24

992 55 11
                                    

Volgende ochtend
Maandag 8:30
Ik: wanneer mag je uit het ziekenhuis?
Tweelingbroer❤️: vandaag pourquoi ?
Ik: ik haal je op cava?
Tweelingbroer❤️: oui c'est bon ookal heb ik je nu graag in je armen
Ik: ga jij nou maar slapen. ❤️

Omdat Nasser wou dat ik kwam deed ik snel terug een trainingspak aan. Ik ging snel naar beneden met de lift en ging naar m'n auto. Ik ging snel langs de Mac en kocht 10 visburgers.
Ik reed dan naar het ziekenhuis. Het is veels te vroeg maar ik heb schijt. Ik kwam aan en ging via de trap naar boven. Bezoekuur is nog niet eens begonnen maar ey ik ben dounia.
Ik ging zijn kamer in en hij glimlachte. 'ugh ik heb zo een leuk tweelingzusje' 'I know' Ik gaf hem de zak met die visburgers.
'wjw merci eten van ziekenhuis is kapot vies man' Ik lachte. 'waar slaap jij eigenlijk' vroeg hij. 'Mijn huisje' zei ik. 'Dat is goed, ben blij dat je veilig bent' zei hij. Ik glimlachte zwakjes.
'Heb je geslapen kleine' zei hij. 'Niet veel' zei ik. Hij klopte op het bed. Ik ging bij hem in bed liggen en legde mijn hoofd op zijn borst. Ik luisterde aandachtig naar zijn hart. Dat maakt me altijd rustig. Ik sluit mijn ogen en viel al snel in slaap.
Ik werd wakker en Nasser sliep nog. Rustig ging ik uit zijn armen. Ik ging naar die badkamer daar en waste mijn gezicht. Het is nu 10:00. Ik heb 2 uur geslapen en Nasser mag om 12 uur al weg. Dat is perfect. Mijn haar deed ik in een staart. Ik ging snel naar de bakker en kocht daar donuts, koffiekoeken en wat drank en broodjes.
Ik ging terug naar het ziekenhuis en iedereen was er. Ik ging naar binnen en glimlachte zwakjes naar hun. 'eh dounia mogen we straks praten met je?' vroeg Samir. 'wie is we?' vroeg ik droog. 'iedereen' Ik zuchtte. 'Oke' zei ik.
Nasser werd wakker en ging naar de badkamer. Ik gaf hem zijn broodje en drank. 'dankje' zei hij. Ik glimlachte.
-
Nasser ondertekende de brief en we mogen weg. 'dounia wil je om 19 uur naar ons pand komen we sturen wel je locatie' zei m'n pa. Ik knikte.
Ik stapte in en Nasser ook. 'uhm ik moet even iemand brengen naar huis vind je het goed' 'jaa is goed' Ik reed naar het huis van de vriend van Hamza. Normaal heeft hij school maar paar uurtjes te laat is niet erg. Ik belde aan en de vrouw deed de deur open. 'ah benti kom binnen' 'la gelti er wacht iemand in de auto' 'laat hem ook naar binnen gaan svp kom naar binnen' 'oke' Ik deed de deur van Nasser open. 'kom even naar binnen' 'saf' We gingen naar binnen. 'is dat je verloofde' 'nee dat is mijn tweelingbroer' zei ik met een glimlach. 'ah masha allah' Hij glimlachte en pakte m'n hand vast. Ik drink van m'n thee en we waren gewoon aan het praten over familie en van die dingen. De broer van de jongen kwam de trap af en groette mij en Nasser.
'gelti we moeten nu echt gaan waar is hamza?' 'hij is op school benti hij is met m'n zoon mee gegaan' 'aah oké saf Chokrane gelti voor alles' 'geen probleem benti kom vaker langs' 'zal ik zeker doen Shokrane'
Ik groette haar en de jongen en stapte de auto weer in. Ik pakte een sigaret en doe het raam open. Ik rijd naar school want Hamza moest naar zijn tante gaan.
'ga je mee of blijf je hier' 'ik ga mee wesh je denkt ik laat je met die lustige boys alleen?' Ik lachte en stapte uit.
Ik was nog steeds niet klaar met roken en ik heb zieke schijt en rook gwn binnen. Ik ga naar de kantine en heel het laatste jaar was daar. Ik rookte rustig verder en zocht naar Hamza.
'dit gaat echt niet werken' zei Nasser. 'WEET IEMAND WAAR HAMZA IS?' riep ik. Hamza kwam en zag ons.
'eindelijk' Hij gaf me een knuffel. 'wie is hij?' vroeg hamza. 'dats mijn tweelingbroer'
Ik bleef maar roken. Want eey ik heb zieke schijt? Iedereen kijkt naar ons maar is dit film ofs.
'naar waar kijken jullie Ben ik zo lekker' zei ik. 'je lijkt Hayeck veel op hem' zei een jongen. Ik ging dichter bij hem staan. 'dats m'n tweelingbroer miss' zei ik terwijl ik het rook uit blies in zijn gezicht.
Hij keek me lustig aan en ik rol met m'n ogen.
'hamza we zijn hier weg' 'oké wacht laat me even m'n spullen pakken' Ik knikte.
Ik liet Nasser met Hamza en ging al naar de auto. Ik wachtte tot ze in stapte. Na 5 min kwamen ze aan. '3la slama' 'dat zeg je altijdddd' zeurde Nasser.
Ik zuchtte en deed m'n pet op. Daarover m'n capuchon en dan m'n zonnebril.
'wat heb je gdn dat niemand je mag zien' vroeg Nasser. 'ik heb gwn geen zin in mensen' 'hmm'
Ik bracht Hamza naar zijn tante. 'EEY wees braaf abdel haalt je op' 'merci dounia'

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now