35

697 30 0
                                    

Ik lig in Nassim zijn armen pizza te eten en al mijn broers komen binnen. 'Tortelduifjes' zegt Amir. Ik lach naar hem en gooi een luchtkusje. 'Willen jullie trouwfeest of niet' vraagt Samir. 'Weet niet' zeg ik. Ik krijg tranen in mijn ogen om de Gedachte dat mijn moeder er dan niet bij is. Ik sta op en loop naar boven om naar de wc te gaan. Ik doe de deur op slot en huil alles uit. Mijn moeder is er gewoon niet meer en besef het gewoon niet. 'Doe de deur open' zegt Nasser. Ik was mijn gezicht snel en doe de deur open. 'Kom hier' zegt hij. 'Ik heb je allang niet meer zien huilen houd dat zo je bent een sterk meisjes dat weet je, volgende week gaan we terug met zakens beginnen lekker terug schieten enzo je gaat alles vergeten.' Zegt hij. Ik knuffel hem en zwijg. 'Ik ga slapen zeg tege Nassim aub dat hij naar boven moet komen' zeg ik. 'Isgoed prinses' zegt hij. Hij geeft me een kus op Mn voorhoofd en verlaat mijn kamer. Ik doe mijn pyjama aan en ga in bed liggen. Ik sluit mijn ogen en voel het bed inzakken. 'Kijk is naar me' hoor ik Nassim zegen. Ik draai me om en kijk hem aan. 'Je weet als je geen trouwfeest wilt hoeft het niet eh zolang ik met jou getrouwd bent en da je gelukkig bent vindt ik het goed' zegt hij. 'Ik hou van je' zeg ik. 'Ik ook van jou bolleke' zegt hij. Ik ga in zijn armen liggen en sluit mijn ogen.
-
We liggen buiten in de tuin beetje aan het zwemmen. Nassim is zogezegd aan het zonnen maar hij is in slaap gevallen. 'Nassim sta op a illegaal je gaat verbranden' zeg ik. Hij opent zijn ogen en kijkt me eng aan. 'Wat kijk je zo eng' zeg ik lachend. 'Niks bolleke smeer me is in' zegt hij. 'Draai dan om eh' zeg ik. Ik pak zonnecrème en smeer het in op zijn rug. 'Massage mag ook ineens hoor' zegt hij. Ik zucht en masseer hem. 'Draai om' zeg ik. Ik smeer zijn buik in en dan nog zijn schattig gezicht. 'Slaaplekker schatje' zeg ik. Hij pakt me vast en zoent me. Ik spring in het zwembad en irriteer Nasser een beetje. Ik leun tegen de rand. 'Wanneer gaan we nu terug beginnen' vraag ik. Ze kijken me allemaal aan. Nassim staat weer op en gaat op zijn telefoon. 'Maandag denk ik' zegt Amir. 'Kifesh denk je het is al vrijdag eh' zeg ik. 'We moeten er nog over praten' zegt Amine. Ze kijken allemaal naar elkaar. 'Jullie verzwijgen iets' zeg ik. 'Vertel het' zeg ik. 'Er is zo een maffiabaas die ons willen afpersen maar het gaat te veel in 1 keer zijn vr jou' zegt Nassim. 'Wat de kanker zeg jij nu ik ben sterk genoeg al doe ik het alleen ik kan het' zeg ik zelfzeker. 'Ben je zeker?' vraagt Nasser. '100%' zeg ik overtuigend. Hij knikt. Ik ga bij Nassim in de stoel zitten en ga in zijn armen liggen. 'Je bent warm' zegt hij. 'Ik heb het kk koud' zeg ik. Ik begin te hoesten en sluit mn ogen.

Ramadan moubarak iedereen! in sha allah worden jullie vasten en gebeden geaccepteerd. veel succes en maak er een leuke maand van❤️

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now