54

620 29 2
                                    

Ik ben in de auto onderweg naar het vliegveld. Opeens kon Nasser niet meer mee. What ever. Ik kom aan bij de luchthaven en stap uit en ga naar binnen. Ik kijk naar de vluchten die aan komen en er staat nergens Frankrijk. Ik ga naar de info balie en er is geen enkele vlucht die vanuit Frankrijk naar hier komt. Ik kijk rond me en zie van ver Nassim staan. Ik schrik en loop huilend naar hem toe en spring op hem. 'Heyhey rustig beer' zegt hij. Ik knuffel hem en kijk hem dan aan. 'Is het gelukt' zegt hij. Ik knik en zoen hem. 'Ik heb je echt gemist' zeg ik. 'Ik jou ook, ik dacht dag en nacht aan je' zegt hij. Ik glimlach en stap hand in hand naar de auto. Hij legt zijn koffer in de auto en stap dan in. 'Wil jij rijden alsjeblieft' zeg ik. Hij knikt en start de auto en rijdt weg.
Ik gooi mijn tas weg en doe mijn jas uit. Nassim doet hetzelfde en hij gaat zitten op de bank. Ik ga op zijn schoot zitten en ik kijk hem aan. Hij begint me te zoenen en ik glimlach. 'Wacht' zeg ik. 'Stel we hebben nu weer seks, stel we krijgen een kind en ik geraak het weer kwijt' zeg ik. Hij kijkt me onbegrijpelijk aan. 'Een condoom bestaat' zegt hij. 'En wat als het scheurt' zeg ik. 'Maak je er niet zo druk om, geniet ervan' zegt hij. Ik knik en zoen hem weer verder.
-
We liggen in bed en ik lig in zijn armen. 'Het was een slecht idee' zeg ik. 'Wat' zegt hij. 'Om geen condoom te gebruiken' zeg ik. 'Ik ben nog niet klaar voor een kind' zeg ik. 'Neem je pil en we doen het wanneer jij er klaar voor bent' zegt hij. Ik knik en geef hem een kus. Ik pak mijn kleren en ga een douche nemen. Ik ga mijn haar kort knippen want het is veel te lang.
Nassim komt achter me staan en omhelst me. 'Waar denk je aan' vraagt hij. 'Ik wil mijn haar knippen' zeg ik. 'Doe wat je wilt, alles staat je mooi' zegt hij. Ik glimlach. 'Kleed je om. Ik wil ergens eten' zeg ik. Hij pakt me op en zoent me. 'Heb jij al niet genoeg gekregen' zeg ik lachend. 'Ik krijg nooit genoeg van jou dat weet je' zegt hij. Ik laat hem los. 'Omkleden nuu' zeg ik. 'Sorry baas' zegt hij. Ik had een witte top aan en een zwarte broek met mijn balenciagas. Nassim komt de douche uit en kijkt me aan.
'Je gaat iets anders dragen' zegt hij. 'Waarom? Het bedekt mezelf' zeg ik. 'Doe iets lossers aan want ik zie heel je vorm en ik ben de enige die er naar mag kijken' zegt hij. Ik lach en ga voor hem staan. 'Wordt mijn mannetje nu jaloers' zeg ik lachend. 'Ik ga je slaan' zegt hij lachend. 'Als je me kan pakken' zeg ik lachend. Ik loop weg van hem en loop naar beneden. Hij loopt achter me en uiteindelijk heeft hij me wel gepakt. 'Ga jij dat topje uit doen of moet ik het doen voor jou' zegt hij. 'Ik heb niks lossers' zeg ik. 'Dan pak je mijn shirt maar' zegt hij. 'Heb jij een witte polo' vraag ik. 'Ja ga kijken' zegt hij. Ik pak de witte polo uit zijn kast en trek het aan. 'Beter' vraag ik. Hij haalt mijn shirt uit mijn broek. 'Nu is het beter' zegt hij. 'Ja hallo nu lijk ik op een junki die niet haar eigen maat kan kopen' zeg ik. Hij komt naar me toe en geeft me een kus op mijn voorhoofd. 'Ik hou van je' zegt hij. 'Ik ook van jou' zeg ik. Nasser belt me en ik neem op.
'Hallo'
'Mama is weg! Ik weet niet naar waar maar heb gewoon een pistool bij je'
'Hoezo ze is weg? Bel haar dan'
'Heb ik gedaan en we hadden chip in haar schoenen gedaan. Het is weg'
Ik zucht.
'Oke is goed pas op he'
'Jij ook'
Ik haak af en ga op het bed zitten. 'Wat is er' zegt Nassim. 'Mijn moeder is weg' zeg ik. 'Stel ze gaat mij ook dood willen schieten' zeg ik. 'Dat laat ik niet gebeuren' zegt hij boos. 'Laten we gewoon thuis blijven, we kunnen eten maken' zeg ik. 'Is goed schat' zegt hij wanneer hij me een zoen geeft. Ik krijg een appje en zie dat het Nasser is. Again.
Tweelingbroer❤️: kom lounge
Ik: vraag Nassim je denkt ik ga mogen
Tweelingbroer❤️: vergeten jullie wonen samen
Ik: loveyou x
Tweelingbroer❤️: lyto
'Kom we gaan naar lounge' zegt Nassim. 'Heeft hij je overtuigt' zeg ik lachend. 'Ik heb gewoon zin in shisha' zegt hij. 'Ik ook' zeg ik. 'Jij mag dat niet' zegt hij. 'Ik pak het zonder nicotine' zeg ik. Hij zucht en kijkt me aan. 'Please' zeg ik. Hij knikt en pakt de autosleutels. Ik sta blij op en sluit de deur. Ik stap de auto in en we vertrekken naar lounge. Aangekomen pak ik een smaakje en ga dan zitten. Ik kijk beetje rond in de lounge en zie daar een meisje zitten die echt op Sofia lijkt. Nassim heb ik al verteld over haar en hij was verast. Ik sta schokkend op en kijk haar aan. Ik pak haar van haar haar en neem haar mee naar buiten. 'Dus dit is wat je doet met mijn geld' roep ik tegen haar. 'Terwijl je moeder lijdt om de dood van je vader zit jij hier in een lounge' roep ik. Ze zwijgt. 'Wollah maak dat je wegkomt ik begrijp wel waarom ze dronk' zeg ik. Ze kijkt me aan en gaat weg. Ik zucht en ga terug naar binnen. Nassim ziet me en begint me direct te zoenen. Ik laat hem los en kijk hem aan. 'Die jongens kijken hele tijd naar jou' zegt hij. Ik glimlach en zoen hem weer terug.

okeejj!! heb denk ik gisteren niet gepost en dat komt omdat ik helemaal bezig ben met Marokko. Maandag vertrek ik en heb heel veel stress met inpakken en van die dingen. Ik ga met de auto en ik ga dus in marokko niet direct 4g hebben dus sorry als er geen deel komt 1 van deze dagen!!
xx schrijfster

Drugsdealer familieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu