12

1.1K 59 17
                                    

'Nasser?!' riep ik. Meteen stopte hij. Hij was met vrienden. Hij stond op en ging naar mijn richting. 'ben je serieus bezig Nasser?' vroeg ik. 'het was een weddenschap' zei hij zacht. 'betalen ze voor die drugs' vroeg ik met opgetrokken wenkbrauw. 'ik betaalde dit' zei hij. 'sukkel wat nou als ik Reda had mee genomen naar de garage he? Wat dan?' riep ik. Hij keek me aan en ik pakte mijn pakte sigaretten. Ja hoor ik begon weer te roken die stress kan ik niet aan. Btw het kan gewoon in de garage hoor. De jongens keken me aan en Nasser is gaan zitten.
Met mijn sigaret liep ik naar de auto. Ik pakte Reda zijn tas waar alles in zat. Gelukkig was hij in diepe slaap dus hij kan niet wakker worden.
Ik ging zitten op een stoel naast de jongens en Nasser en rookte verder.
Ze keken me lustig aan en ik lachte.
'wat lach jij nou weer' zei Nasser. 'gaat jou dat wat aan?' vroeg ik bot. Ik keek hem nog aan en legde mijn sigaret in het bakje.
Ik liep naar m'n kamer en zag Reda daar slapen. 'hey schatje van me, ik weet je slaapt nu maar je neefje is wel dom bezig. Zodra je wakker bent doe ik je pyjama aan en morgen maken wij er een leuke dag van. Afgesproken' zei ik. Ik deed zijn schoentjes uit en stak hem goed in bed. Ik gaf hem nog een kus op de wang en liep dan naar beneden.
Ik zag mijn moeder en ging bij haar in haar armen liggen. 'wat ben ik trots op jou kleine meid' zei ze. Ik glimlachte en gaf haar een kus op haar wang.
Mijn ogen werden zwaar en wouden dicht gaan. Ik liep snel naar boven en ging naast Reda liggen. Ik gaf hem een kusje en viel toen in diepe slaap.

Volgende ochtend
Zondag 9.30

Ik werd wakker en keek naar Reda. Hij lag nog te slapen. Ik pakte zijn iPad uit zijn koffer en laadde die snel op. Ik pakte nog wat kleertjes die hij zo kan aan doen. Ik liep naar beneden en maakte ontbijtje voor hem en m'n broers. Mijn ouders zijn allebei weg om iets te regelen.
Ik hoorde gerommel van boven en ik ging naar m'n kamer.
'DOUNJAAA' riep hij. Ik keek hem aan en plante een kusje op zijn wang. 'gaan wij even je neefjes wakker maken' vroeg ik. 'jaaaaaa'
Ik pakte mijn box en deed een kinder liedje op. Ik deed hem op het luidst.
We zaten in de gang van alle kamers. Met alle kamers bedoel ik dus de kamers van mij en m'n broers. Ik zet het kinder liedje op het luidst en meteen komen ze met een chagrijnige kop naar buiten. Ik kon gewoon niet stoppen met lachen.
'dounia? Doe die kak muziek uit' schreeuwde Nasser. Ik bleef door zingen. Reda vond het ook leuk want hij bleef ook verder zingen.
Ik pakte hem op en we gingen samen naar beneden met nog steeds de box aan. Ik ging nog even snel naar de bergruimte in de garage voor suiker.
Reda bracht ik even naar Nasser.
'let even op hem ja ik ga even iets halen' zei ik. Ik sloot zijn deur en liep naar de bergruimte. Tot ik opeens een jongen zag met drugs.
Ik pakte mijn gun en richtte het op hun. 'beweeg 1 keer ik zweer op de hoofd van m'n moeder ik schiet een kogel door je hart' zei ik.
Ik pakte mijn gsm en belde Nasser.
'kom je vriendjes halen hier in de garage'
'ik kom'

Ik hoorde de deur van de garage open gaan. 'gooi je wapen op de grond' hoorde ik. Ik legde mijn wapen op de grond en deed mijn handen omhoog. Ik bleef kijken naar de boys die bezig waren met drugs. De man kwam dichterbij. Hij had een wapen vast.
Hij pakte mij via mijn keel en hield zijn pistool op mijn hoofd. Mijn handen laat ik zakken.
Ik gaf hem een elleboog in zijn buik. Mijn gun en de zijne pakte ik op. Ik gaf hem nog wat vuistjes. Ik liep snel naar die boys. Ik pakte hun via hun keel en houde die gun op hun hoofden.
Nasser kwam op dat moment naar binnen. '3la slama ik had je 5 minuten geleden gebeld kifesh duurt zo lang?' 'wtf is er hier gebeurd?' vroeg hij. 'pak die man daar op de grond en neem hem mee naar die grote busje'
Hij knikte en nam de man mee. Ik pakte die 2 jongens naar het groot busje.
Amir kwam ook naar beneden. 'bel mama en papa en zeg wat er is gebeurd ik ga hun voeren naar pand Utrecht en Amine gaat mee' 'is goed'
Ik belde mijn Pa en vertelde heel het verhaal. Wat deze jongens hier deden geen idee. De mannen werden mee genomen.
Ik zuchtte en ging naar de woonkamer. Daar was Reda aan het spelen met Samir. Ik glimlachte.

'jij gaat nooit meer alleen maar de garage' zei Samir. 'ik kon ze best wel alleen aan hoor' 'jaja' 'Samir ik had ze alle 3 te pakken gekregen denk je nu echt dat ik zo een dikzak ni aan kan? Hij had een fk pistool op mij gericht en toch ben ik gewonnen zonder pistool' 'dat bewonder ik' zei hij. Ik pakte Reda op. 'wat wil jij vandaag doen kleine vent?' 'ik wil met dounjaa naar een speelpaleis' 'dat is oké maar we nemen nasser mee' 'okee dounjaa'
Ik glimlachte en nam hem mee naar boven. Ik gaf hem een douche en deed zijn schattige kleren aan. Ik deed zijn mini nikes aan en maakte zijn haar nog.
Ik gaf hem zijn iPad want ik moest me ook nog omkleden. Ik deed eerst olie in mijn haar. Ik smeerde mijn gezicht in met Nivea. Ik deed wat mascara aan en ging dan naar mijn inloopkast.
Dit is wat ik aan had. 👇🏻

Ik liep naar Reda en pakte zijn handje

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik liep naar Reda en pakte zijn handje. Ik pakte eerst alles snel in want ik ga naar Antwerpen voor zijn speelpaleis. Ik belde snel Nasser nog even.
'hallo?'
'nasser, Reda en ik gaan naar een speelpaleis en jij gaat met mij mee'
'oeff hoezo?'
'omdat ik mij ga vervelen? Je gaat mee punt uit'
'is goed'
'ik ga al vertrekken ik stuur je zo adres, ik moet gaan doei'
Ik haakte af en zette reda al in de auto. Ik zette zijn koffer in de kofferbak en vertrok naar Antwerpen.

Drugsdealer familieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu