32

839 49 2
                                    

Ik ga meteen van hem af en trek aan zijn hand. 'Kom ik wil iets leuks doen' 'maar ik ben moe' 'kifesh moe ik heb honger en ik wil zwemmen' 'ga douchen en dan pas komen praten'
Ik zucht. 'Als je dan nog niet bent omgekleed ga je zien' zeg ik terwijl ik de badkamer in verdwijn met Mn kleren.
Ik doe de douche aan en meteen krijg ik warme stralen op Mn huid. Ik douche niet te lang maar ook niet te kort.
Na dat ik klaar ben doe ik een zomers jurkje aan. Ik doe Mn sandalen aan en wat sieraden. Mn krullen laat ik los liggen en doe een geurtje op.
Ik ga de badkamer uit en zie Nassim helemaal omgekleed. Een polo shirtje met een short. Zo zie ik hem het graagst. Ik glimlach en hij kijkt ook op. Ik ga zijn richting op en geef hem een kusje op zijn kaak.
Ik pak zijn hand en zo verlaten we samen het huis.
Ik pak snel Mn telefoon en ga naar de groep-die Mn broers hebben gemaakt speciaal voor deze reis- met Mn broers en Nassim.
Ik: we zijn naar het strand kom straks naar café fso
Ibrahim: is goed
Ik steek Mn telefoon weg en we stappen naar de auto. 'Dounia' zegt Nassim. 'Ja' zeg ik. 'Ben je wel gelukkig met mij' 'ben je serieus? Tuurlijk je bent Mn mannetje' zeg ik glimlachend. Hij glimlacht terug en wou me net een kus geven maar ik stapte de auto in.
'Gaan we ergens eten of gaan we eerst naar paar winkels want ik moet souvenirs kopen voor jou broers en zus of misschien eerst naar dat-' 'schat we zien wel eerst eten heb veel te veel honger' zegt hij. Ik knik, ik stap uit de auto en samen lopen we naar een schattig restaurantje. Opeens komen er allemaal mannen met zwarte pakken naar binnen. Iedereen schreeuwt en gaat onder de tafels. 'Shit dat zijn mounirs mannen' 'huh wat' 'pak je gun en niks zeggen'
Ik pak zo snel mogelijk Mn gun en druk op Mn schoen. Ik heb nieuwe ship. Ik richt het op hun allemaal en opeens begon iemand te praten. 'Wel wel ons douniatje, dat is lang geleden' 'kkr badr wat is jou probleem' zeg ik. 'Jij hebt geld en ik wil geld begrijp je' 'wil je geld? Kkr zemmer hier' ik schiet hem in zijn been en zn mannen kijken direct bezorgd naar hem. Dat betekent dat we moeten weg lopen. Ik kijk naar Nassim en die krijgt tijdens het lopen een kogel in zn voet.
'Shit' zeg ik. We zien een auto aan komen en dat zijn dus Nasser en Mn broers. 'Kom pak hem snel Nasser geef me je tshirt' zeg ik. 'Nee deze is kkr duur' 'wil je dat ik mijne uit doe ofs?' Hij zucht en geeft me zijn T-shirt. Ik maak met die T-shirt een knoop rond zijn voet en druk er stevig met Mn hand op. 'Ik ken geen kkr ziekenhuis hier' zegt Nasser. 'Zemmer laat mij rijden dan' zeg ik. 'Ken jij er 1' Ik zucht en knik.
'Druk op zn wond anders verliest hij te veel bloed' zeg ik. Hij knikt en ik stap naar voor. Daar gaat Mn witte jurk. Ik stap snel in en rijd naar een ziekenhuis dicht bij. Nasser pakt hem op en meteen pakken ze hem mee.
Hij bleef niet bij dus hij was bewusteloos. 'Ik ga naar de auto' zeg ik. Ik ga naar de auto en pak meteen een groter gun en steek hem in Mn bh ik pak ook nog een trainingspak die hierin zat en neem hem mee.
Ik ga terug naar binnen en kleed me om.
Ik ga terug naar de wachtzaal en zie dan ook daar een dokter staan. 'Familie van Nassim?' Zegt hij.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now