14

1K 57 6
                                    

Ik heb dus heel de dag geshopt. Ik heb voor mijn broer een rolex gekocht en nog wat trainingspakken en nieuwe schoenen ens. Ook zijn favoriete parfum want die gozer zeurde vorige week dat die op was bla bla bla.
Ik pakte alles in en deed er nog schattige blauwe ballonnetjes aan. Ik zette het in mijn inloopkast en liep blij naar beneden. Het is nu 19 uur en Nasser wou naar lounge gaan en ik had het hem belooft.
Ik liep snel naar boven. Mijn krullen deed ik los. Ik deed een topje en een gescheurde broek aan. Een beetje mascara en parfum en ik was klaar. Ik liep naar beneden en Nasser wachtte al op mij.

Ik stapte mijn Audi in en reed naar de lounge waar Nasser naar toe wilden. Aangekomen had Nasser mijn hand vast. We liepen naar binnen en meteen drong de geur van drank in m'n neus. Ik bestelde een sisha pijp met de smaak Appel. Ik bestelde een Red Bull en ging zitten.
Meteen kwam er een chick op Nasser zijn schoot. 'oeps sorry schat maar hij is al de mijne. Open je benen maar voor iemand anders' zei ik tegen haar. Nasser lachte en gaf me een kus op de wang en omhelsde mij. Die hoer ging uit eindelijk weg.
Ik zat op mijn telefoon tot dat iemand naast me kwam zitten. 'heey schoonheid' hoorde ik. Ik keek hem aan en zuchte en ik keek terug naar m'n telefoon. 'niet geïnteresseerd wella?' zei hij. 'nee man en rot nu beter op' 'oeff rijke vrouwtjes hebben altijd grote mond'
Ik pak hem via zijn kraag en zei 'herhaal nog eens keer' Hij zweeg. 'beter voor je' Ik liet hem los en ging toen terug zitten naast Nasser.
We waren aan het praten tot al onze broers binnen kwamen. Ze kwamen ook met ons zitten.
We gingen samen even kaarten. Al die meisjes keken vies naar mij. Op den duur begon ik mijn geduld kwijt te raken.

Ik stond op en riep 'valt er iets te kijken meisjes?' Ze keken me aan. 'als er een probleem is kan je naar hier toe komen' Weer waren ze stil. 'en btw deze boys zijn allemaal van mij dus niet proberen' Ik ging terug zitten.
'tfoe ben je een hoer dat je al die jongens claimd' zei een boy. Amine en Nasser werden razend boos. Nee woedend. Ze stonden allebei op. 'je fuckt met de verkeerde man' zei Samir. Ik lachte. 'safe zit zit ik doe dit' zei ik. Ze gingen zitten en keken die jongen vies aan.
Ik pak mijn pistool en plaats die in zijn nek en kijk hem aan. 'Wie noem je hoer' zei ik. Hij zweeg en ik liet hem los. Nasser en Amine stonden op en gaven hem wat stoten.
Hij was helemaal vol met bloed en ging weg. Al die meisjes keken me niet meer aan. Na een tijdje was ik moe en ging ik naar huis.
Ik gooide mijn sleutels op de tafel en liep snel naar boven. Ik haalde mijn make up eraf en deed mijn nachtkleedje aan. Ik deed mijn haar in een slordige knot en ging mijn bed in. Ik keek nog naar m'n laatste appjes en viel toen in diepe slaap.

Volgende ochtend
Dinsdag 7.30

Ik werd vroeg wakker. Ik stond snel op. Ik liep naar de badkamer en nam een douche. Ik smeerde me in met body lotion. Ik deed mijn beha setje aan en deed olie in m'n haar. Ik maakte mij lichtjes op. Mascara, lipstick, highlighterr. Ik stond in m'n inloopkast en was aan het zoeken naar een outfit. 👇🏻

Ik liet m'n haar los en deed mijn Louboutin hakken aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik liet m'n haar los en deed mijn Louboutin hakken aan. Ik deed nog een geurtje aan van Armani. My favv.
Ik pakte mijn telefoon en ik had meer dan duizenden appjes. Allemaal felicitaties. De helft ken ik niet? Ik liep mijn kamer uit en Nasser op dat moment ook. Ik liep naar hem toe en gaf hem een knuffel en feliciteerde hem.
Samir had op dat moment een foto getrokken. We liepen hand in hand naar beneden. Heel de woonkamer en de keuken waren versierd met blauwe en roze ballonen.
'happy birthdaayyy' riepen mijn ouders en broers. Ik lachte en gaf ze allemaal een kus en een knuffel. 'mama ik en nasser gaan naar buiten'
Ze knikken. Ik ging even snel naar boven en pakte Nasser zijn cadeau.

Ik gaf het aan hem en hij keek me blij aan. Hij maakte het open en daar zag hij dus zijn parfum, schoenen en jongens dingen. 'dankje Dounia echt waar' 'was een kleine moeite' 'je weet echt precies wat ik wil he' 'haha je bent niet voor niets mijn tweeling' zei ik. 'jou cadeau krijg je straks oke' 'is goed'
We stapte zijn audi in en reden naar de stad. We gingen eerst naar de Starbucks. Een paar onbekende mensen feliciteerde ons. Ik vond het grappig hoe mensen er aan denken. Heel m'n insta en snap waren ook vol gespamt. Wat ik echt jammer vond is dat ik niets van Ilham kreeg. M'n best friend. Hmm ze zal het wel druk hebben.
Ik bestelde een koffie en ging zitten. We waren gezellig aan het praten. Nasser vergat zijn geld thuis dus betaalde ik. 'wacht even kom we gaan snel naar huis ik ga je niet alles laten betalen' 'neee hoeft niet ik betaal alles het is jou verjaardag' 'ook de joue dus we gaan naar huis'
Ik zuchtte en liep zijn auto in. Ik zette luide muziek op. Ik zette wat dingetjes op onze snap ens want wat moet ik doen in de auto? We kwamen thuis aan en heel de straat waren vol met zwarte auto's. Allemaal hetzelfde van Audi. Ik keek Nasser raar aan.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now