8

1.3K 53 23
                                    

Ik blijf koel. Geen tranen niets. Nasser begint te schieten naar de personen. Ik loop zo snel mogelijk naar de kelder en pak een veel groter pistool. Ik ga aan de deur staan en begin te schieten. Allemaal dood. Ik zeg tegen de bewakers dat ze het moeten regelen. Ze moeten weg. Bloed ook.
Mijn moeder heeft Mo naar binnengebracht en heeft hem verzorgd. Zijn bloed staat laag en hij ademt moeilijk. We sluiten de deur, regelen meer bewaking en ik loop zo snel mogelijk naar binnen. 'Mam we moeten een echte dokter halen, hij mag niet dood gaan' zeg ik terwijl ik tril. Nasser pakt me vast en ik begin te huilen. 'Schatje het spijt me' zegt ze. Ik huil harder en harder en kan het niet meer aan.
-
Huilend sta ik op van mijn bed. Ik heb een dutje gedaan en het is nu 22:00. Ik trek wat kleren aan en ga naar beneden. Mijn broers kijken me aan maar zwijgen. Ik ga naar de garage en rijd weg naar het pand. Naar mijn vader. Ze hebben Mo naar de moskee gebracht en morgen wordt hij begraven in Marokko. We hebben het zijn familie verteld en geloof me. Ik kon het niet aan zien. Ik heb gezegd tegen hen dat ik alles regel. Begrafenis etc. Ze waren me dankbaar. Om het veilig te houden blijven we hier in Nederland. Ik bezoek Mo later.

Aangekomen in het pand begroet ik mijn vader en Khalid. 'wat gaan jullie eigenlijk doen met Tarik?' vroeg ik. 'hij is gebracht naar Brazilië we hebben hem daar gedropt' zei mijn vader. Ik keek khalid aan. 'Wanneer vertrek je' vroeg ik aan hem. 'Deze nacht' zei hij stil. Ik deed mijn ketting uit en gaf het aan hem. 'Wil je dit op zijn graf leggen alsjeblieft' vroeg ik. Hij pakte het aan en knikte. 'Dankje' zei ik. Ik ging kijken naar de mannen die drugs aan verdelen waren. Ze deden het allemaal goed. Ik zuchtte en verlaatte het pand weer. Ik ging in mijn auto zitten en pakte een sigaret. Ik nam een diepe hijs en blies het uit.
Ik kreeg een telefoontje binnen en het was van Ilham.

Bestfriend🤞🏽calling
'Hey schatje alles oke'
'Hij is dood ilham'
'Komt allemaal goed, hij was een goede jonge hij is nu op een betere plaats'
Ik zweeg en huilde verder
'Ik moet gaan schat als er iets bel me alsjeblieft we komen bijna terug dan mag je zoveel huilen als je wilt maar niet aan de telefoon'
'Isgoed veel plezier'
Ik haak af en rijd naar het strand. Boeit me niet hoever en waar het is, ik wil naar het strand. Toen mo en ik klein waren gingen we altijd naar het strand. Ben het nooit vergeten.
Ik zag weer dat iemand me belde en het was Nasser.
'Kom naar kickboks alsjeblieft'
Ik zucht en zeg niks
'Slaag er alles dan uit'
'Isgoed'

Ik gooide mijn sigaret op de grond en startte de auto. Dan maar naar kickboks.
-
Daar aangekomen groette ik mijn coach. 'ook eens lang geleden Dounia' Ik knikte en ging naar mijn kleedkamer. Iemand klopte. 'kom binnen' Het was Amine. 'je moet vechten tegen bilal, pas op hij is gevaarlijk' zei hij. Hij ging weg en ik deed mijn sportbeha aan en een kort shortje.

Mijn bokshandschoenen deed ik aan en ik deed mijn kluisje op slot. Er zit alleen mijn tas in met kleren. Mijn geld, telefoon en gun ens geef ik altijd aan mijn broers. Hier zijn allemaal dieven en ik vertrouw ze voor gene meter.
Heel het publiek was vol. Wow wacht? Dit was toch training of is dit wedstrijd? Ik liep snel naar Amine. 'ik dacht dat ik training had' zei ik. 'ik kon dit niet uitstellen, ik wist het zelf ook niet maar anders gaan ze ons zien als pussy' zei hij. 'is goed'
Ik liep naar de ring en zag bilal. Wow hij is gespierd. Maar zijn spieren zijn verminderd dan vorig jaar. Pussy. Bilal keek me aan. Scheidsrechter zei dat we mochten beginnen.
-
Ik heb hem helemaal knock out geslagen. Ja peeps ik ben gewonnen! Iedereen kwam me feliciteren. Amine gaf me een handdoek. 'owh dankjewel' zei ik. Hij gaf me wat water. Ik ging Me snel omkleden en ging toen naar de auto.

'iedereen heeft het gefilmd, je hebt gwn de grootse bokser van heel Nederland geslagen' zei Nasser trots. 'Nou zijn spieren zijn ziek verminderd vorig jaar had hij er vele meer' zei ik. 'ewa ja' zei hij. 'ik kon wel beter hoor als jullie hadden gezegd dat ik wedstrijd had dan had ik getraind' zei ik. 'blijkbaar had je dat niet nodig' zei hij lachend.

We waren al snel thuis en m'n pa was er ook. Het is 21 uur meestal werkt hij nog maar Moehim. Younes zag ik ook beneden strugglen met zijn MacBook. 'Dounia iemand belt me neem is op' zei hij. Ik pakte zijn telefoon en nam op.
'Hallo'
'Met wie praat ik? hoor ik een meisjesstem zeggen.
'Dounia'
'1 van zijn hoertjes zeker'
Wow wacht? Wie de fuck is zij?
'beter pak jij je koffers want ik ben onderweg' zei ik. Ik haakte af en keek boos naar zijn telefoon. Ik gaf het aan hem en ik liep boos naar buiten. 'Dounia wacht' riep Younes. 'wat zei ze' zei hij. 'nou dat wijf zij dat ik een hoer ben ewa ik ga laten zien wie er de hoer is'

Ik liep naar mijn auto en reed snel weg, ik weet wie dat wijf is. Namelijk dat ene meisje die op mijn plek zat. Ik zag dat er een auto achter mij reed. Het is Nasser. Ik reed sneller en ik kwam aan. Ik belde de hele tijd aan en uiteindelijk trapte ik de deur open.
Daar zat ze dan. Op de bank. Ik pakte haar van haar kraag. 'wie noem jij hoer he? Wie?!' riep ik. Ze was bang en hapte naar adem. Ik gaf haar wat stompen en trok aan haar haar. Nasser probeerde me tegen te houden maar het lukt niet. Ondertussen was ze helemaal blauw geslagen. Ik ging van haar af en keek haar waarschuwend aan.

'beter rot je op van Younes of ik maak je leven zuur!' riep ik. 'Dounia kalm klaar' riep hij.
'oeff wats dat met jou? Je bent te agressief de laatste tijd' zei hij. 'wat kan ik daar aan doen? Die hoer moet mij geen hoer noemen' riep ik.
'kalmeer nou eff nog even en je had haar vermoord' 'dat was m'n doel ja, ik ben geboren om mensen te vermoorden en nu kom jij mij zomaar van mensen af trekken' riep ik. 'het is voor je eigen veiligheid wat nou als haar familie jullie aanklagen?' riep hij. 'ookal hou ik van je die toon moet je niet aanslaan bij mij' riep ik.

Ik ging weg terug naar de woonkamer. Dat wijf was hem alleen gesmeerd. Niemand praatte tegen mij en dat is beter ook want ze weten dat als ik agressief ben ze niet moeten praten.
Ik ging terug naar mijn auto en ik reed naar huis. Ik deed mijn vingerafdruk en de poort ging open. Ik parkeerde snel in de garage en liep snel naar mijn kamer. Boos gooide ik mijn jas op de grond. Ik deed snel mijn sportkleding aan en ging naar de trainingverdieping. Ik bokste al mijn woede op die bokszakding.

Toen ik klaar was ging ik naar beneden. Ik pakte wat red bull. Ik liep naar de tuin en gek genoeg waren daar een paar jongens samen met Amine. Ik pakte een sigaret en begon te roken. De jongens keken naar mij maar ik gaf ze geen aandacht.

Toen ik klaar was ging ik naar de woonkamer. Daar zag ik al m'n broers behalve Amine. Ze keken me aan en ik ging gewoon zitten. 'valt er iets te kijken?' zei ik. Ze lachte. 'je bent veels te gevaarlijk man' zei Amir. 'laat dat nu maar ze is zelf een hoer' zei ik. Ze lachte en gooide een controler naar mij. Ik lachte en heb toen heel de nacht fifa lopen spelen met m'n broers.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now