20

984 58 10
                                    

Ik liep terug naar mijn auto en ging gewoon even op mijn telefoon. Ik was aan het twijfelen of ik Nassim moest terug sturen of niet. Ik weet het gewoon niet en ik ga helemaal gek worden. Ik besloot om iets kort en krachtig te zeggen.
Ik: Ik ben veilig, doe geen domme dingen aub ik hou van je
Nassim: alles oke met je? Laat me je gewoon zien voor 1 keer
Ik: ik laat je wel iets weten als we kunnen afspreken
Nassim: is goed schatje ik mis je
Ik: ik jou ook
Ik kijk naar mijn telefoon en heb gewoon tranen in mijn ogen. Ik adem diep in en leg mijn telefoon weg. Ik zet wat muziek op en rijd weg naar huis. Ik deed mijn sleutel in het sleutelgat en plofte neer op de zetel. Ik deed de tv aan en zapte wat, na een tijdje werd ik echt gek en ging gewoon naar beneden, naar Abdel zijn étage.
Ik hoorde geschreeuw. Ik pakte snel mijn gun en opende de deur van zijn appartement.
Wat ik daar zag was echt erg. De vrouw van Abdel die hem helemaal slaat. Ik richt de gun op die vrouw van hem.
'raak hem nog 1 keer aan en ik schiet door je hoofd' riep ik. Meteen stopte ze. 'ik tel tot 3 als je dan nog niet weg bent gaat er iets gebeuren waar ik spijt van ga krijgen. 3,2,1' En ze was weg.
Ik liep snel naar Abdel. Hij was bewusteloos. Ik voelde aan zijn nek en hij ademde hamdoulilah nog. Ik legde hem op zijn bed en wachtte tot hij wakker werd.
Ik maakte wat tomatensoep en schepte het in voor mezelf en Abdel. Abdel was wakker en kwam naar de keuken. Ik gaf hem zijn soep. Er is nog geen enkel woord uitgewisseld.
'dankje' zei hij. 'voor wat' vroeg ik. 'voor het redden van m'n leven' 'doe niet zo dom man je kon haar ook gewoon slaan' 'ik zou er spijt van hebben dounia' 'begrijp ik maar je laat het wel toe dat ze jou dood slaagt? Wat zou er gebeuren moest ik niet langs komen' 'ik weet niet dounia Moehim laat dit' 'cava'

Ik dronk mijn soep en waste alles af. Het is nu 14 uur. Abdel en ik hebben veel gepraat tijdens onze soep. Binnen een uurtje moet ik die kleine ophalen.
Ik ging naar beneden en zag daar Karim. 'Hey karim' 'ewa dounia cava?' 'hamdoulilah avec toi ?' 'hamdoulilah kan niet klagen' 'c'est bon' Ik pakte een sigaret en begon met roken.
Ik ging naast Karim zitten en hij nam me in zijn armen. 'ik haat mijn leven' zei ik. 'hoe kan jij je leven haten als ik in je leven ben' 'ugh jij altijd met je egoïstische opmerkingen' Hij lachte.
Er kwam een meisje naar ons toe en tot m'n schrik was het Salma. Ik heb nu even schijt en blijf zitten in Karim zijn armen. 'uh wesh je denkt je bent een hoer dat je zomaar m'n vriendje afpakt' Ik wou net opstaan maar Karim hield me tegen.
'niet nu' fluisterde hij. 'waarom noem je dounia een hoer' vroeg Karim. 'd.d..dounia El Amrani?' vroeg ze stotterend. 'de enige echte' zei ik. 'omg het spijt me ik had dat niet moeten zeggen' zei ze.
Ik zuchtte en gooide mijn sigaret weg. Ik gaf een kus op de wang van Karim en stapte de auto in. Het is 14 uur 30 dus ik ga even snel naar de supermarkt.
Na alle boodschappen te doen is het al 15 uur. Ik ging snel naar huis en legde de boodschappen daar en reed dan naar school van Hamza.
Ik kwam aan en stapte uit. Ik leunde tegen mijn auto en begon te roken. Ik zag mensen van het laatste jaar al naar buiten komen. Ik zag dat Abdel met zijn vrienden aan het praten was. Ik zag ook Ibrahim. Ibrahim? Broer van Ilham?
Ik was nog steeds aan het roken en ging Ibrahim zijn richting op. 'dounia' zei hij. Ik glimlachte en knuffelde hem. 'alles goed wat doe jij hier' vroeg hij. 'ik leg het je wel uit maar zeg aub niks tegen Nassim dat je mij hier bent tegen gekomen ofs' 'nee ik zeg niks'
Ik glimlachte. Ze stonden nog met 2 boys.
'uhh dounia dit is soufiane en safouane' Ik knikte. Ik gaf ze beide een hand en ze bleven kijken. Lijken net pedofielen.
'waar blijft hij nou' vroeg ik. 'owh ja hij moet nablijven' zei Abdel. Ik gaf hem een klap op zijn achterhoofd. 'dat zeg je nu pas?'
Ik liep boos naar de auto en Abdel rende achter me aan. 'uhh dounia ik ben vandaag weg aub kan je op m'n broertje letten' 'ik let op je broertje als je zegt waar je naar toe gaat' 'dounia..' 'zeg nou maar' 'ik ga Yassine vermoorden' fluisterde hij.
'geen sprake van jij blijft thuis. Of wel doen we dit samen of wel helemaal niet jou de keuze' 'ik doe het samen met Karim pleas dounia het komt echt goed' 'doe normaal je gaat letterlijk richting een maffiabaas' Hij zuchtte. 'oké ik doe het niet dan want ik wil niet dat je gewond raakt' Ik knikte. 'Jij haalt je broertje op, heb wat dingen te doen' zei ik. Hij keek me raar aan en ik negeerde het. Ik stapte in de auto en reed snel naar huis
Ik heb dus gehoord dat er een jongen wilt gaan snitchen bij politie. Zodat we die maffiabazen niet kunnen pakken. Ik ga dat jongetje pakken en hij gaat er spijt van krijgen.
Hij is vandaag te vinden in een club. Hij geeft een feestje en ik ga er naar toe. Hulp nodig? Nee ik doe alles alleen.
Ik ga naar mijn kamer en pak de doos onder mijn bed. Ik open hem en pak er het pistool uit. Ik laad het met kogels en steek hem in mijn zak. Tijd voor actie.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now