62

502 25 2
                                    

'Emma is terug' zeg ik zodra ik in het pand ben. Samir schrikt en kijkt Nasser aan. 'Wat vroeg ze aan jou' zegt Amine. '3 klusjes voor 10 miljoen dan laat ze ons met rust' zeg ik. 'Je doet het niet' zegt Amir. 'Wat nee? Ik moet dan heel mijn leven niet meer werken wat denk jij' zeg ik tegen hem. 'Je weet wat voor crazy bitch zij is' zegt Amir. 'Geloof je haar nu echt' zegt Younes. 'Van waar kom jij? En het is 3 mannen van ons lijstje die ik moet uitschakelen en als ik er geen geld voor krijg vermoord ik haar en ben ik niks verloren' zeg ik. Nassim is stil en kijkt me niet aan. Ik zucht. 'Doe wat je wilt doen maar je doet het zowiezo niet alleen' zegt Nasser. Ik glimlach naar hem. 'Waar is Youssef?' vraag ik. 'Strand' zegt Younes. Ik kijk hem raar aan maar negeer het. Ik krijg een appje binnen en ga kijken.
Onbekend: hey ik ben het Sara! De man waar ik je overtelde is in de straat. Hij is zowiezo onderweg naar hier
Ik: stuur je adres ben er binnen 5 min
Ze stuurt me haar adres door en ik ga lopend naar de auto. Ik stap snel in en rijd weg. Nassim belt me en ik neem op.
'Naar waar ga je kanker kind' zegt hij lachend.
'Zwijg kikker ben binnen uurtje terug'
Ik haak af en kom aan bij het adres. Ik zie een achterdeur en pak mijn gun en open de deur. Niet op slot. Dom. Ik zie een man en ik zie Sara. Vastgebonden. Ik blijf stil en probeer te richten op zijn hart. Hij ziet me en komt meteen mijn kant op. Ik schiet in zijn hart en hij valt op de grond. Sara schrikt. Ik maak haar los en stuur Emma.
Ik: *adres* kom naar hier en ruim mijn boel op nu je toch FBI bent x
Ik weet dat ze gaat komen en dit gaat fixen dus ik stress er niet om. 'Sara kom we gaan dit wordt straks geregeld' zeg ik. Ze knikt en pakt haar tas. Ze stapt mijn auto in en ik rijd weg naar huis. 'Hier ik zet de open haard wel aan en ik ga koffie zetten. Als alles geregeld is mag je terug naar huis alles zal opgeruimd zijn je hoeft nergens meer bang voor te zijn' zeg ik. Ze kijkt me aan met een bedankend gezicht en ik ga koffie zetten.
-
22.15
Ik heb net Sara naar huis gebracht en ben nu eindelijk thuis. Ik hoor mijn telefoon rinkelen en zie 'Emma' staan. Ik zucht en neem op.
'Ik doe dit alleen maar omdat ik wil dat je deze klusjes gaat doen meer niet'
Ik lach.
'Dankje Emma ik laat je nog wel weten. Rip me af en je weet wat er gebeurd'
Ik haak af en zie Nassim in de woonkamer. 'Waar de kanker was jij' roept hij. Ik leg mijn tas neer en kijk hem aan. 'Ik moest iemand helpen' zeg ik. 'Oh ja Sara? Sara is mijn kanker nicht. Denk je ze heeft niks gezegd tegen mij' zegt hij. Ik zucht. 'Wat zei ze dan' zeg ik. 'Ze zei dat ik je moest bedanken omdat je die enge gast hebt vermoord' roept hij. 'Ja wat moet ik anders doen? Een meisje staat aan mijn voordeur en vraagt om haar te helpen en subhanallah het is je nicht. Wees blij dat ik haar heb geholpen anders was ze nu verkracht' zeg ik terug. 'Wanneer ga je nou begrijpen dat je deze dingen niet alleen moet doen' schreeuwt hij. Hij wordt bozer en pakt zijn jas en smijt de deur dicht. Ik zucht en ga zitten op de bank. Ik verwerk ons gesprek en zoek naar een sigaret. Ik ga naar de tuin en begin te roken. Stress is weg. Ik neem een warme douche en ga uiteindelijk slapen. Ik stuur Nassim een appje en val dan in slaap.
Ik: doe aub geen domme dingen je weet zelf dat ik van je hou
-
11:25
Ik sta op en zie dat ik alleen ben. Hij is niet eens thuis gekomen. Ik zucht en ik doe snel een trainingspak aan en wil net de deur uit gaan en zie Nassim. Hij kijkt me aan en zoent me meteen. Ik laat hem los en kijk hem aan. 'Wat heb je gedaan gisteren' vraag ik. 'Was met je broers' zegt hij. Ik zucht en knik. 'Naar waar ga je' vraagt hij. 'Emma' zeg ik. 'Je gaat het doen?' zegt hij. Ik knik. 'Ik doe mee' zegt hij. Ik glimlach. 'Haal wat slaap in' zeg ik. Hij knikt en geeft me een kus op mijn wang en ik verlaat de deur.

school is weer begonnen voor mij en denk ik toch ook voor paar andere mensen. richt je op school en niet op domme dingen. ik zie vaak meisjes die hun hele schooljaar verpesten door een jongen aub doe je dat zelf niet aan!! school is vele belangrijker dan een jongen op je school. in sha allah halen jullie dit jaar en wordt dit een vrolijk en gelukkig schooljaar!❤️

Drugsdealer familieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu