5

1.5K 58 5
                                    

Ik vind Mo al een tijdje leuk. Ik ben met hem op gegroeid sinds ik klein was. Hij was diegene die mij in dit team wou. Daarom ben ik hem dankbaar. Geloof me deze jongens zijn allemaal knap. Maar Mo is gewoon de mooiste van de mooiste. Ik probeer ook een bepaalde jongen te vergeten. Ookal lukt het niet. Maar daar komen jullie nog wel over te weten.

Ik liep naar de woonkamer van het pand en ga Netflix kijken. Na een tijdje voel ik dat iemand naast me kom zitten. Ik blijf kijken naar de tv en pak mijn gun en richt het op hem.
'rustig ik ben het maar' zei Mo. 'als je een meisje was wollah ik had een kogel door je hoofd gebracht' zei ik. 'ooh ik ben halima en ik ben een meisje' zegt hij met een meisjesstem. 'gekkie' zeg ik lachend. 'je weet waarom ik hier ben toch?' vroeg hij. 'nop' Ik nam een slok van m'n red bull en bleef hem aankijken.
'over die kus wat betekende het' Ik zweeg. 'luister dan' Ik keek hem aan. 'ik luister' zei ik.
'Dounia ik hou zielsveel van je en je bent echt kapot veel gaan betekenen voor mij. Ik hoop dat het ook wederzijds is' Ik liep naar hem toe en gaf hem een zoen. Hij ging erin mee.
'is dit een antwoord op je vraag' zei ik. 'ja wat denk je' zei hij. Ik lachte en keek terug naar de tv.
'onthoud wel dat ik 6 broers heb en een gevaarlijke vader' zei ik. 'maak je maar geen zorgen dat is al lang geregeld' zei hij. Ik keek hem vragend aan. 'je gaat zo snell' zei ik droevig. 'alles voor jou' zei hij. 'mag ik nu aub m'n serie terug verder kijken?' vroeg ik. Hij knikte.

Ik vond het na een tijdje saai vinden die series. Dus ik legde mijn hoofd op Mo zijn borst en luisterde naar zijn hart. Al snel val ik in slaap.

Volgende ochtend
Vrijdag 11.04

Ik werd wakker in mijn bed en lach om de gedachte dat iemand me heeft gedragen naar mijn bed. Ik ga met barstende hoofdpijn naar beneden, op de laatste treden zakte ik in maar Nasser had me juist op tijd opgevangen. Hij legde mij op de zetel hij wou naar de keuken gaan voor een washandje koud te maken.
'Nasser doe niet zoveel moeite, het gaat goed' zei ik zachtjes. 'mijn tweelingzusje ligt hier ziek en ik moet geen moeite doen, van waar haal jij dit weirdo'
Hij legde het doekje op mijn voorhoofd en de hoofdpijn ging al wat beetje weg. 'we gaan vandaag naar je dokter om te kijken hoe het met je been gaat' 'pff laat die dokter naar hier komen' 'is goed ik ga telefoontje plegen' Hij stond op en verliet de woonkamer.

Het is al 12 uur en Nasser is niet op school ja het verbaasd me helemaal niet. De andere jongens zijn al weg. 'hij komt er nu aan' Ik knikte. Het was eventjes stil en opeens zegt hij  'hoe gaat het met jou en Mo?' 'hoezo die vraag?' 'gewoon als hij iets verkeerds doet zeg het gwn ik schiet een kogel recht in zijn hart' Ik lachte. 'het gaat goed'

De dokter heeft gezegd dat mijn been gezond is en dat mijn koorts morgen weg gaat. Dat betekent terug gaan trainen. Ik liep met een blij gezicht naar de keuken en pakte wat chocolade en thee.
'Nasser' riep ik. 'wat roep je? masgouta' Ik lachte 'ik mag toch terug trainen he?' vroeg ik. 'ik praat er over met papa' 'oeeh dankjewel broertje lief' Ik zette Netflix op en begon te kijken.
-
Het is al 17 uur. Ik heb dus heel lang netflix gekeken. Mijn broer Younes kwam naar me toe. 'heey zusje lief' 'wat moet je? je doet nooit lief' 'je bent mijn verjaardag niet vergeten toch? zegt hij. Met grote ogen kijk ik hem aan. 'Natuurlijk niet? Je bent Mn broer' zeg ik. Hij lachtte naar me en keek me aan. 'Ik ga feestje houden dus kom lelijk' zegt hij. 'Normale mensen zeggen kom mooi? Jij zegt kom lelijk.' zeg ik lachend. 'Ja er komen jongens en ze gaan je willen zoals altijd' zegt hij. 'Komt ilham en haar familie' vraag ik. 'Nog niet. Ze komen nog. Ik weet dat jij hem mist' zegt hij. 'Wie is hem?' zeg ik. 'Ik weet alles, geloof me Mo is niet diegene waar je mee gaat trouwen zusje' zegt hij. Ik kijk hem aan en geef hem een kus op de wang en ga dan naar boven.
Ik laat het bad vollopen en doe er dan wat badzeep in. Ik kleed me uit en doe wat muziek aan. Ik stap in bad en laat me kalmeren. Na het bad doe ik mijn pyjama aan, ik app nog met Mo en val dan in diepe slaap.

Volgende ochtend
Zaterdag 10.00

Ik werd wakker om 10 uur en voelde me helemaal goed. Ik nam een uitgebreide douche. Ik deed wat crème en olie in m'n haar en laat m'n krullen los. Ik sta te twijfelen over wat ik zou aan doen maar ik heb toch gekozen voor een wit tshirt met een zwart gescheurde broek en mijn grijze bontjas met Mn zwarte pumps. Ik deed nog wat mascara op en stifte mijn lippen met een nude kleur.

Ik liep naar beneden naar de woonkamer en zoek even de sleutel van een auto. 'oeehh damnn mijn zus is lekker' zegt Nasser. ' dat is ook mijn zus wjw je bent fk lekker' zei Samir. Ik lachte en mijn pa gaf ze een klap op hun achterhoofd.

'mama ben je klaar?' riep ik. 'jaaa ik komm' Zij zag er ook geweldig uit zoals altijd. Zoals ik al zei mijn moeder is 36 maar ze lijkt 18. Haha damn love her.

Dit is wat ze aan had

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Dit is wat ze aan had. 'damn mama is ook lekker' zei Amine. Mijn moeder heeft gewoon een slipper naar zijn hoofd gegooid. 'Lekker voor je' zeg ik tegen hem terwijl ik mijn tong uit steek.
'wij zijn weg' riep ik. 'neem gun mee je weet nooit' riep Nasser. Ik pakte 2 guns. 1 voor mama en 1 voor mij. Ik stak het in m'n broek en t-shirt er over.
Ik start de auto en m'n moeder doet wat leuke muziek op. 'ZOEN ME BABEEE LAAT HET ZIEN DAT HET OFFICIEEL IS LAAT HET ZIEN DAT HET OFFICIEEL IS OFFICIEL IS OFFICEEEL LAAAA' zongen ik en m'n moeder mee.
We gingen namelijk vandaag naar de kapper en schoonheidsspecialist en ik moest mijn kleed nog gaan ophalen voor Younes zijn feestje. En die schoonheidsspecialist is noodzakelijk gewoon. Mijn huid heeft het echt nodig.
-
Bij de kapper
'heb jij een vriendje?' begon mijn moeder. 'als je het een vriendje kan noemen ja.' 'wiee' 'mo' 'hij is wel lekker' 'ma jij bent getrouwd en je hebt 6 kinderen' ' ik doe dit om je vader te pesten' Ik lachte. 'zullen we even nog naar Albert heijn gaan?' vroeg ik. 'ja is goed'
Mijn haar is weer helemaal schoon en er zit veel meer volume in dan dat ik al had. De bos krullen heb ik van mijn moeder natuurlijk. Ik stap de auto in en rijd naar Albert Heijn.

We liepen naar de ah en we hoorde die marokkaantjes weer roepen. Zoals altijd, gewoon negeren ze verdienen je aandacht niet. We pakken fruit en groente en dan nog wat snacks, want die geraken altijd op.
We betaalde snel alles en reden toen naar huis.

Uitgeput laat ik mijn tasje vallen waar mijn jurk in zit voor morgen. Ik drink een glas water en geef mijn moeder een kus op haar wang en pak mijn tasjes en ga dan naar mijn kamer. Ik app Nasser want al mijn broers zijn niet thuis.
Ik besloot maar gewoon om te gaan slapen. Ik deed m'n make up eraf en deed m'n haar dat juist van de kapper komt, gewoon los te laten. Ik doe mijn pyama jurkje aan en val dan in diepe slaap.

Drugsdealer familieHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin