16

1.3K 57 4
                                    

We kwamen aan en ik parkeerde in de garage. Ik pakte snel uit de auto 2 guns want ik ben die dus vergeten. Ik gaf die ene aan Ilham en de andere deed ik onder m'n shirt. Ik liep snel naar boven want we hebben iets te bespreken.
Ik ging naar het kantoor van m'n vader. Ik groette de 2 bewakers en liep naar binnen. Ik ging zitten op de zetel naast Nassim. Ik groette eerst mijn ouders en mijn broers en ging terug zitten. Nassim pakte mijn hand ik keek hem glimlachend aan.
'oké over 2 weken is er een maffiabaas die komt naar Frankrijk, hij wou 10 kilo drugs van ons maar we hebben geweigerd. Nu ontvoerd hij onze mannen. We moeten hem uitschakelen want binnenkort zijn het wij die ze te pakken krijgen. Dus over 2 weken gaan we naar zijn pand. We gaan hem doden anders gaat dit nooit stoppen' zei de Pa van Ilham.

'heeft hij broers of een vader of een moeder ofs? Of goede vrienden?' vroeg ik. 'wat heeft dat er mee te maken?' vroeg Imran. 'als er iemand is die hem graag heeft en hij is opeens dood door ons dan gaan die wraak nemen hé' zei ik. 'hij heeft geen familie hij heeft alleen 1 goede vriend yassine' zei m'n pa. 'dan doden wij hem ook' zei Samir. Ik knikte.
'zijn we klaar?' vroeg ik. 'ja morgen gaan wij ons plan voorstellen, doe voorzichtig dounia ik weet wel wat je wilt doen' zei m'n pa. Ik zweeg en voelde de ogen van Nassim branden.
Ik liet een zucht en stond op en verliet zijn kantoor. Ik heb dus echt geen zin om een discussie aan te gaan. Ik liep naar de woonkamer en ging zitten.
Nassim kwam naast me zitten en nam me in zijn armen. 'wat wil jij doen zoals je pa zegt?' Ik zweeg. 'kom op zeg het nou maar' 'alleen naar hun gaan en die 2 mensen doden zodat er met jullie niks gebeurd' zei ik zacht. 'ben je gek?! Je gaat dat niet doen gehoord' riep hij. Ik zweeg en keek naar beneden. Dit is de reden dat ik dat dus niet wil zeggen.
Hij ging boos weg en ik bleef daar achter. Na een tijdje kwam Ilham en ze trooste mij. 'schat het is oké die sukkel wilt je alleen beschermen, beloof me aub dat je het niet gaan doen' 'is goed' Ik knuffelde haar en we stonden op. Het is onze beurt voor die lelijke wapens te vullen.
We deden wat muziek aan en begonnen de wapens te vullen. Na 2 uur waren we klaar. 'eey schat ik ga even naar de zaal om te kijken of alles oke is' zei ik. 'wacht ik ga mee' zei Ilham. Ik knikte.
Ik liep alvast naar de auto en reed de garage uit. Ik was op m'n telefoon tot dat iemand tikte op m'n raam. Het was Nassim. Ik stapte uit.
'wat is er' vroeg ik. 'het spijt me van juist' Ik zuchtte. 'je weet toch dat ik je gewoon wil beschermen' zei hij. 'ik kan mezelf wel beschermen' 'ja zeker je beschermt jezelf door jezelf op te offeren' 'dat is beter dan dat jullie gewond raken' 'nee dounia helemaal niet' 'onthoud wel dat ik diegene Ben die je hebt gered zonder mij was ofwel Ilham dood of 1 van je broers of jezelf'

Ilham kwam ook inmiddels aan dus ik stapte in zonder nog Iets te zeggen. Ilham stapte in. 'wat was dat?' vroeg ze. 'niks speciaals' zei ik. 'kom op ik zie zelf wel wat er is' 'Nassim' zei ik.
Ik starte de auto en reed weg. 'hij wilt me zogezegd beschermen maar ik zei dus dat ik mezelf ook wel kan beschermen en hij zei dat ik dat dus doe door mezelf op te offeren like wtf? Ik doe dat niet hoor ik wil gewoon niet dat jullie gewond raken en ja die sukkel begrijpt mij dus helemaal niet' zei ik. 'ik begrijp je wel naar ey we komen er samen wel uit'
Ik glimlachte. We deden muziek aan en na een dikke 10 minuten waren wij er. We stapten uit en gingen naar binnen. Alles was mooi versierd. Ballonnen met 18 erop en onze namen. Ik zag Nasser er ookal.
Ik liep naar hem toe en gaf hem een knuffel. 'gaat alles goed met m'n prinses' 'ja hoor met jou?' 'ook goed' Hij glimlachte en gaf me een kus op de wang.
Ik liep naar de voordeur en keek naar de gastenlijst. Ik wou gewoon even zien dat niemand van onze vijanden hier binnen komen. De 2 bewakers waren er ook al.
'oké luister er zijn 2 mannen die hier niet binnen mogen komen' ze knikte. Ik liet de foto zien van die maffiabaas en Yassine. Ik heb zelf nog niet naar de foto gekeken maar ja ik wou het ook niet.

Ze knikte en ik liep terug naar binnen. Alles was geregeld en het feestje begint om 22.00. Ilham stond te wachten op mij bij m'n auto.
We stapten beide in. Ik starte de auto en reed weg. 'wil je naar m'n huis rijden dan kunnen we chillen' 'is goed' 'owh ja ik moet straks even een pakketje ophalen mag ik dan je auto lenen' 'Ilham je hebt duizenden auto's in jullie garage staan en jij wilt de mijne lenen?' 'ja duhh' 'safe is goed maar wollah als ik kras zie ik vermoord je' 'jaja'
Ik lachte en reed verder. We kwamen aan en ik parkeerde in haar garage. Ik liep naar boven en plofte op de zetel. 'safe ik ga' zei Ilham. Ik knikte en gooide mijn autosleutels naar haar.
Ze verliet het huis en Nassim kwam binnen. Ik liet een zucht en wou naar boven lopen maar hij hield me tegen. 'waar gaat deze dame naar toe' 'naar boven' 'niet tot dat je hebt gepraat met mij' Ik zuchtte. 'ik ga niet met je praten' zei ik. 'owh jawel' zei hij. Hij gooide mij over zijn schouders. 'Nassim laat me loss sukkel' zei ik. Maar niets hielp. sukkel.
Hij legde mij op bed en kwam naast me zitten. 'Wat moet je' vroeg ik. 'nou ik wil een reden weten waarom jij zo boos bent' 'omdat je mij niet begrijpt' zei ik. 'ik zal je ook nooit begrijpen dounia' Ik zuchtte. 'je moet wel begrijpen dat ik van je hou en dat ik je gewoon wil beschermen. Geloof me dounia als er iets gebeurd met jou dan ga ik het mezelf nooit vergeven' zei hij. Ik glimlachte en kwam in zijn armen liggen.
Hij pakte mijn kin naar voor en keek in zijn mooie ogen. Hij kwam dichterbij en gaf me een zoen. Ik ging op zijn schoot zitten en hij bleef me maar zoenen alsof het de laatste is. Alsof mijn lippen breekbaar waren.
Hij gaf me kusjes in m'n nek. Ik lachte. 'dat kietelt sukkel' Hij gromde. Hij gaf me een kus op m'n lippen. 'ik hou van je' zei hij. Ik glimlachte en drukte mijn lippen weer op de zijne.

'wist je dat ik me helemaal wil laten gaan als ik met jou ben' zei hij. Ik bloosde. 'bloos je nou?' vroeg hij. 'nee' zei ik. 'owh jawel dounia El Amrani bloost' 'stop het sukkel' zei ik.
Hij glimlachte en begon me terug te zoenen. 'ik ga even douchen kom je mee?' vroeg hij. Ik gooide een kussen naar zijn hoofd. 'wil je wel even m'n shirt uit doen' Ik keek hem aan. 'pleaaasss' zei hij. Ik zuchtte en liep naar hem toe. Ik deed zijn shirt uit en keek naar zijn sixpack. Wow oké ik wist dat hij gespierd is maar zo gespierd?. 'kun je het zien' 'jaah wtf dat zijn letterlijk chocolade blokjes' zei ik. 'nou als je getrouwd bent met mij mag je ervan genieeten' 'zeker weten' zei ik.
Hij glimlachte en ging de douche in. Ik was aan het kijken naar zijn bureau. Er stond een foto op van mij en hem. We waren aan het lachen. Ik keek er naar en glimlachte.
Na 5 minuten kwam hij eruit met alleen een voetbal shortje. Oeff zijn krulletjes die druppels achter laten op zijn zieke lichaam. 'Nassim kom naar hier' zei ik. Hij knikte en ging op het bed zitten.
Ik pakte wat krul crème en deed het in zijn haar. 'dankje schat' 'graag gedaan' Hij pakte mijn hand en sleurde mij mee naar beneden.
'wtf wil je doennn' vroeg ik aan hem. 'eigenlijk heel veel zoals jou neuken' 'doe normaaall Nassimm' Hij glimlachte en nam me mee naar de keuken. Hij pakte mij op en legde mij op het aanrecht.
Ik was op dat moment even groot als hem. Ja idk hij is 2 meter? Oke nee niet echt maar voor mij is hij letterlijk 10 meter.
'je bent echt mooi wist je dat' zei hij. Ik glimlachte naar hem. 'wat lach jij?' vroeg hij. 'je bent gewoon schattig' zei ik. 'jij nog schattiger' 'hou toch op' zei ik.

Hij glimlachte en zoende mij. Ik liet hem los en liep naar de woonkamer. Ik plofte daar neer en hoorde de garage open gaan. 'eindelijk' zei ik. 'wat eindelijk?' vroeg Nassim. 'je zus is er eindelijk' 'wil je weg dan' 'ja weg van jou' 'als ik wil dat je hier blijft dan gebeurt het ook' 'dat denk ik niet ik ben weg' 'ik kom straks langs' 'is goedd' Ik gooide een luchtkusje naar hem en hij knipoogde terug,
Ik deed mijn schoenen aan en liep naar beneden. Ik zag daar Marouane en Ilham. 'ewaa bolle' zei ik tegen Marouane. Hij kwam m'n richting op en gaf me een knuffel. 'Ilham ik zie je nog wel ik ga naar huis' 'is goed schat kom je mij straks ophalen dan gaan we samen naar de zaal?' vroeg ze. 'is goed ik app je nog wel' zei ik. 'is goed bye' zei ze.
Ze gaf me een kus op de wang en ze gaf me mijn autosleutels. Ik stapte in en gooide mijn tas naast mij. Ik reed haar garage uit en stapte weer uit. Ik pakte mijn tas en deed die in de koffer. Nassim zag ik mijn richting op komen.
'ga je geen afscheid nemen van de koning' 'de koning kan je in mijn kont vinden ja' Hij lachte en drukte mij stevig tegen hem aan. Ik omhelsde hem en hij mij ook. Hij tilde me op en ik klemde mijn benen rond hem.
Hij glimlachte en gaf me een zoen. 'mag ik nu eindelijk weg?' vroeg ik. 'nee eigenlijk niet maar je moet je zeker klaar maken voor je feestje' 'ja duh je komt toch he.' 'ik ga proberen' 'wat proberen je komt gewoon hoor' 'als ik kan kom ik'
Meteen ging ik van hem af. 'is er iets belangrijkers dan het verjaardagsfeestje van je vriendin en je beste vriend?' vroeg ik quasi boos. Hij zuchtte. 'ik weet genoeg' zei ik. Ik wou m'n auto in stappen maar hij hield me tegen. 'niet boos zijn er kan gewoon nog Iets tussen komen' 'zoals wat? Naar lounges gaan met hoeren?' vroeg ik.
Ik stapte boos in en reed weg. Naar huis. Naar m'n ma. Ik stak een sigaret op en begon met roken. Na dat ik klaar was pakte ik een pepermuntje.
Ik kwam thuis aan en gooide mijn sleutels weg. Het was inmiddels al 18 uur. M'n familie zoals neven en heel goede vrienden komen al om 20 uur en je weet wel mensen van school ens komen pas om 22 uur.
Ik liep snel naar boven en nam een douche. Ik scheerde mij op plekken waar het moest en smeerde me daarna in m'n bodylotion.
Ik keek naar mijn kast en pakte deze jurk eruit.

Mijn krullen laat ik los

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mijn krullen laat ik los. Ik doe wat mascara, highlighter, bronzer, lichte oogschaduw en wat blush. Het kwam er heel natuurlijk uit. Ik deed mijn parfum op die ik van Nassim had gekregen. Ik deed nog m'n pumps aan en finito.
Ik liep naar beneden en zag Nasser al klaar staan. Ik glimlachte naar hem en gaf hem een kus op z'n wang. 'kom we gaan' zei Nasser. Ik knikte en zei m'n ouders gedag.
Ik stapte bij Nasser in en hij reed weg naar de zaal.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now