34

680 29 0
                                    

Hij pakt me op en gooit me op bed. 'Ben je er klaar voor?' vraagt hij.  Ik knik half naar hem en voor je het weet heeft hij me al ontmaagd.
-
Uitgeput wordt ik wakker in de armen van Nassim. Hij slaapt nog. Ik ben dus helemaal naakt en sta snel op en ga douchen. Ik ben gewoon getrouwd zonder dat ik het besef.
Ik stap de douche in en was mijn haren en mijn lichaam. Ik doe mijn setje aan en doe dan een zwart gescheurde broek aan met een witte Nike T-shirt. Ik doe Krul crème in mijn haar en doe nog snel parfum aan en ben klaar.

'Nassim wordt wakker' zeg ik tegen hem. Hij staat nog steeds niet op dus ik spring op hem. 'Wordt wakker ezel' schreeuw ik. 'Ga van mij af a papzak' zegt hij hees. 'Moet je maar opstaan slaapkop wat denk je wel niet' zeg ik lachend. 'Yallah opstaan' zeg ik. Hij pakt me vast en kijkt me aan. 'Waarom ben je zo mooi' zegt hij. 'Weet niet, ik lijk zeker niet op jou' zeg ik lachend. 'Echte heks' zegt hij. 'Zwijg tovenaar en sta op'. Hij staat eindelijk op na 1928193882 jaar. Ik verander de lakens en de andere steek ik in de was. Nassim zit vast in de douche ofzo met een plastic rond zijn voet echt grappig om te zien.
Ik pak mijn telefoon en zie allemaal appjes van Nasser. Ik bel hem en hij neemt direct op.
'Hallo'
'Heeft die gozer je nu al geneukt of niet'
'Dus je wist het al en je gaat er zomaar akkoord mee'
'Ja hoor hij is een goeie jongen en dat is de enige jongen waarmee ik jou mee wil zien'
'Sweet wanneer jou vrouwtje dan?'
'Never ik heb jou dat is genoeg'
'Ik kan je geen seks geven'
'Hoeren wel' zegt hij lachend.
'Waar ben je gekkie'
'We zijn in een restaurant moeten we eten meenemen'
'Uhm nee hoeft niet ik kook wel maar bedankt'
'Hoe gaat het met Nassim zijn voet'
'Goed i think hij is in de douche nu'
'Saaf zeg dat hij me moet bellen na het douchen'
'Isgoed bye ly'
'Lyto bae'
Ik haak af en op dat moment komt Nassim uit de douche. Met zijn krullen die nat zijn oh gosh dat is zo sexy. 'Wat kijk je' zegt hij. 'Mag ik niet kijken naar mijn man' zeg ik. 'Oeh dat klinkt sexy mijn man' 'zwijg aap'. Ik sta op en ga naar hem toe en wil hem zoenen maar het lukt niet want hij is te lang. 'Kom nu hier' zeg ik quasi boos. 'Oh schatje toch wil je mijn lippen proeven' zegt hij. Ik wil weggaan maar hij pakt mijn hand vast en zoent me dan. 'Ik hou van je lekkerding' zegt hij. 'Ugh ik ook van jou' zeg ik. 'Kleed je om je gaat ziek worden' zeg ik. 'Het is 30 graden wat ga ik ziek worden' zegt hij. 'Oh ja' zeg ik. 'Je moet nasser bellen btw' zeg ik snel. 'Isgoed' zegt hij.
Ik ga naar beneden naar de keuken en hij achter volgt mij met zijn telefoon aan zijn oor. Hij gebruikt zijn krukken niet eens.
Ik wil iets koken maar ik weet niet wat dus ik ga op Nassim zijn schoot zitten en begin hem te irriteren maar hij is nog steeds aan de telefoon. 'Bla bla bla bla oeh oeh oeh oeh Nassim stinkt hihi hihi aaaahh' zeg ik hele tijd. Ik por in zijn buik maar hij pakt mijn handen vast en zoent me. Hij laat me weer los en praat weer verder. Ik ga naast hem zitten en leun op hem.
Na 91739182 jaar is hij eindelijk klaar met praten. 'Wat moet jij irritant kind' zegt hij. 'Ik weet niet wat ik moet maken. Wat wil je eten' vraag ik. 'Jou' 'ik ben niet te eten en ben niet lekker' zeg ik. 'Je bent kk lekker zeg nooit meer dat je dat niet bent' zegt hij. 'Wat moet ik maaaaaakeeeeennnn' zeg ik geïrriteerd. 'We bestellen wel pizza schat' zegt hij. 'Ugh oke dan ik heb zin om te zwemmen kom je mee?' zeg ik. 'Ik heb verband rond mijn voet gaat niet' zegt hij. 'Wanneer mag het eraf?' vraag ik. 'Volgende week dat weet je' zegt hij. 'Ik ga niet zwemmen zonder jou hoor' zeg ik. 'Schatje patatje toch' zegt hij. Ik lach naar hem en ga lekker liggen in zijn armen.

Drugsdealer familieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum