13

1.2K 49 10
                                    

Reda was al in slaap gevallen. We waren er bijna maar ik ging even snel naar Mac drive voor wat eten voor dit kleintje en ik ofcoursee.
'wat kan het zijn mevrouw'
'uhh 1 fish menu met een vanille milkshake en een kinder fish menu met sinaasappelsap'
'u mag verder rijden'
Ik reed verder en betaalde die man. We waren aangekomen en gek genoeg was Nasser er al. Ik liet een zucht zien en ging naar het tafeltje. Reda was inmiddels ook al wakker. Hij gaf nasser een kusje.

Hij liep direct naar die speel dingen. Ik bestelde een pizza want ik had nog steeds honger. Tijdens het wachten at ik dus mijn burger op.
'kifesh jij eet hier een burger en je bestelt pizza?' zei nasser. 'dat is echt niet genoeg voor mij hoor' Ik at verder.
'wil je stukje' vroeg ik. 'subhanallah eerste keer in je hele leven dat je het vraagt' zei hij. Ik lachte en gaf hem mijn burger. Ik dronk van mijn milkshake. Hij ging op zijn telefoon en hij werd gefacetimed door gelti. De moeder van Reda dus.
Ik ging op Nasser zijn schoot zitten en praatte met haar. Ze is zo aardig! 'je bent fk zwaar' 'Haha? ik zwaar? Haha laat me niet lachen' Hij lachte en gaf me een kusje op de wang.
'ik ga wat drinken halen wil je iets' vroeg hij. 'doe een red bull' Hij knikte en ging weg. Ik zag dat iemand naar me toe kwam komen. Het was yassine. Die boy die ik bijna overal tegen kom.

'heey yassine' zei ik. 'hallo' zei hij droog. 'mag ik zitten?' vroeg hij. 'uh ja nasser zit daar normaal gezien maar hij is eventjes weg' Hij ging zitten.
'gaat alles goed met je?' vroeg hij. 'jaja elhamdoulilah met jou?' 'ook goed wat doe jij hier In Antwerpen' 'nouu ik kwam met die kleine naar hier' 'aah okee'
Nasser kwam aanlopen en keek raar naar Yassine. 'niet doen nasser hij is gewoon een vriend' Hij knikte. Yassine stond op en zei gedag. 'nog even en ik had hem vermoord' zei hij. Ik keek hem dodelijk aan en pakte het blikje in zijn handen.
'ik ga even roken' zei Nasser na een tijdje. 'wacht ik ook' 'en reda' 'die laten wij bij Yassine daar' Hij knikte.

Ik ging naar Yassine zijn tafel. 'yassine ik ga even roken met Nasser wil je aub even letten op Reda' 'is goed' zei hij. 'en als je hem kwijt raakt schiet ik je dood' zei Nasser. Hij liep weg en ik ging snel achter hem aan.
Ik pakte mijn sigaret en begon met roken. Nasser deed helemaal hetzelfde. Hij pakte zijn telefoon en nam een foto van ons 2.
Ik lachte en gaf hem een kus op de wang. Ik was klaar met m'n sigaret en pakte een pepermuntje. Ik ging terug naar binnen en meteen kwam Reda blij op ons springen. Ik pakte hem op en draaide wat rondjes met hem.
'heb je honger reda' vroeg ik. 'JAAAA' Ik gaf hem zijn burger en zijn drankje. Hij begon het cute op te eten.

Na dat hij klaar was betaalde we alles. Want we gingen namelijk naar huis. 'eey ik ben challas naar huis' zei Nasser. 'dat dacht ik niet. Jij gaat mee naar gelti' 'hoezoo' 'ze weet dat je hier bent dus het is onbeleefd als je nu niet gaat' 'op 1 voorwaarde' 'wat?' 'je gaat mee naar papa's lounge vandaag' 'hoezoooo' 'gewoon laatste keer dat je ging was vorig jaar' 'ja hallo? Al die jongen daar raken me aan en shit' 'pleaas doe het voor mijj en btw het is papa's lounge en je kan hem gwn doodschieten en ik bescherm je' 'okéj goed wanneer wil je lounge gaan? Want vandaag ga ik niet hoor' 'safe dan gaan we morgen' Ik knikte.

Ik zuchtte en liep met Reda naar de auto. Nasser ging naar zijn eigen auto. We reden samen naar geltis huis. We belde aan en meteen sprong Reda naar zijn moeder. Ik groette haar en ging zitten. Nasser deed hetzelfde.
'was het leuk met dounia en nasser' vroeg gelti aan Reda. Hij knikte en liep naar boven.
'shokrane benti beseefff wollah' (heel hard bedankt). 'is geen probleem gelti'
Ze glimlachte en we deden nog een gesprekje. 'safe gelti ik moet gaan' 'benti pka hneja' (blijf hier). 'laa gelti mama word ongerust smehlia' 'kejnshi moeshkil benti' (geen probleem)
Ik begroette haar en ging toen naar buiten. Ik leunde tegen mijn auto want ik was aan het wachten op Nasser.
'je bent er eindelijk' 'ewa ja je weet wel druk druk druk' 'wat druk druk druk je was gwn op bezoek'
Hij lachte en gaf me een kus op de wang. Ik stapte mijn auto in en reed weg terug naar Utrecht.
Ik kwam uitgeput thuis. Ik groette mijn ma en pa en m'n broers. Ik liep naar boven en deed mijn kleren uit. Ik liet het bad vol lopen. Ik deed er schuim in en een bathbomb. Ik deed nog een masker op en ging toen in bad.
-
Na 2 uurtjes in bad gezeten spoelde ik mij af. Mijn masker was er ondertussen al af. Ik deed mijn Calvin Klein setje aan. Ik deed mijn haar in een staart. Ik deed mijn nachtjurkje aan en ging mijn bedje in.
Nasser en ik zijn dinsdag jarig. Ik ga morgen de stad dus in om een cadeau voor hem te kopen. Ik weet al laaang wat ik ga kopen dus ik hoef me daarom al lang geen zorgen meer voor te maken.
Net voor dat ik m'n ogen wil sluiten en de diepe slaap in willen gaan belt iemand me.
'hallo?' zei ik bot.
Niemand antwoord.
'luister a homo wie de fuck ben je en wrm bel je mij?'
Nog steeds niks. Ik haakte af en ging liggen. Meteen sloot ik mijn ogen en viel in diepe slaap.

Volgende ochtend
Maandag 7.30

Ik werd chagrijnig wakker. Het is maandag. Ik heb zieke hoofdpijn. Ik stapte de douche in en nam een snelle douche. Ik liep er uit en deed een setje aan. In mijn haren doe ik argan olie en ik smeerde mij in met bodylotion. Op mijn gezicht smeerde ik dagcrème.
Ik liep mijn inloopkast in en koos mijn outfit uit.

Ik liep naar beneden en maakte een ontbijtje klaar voor mij

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik liep naar beneden en maakte een ontbijtje klaar voor mij. Ik at het snel op. Ik stuurde mijn ma nog een appje. Het is inmiddels al 10 uur. Stad is nu leeg. Ik liep naar m'n auto en stapte in. Ik starte de auto en reed weg.
Ik kwam aan in de stad. Ik ging even naar een leuk restaurantje. Pff mensen jullie willen niet weten hoe hard ik Ilham nu mis he! Ik heb echt die best friend liefde nodig.
Ik bestelde een koffie en ging op m'n telefoon. Ik was klaar en betaalde. Ik pakte een sigaret en begon met roken.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now