49

600 30 3
                                    

7:30
Ik hoor mijn alarm en zet het uit. We hebben vlucht om 10:30. Mijn pa hebben we gewaarschuwd dat we gaan komen. Hij zei dat het goed was en meer vroeg hij er niet achter. Ik sta moeilijk op en maak Nassim ook wakker. Ik ga naar de badkamer en doe mijn haar in een staart. Ik was mijn gezicht en reinig mijn gezicht. Ik doe dan wat mascara op en lipgloss. Ik doe dit aan.

Ik kom uit mijn inloopkast en zie dat Nassim nog slaapt

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ik kom uit mijn inloopkast en zie dat Nassim nog slaapt. Ik zucht en maak hem nog een keer wakker. 'Kom je moet ontbijten' zeg ik. Hij wrijft in zijn ogen en staat uiteindelijk op. Ik ga naar beneden en wil de autosleutels pakken en besef dan dat ik niet kan rijden. 'Nassim' roep ik. Hij loopt naar beneden en kijkt me aan. 'Wil je aub brood en koffiekoeken gaan halen' vraag ik. Hij knikt en gaat terug naar boven om hem aan te gaan kleden. Ik ga fruit snijden en dan maak ik een smoothie. Ik gooi al het fruit in de mixer en doe het dan in een grote kan.
-
We zitten in het vliegtuig en ik denk dat ik zo ga overgeven. Ik pak een pilletje en wil dan gaan slapen maar Nassim laat me maar niet met rust. 'Nassim laat mij homo' zeg ik tegen hem. 'Wat je bent mooi' zegt hij. 'Ja dat betekent niet dat je hele tijd mijn handen moet kussen' zeg ik. 'Oke dan kus ik wel iets anders' zegt hij. Hij komt dichterbij en zoent me. 'Heyhey niet hier huur een kamer of ga neuken in de wc' zegt Nasser. Ik steek mijn middelvinger op en hij steekt zijn tong uit. Ik gooi een snoepje naar hem en hij eet het op. Ik lach en doe dan mijn schoenen uit en leg mijn benen op Nassim. Hij legt zijn handen op mijn benen en kijkt er naar. 'Nog nooit benen gezien' zeg ik lachend. 'Ze zijn echt mooi' zegt hij. 'Ga je ze ook kussen' zeg ik. Hij lacht en pakt mijn hand en geeft er een kusje op. Ik eet mijn snoep verder op en geniet van het uitzicht.
Madrid, Spanje
Ik sta voor het huis van mijn vader en kan het niet eens een huis noemen. Dit is een villa gewoon een echt groot landhuis. Ik zie de bewakers voor de deur en ze kijken me aan. Ik sta op de veranda en pakken hun pistool en richt het op mij. Ik pak mijn pistool ook en richt ook op hun. 'Wil je een spelletje spelen' zeg ik tegen de bewakers. Ze zwijgen en blijven richten. De deur gaat open en ik zie mijn vader. 'Heyhey pistolen weg' zegt hij tegen de bewakers. Pas als hun ze weg doen doe ik de mijne ook weg. Ik doe de mijne weg en ga dan naar mijn vader met mijn krukken. Ik knuffel hem en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. Nassim pakt mijn koffer en geeft Mn vader een hand. Ik ga mn vaders huis binnen en bewonder hoe groot en mooi het is. Ik ga naar de achtertuin en je ziet daar gewoon een zotte uitzicht. Ik trek er een foto van en ga dan terug naar binnen.
Ik ga naast Nassim zitten en hij pakt mijn hand vast. 'Zo dus jullie zijn getrouwd' zegt mijn vader. 'Op papier nog geen trouwfeest gegeven' zeg ik. 'Waarom niet' zegt hij. Ik kijk naar beneden en Nassim neemt mijn woord over. 'Het is moeilijk om de dood van haar moeder te verwerken' zegt Nassim. 'Daar wouden wij dus over praten' zegt Nasser. Ik kijk naar Samir en hij geeft me een knipoog. Hij pakt zijn pistool en schiet de bewakers dood. Ik sta op en richt op mijn vader. 'Je gaat ons de waarheid vertellen en je weet dat ik niet bluf als ik zeg dat ik ga schieten' zeg ik tegen hem. 'Je moeder en ik we hadden ruzie en als ik de scheidingspapieren niet zou tekenen zou ze jullie wijs maken dat ze dood is. Ik wist dat het jullie pijn gingen doen en ik wou het tekenen maar ik hou te veel van haar' zegt hij. Nasser kijkt naar me en ik zie dat hij het gelooft. Iets in mijn gelooft dit gewoon niet. Ik doe mijn pistool weg en zie dat mijn vader zijn pistool wil pakken en wil richten op mij. Nassim is hem voor en schiet hem in zijn been. Mn vader wou terug schieten maar ik ben er voor gesprongen. Ik val op de grond en Nassim komt meteen mijn richting op. Al snel wordt alles wazig en ben ik bewusteloos.

Drugsdealer familieKde žijí příběhy. Začni objevovat