27

939 53 18
                                    

We waren ondertussen al in Nederland, we zijn nu aan het rijden naar Ilham's huis. Hij wilt liever in zijn eigen bed slapen dus ik was er oke mee. Ik kreeg een bericht binnen en kijk meteen van wie het was.
Onbekend: als je wilt werken met me just say it. Ik kan je een millie geven in 2 uur. Het enige wat ik van je wil is dat jij werkt met 2 grote drugsbazen. Verpest dit niet. Owh ja ik heb ook je vertrouwen nodig
-Marouane
Ik: 🖕🏻hier krijg je mijn vertrouwen. Ik ben niet zoals die hoertjes die je elke dag pijpen vieze pedofiel.
Onbekend: wat jij wilt. Je bent gevaarlijk. Laat je deze kans nu echt gaan?
Ik: als ik dat wil, dan wel. Ik denk er over na.
Ik ga helemaal gek worden door deze jongen. Ik ken hem niet en wil hem ook niet kennen, ik wil niks met hem te maken hebben dus het is beter dat hij op afstand blijft.
Ik zuchtte en Nassim keek mijn kant op. 'Let op de weg sukkel' zeg ik. 'Wat is er nu weer' zegt hij. Ik legde uit van de jongen en hij werd boos, heel boos. Zijn kaaklijn werd strakker en het was sexy ass hell wow.
We kwamen thuis aan en ik liep meteen naar zijn kamer. Het was 2:00 in de nacht dus iedereen sliep. Ik pakte mijn pyjama en deed het aan. Liefst pak ik nu een douche maar heb gewoon geen zin en heb de kracht er niet voor.
Nassim kwam naar boven. Hij deed zijn tshirt uit en deed zijn voetbal short aan. Hij kwam mee in bed liggen en ik ging in zijn armen liggen. Ik ging met Mn hand over zijn armen en zweeg. Ik deed mijn ogen dicht en viel al snel in slaap.

Volgende ochtend
Woensdag 11.24

Mijn schoenen zijn helemaal kapot en moeten dus de vuilbak in. Ik koop wel nieuwe, deze waren gewoon mijn favoriete en droeg ze 24/7 dus ik begrijp wel waarom ze kapot zijn. Nassim lag nog te slapen dus ik liet hem daar maar liggen. Ik heb een douche genomen en wil mijn haar drogen maar hij gaat me echt vermoorden denk ik. Ik laat mijn haren gewoon maar nat en kleed me aan in een dsquared trui en een gescheurde zwarte broek. Ik ging de badkamer uit en Nassim is toch wel wakker geworden. 'Kom bij me liggen' zegt hij half kreunend. Ik lach en ga bij hem in liggen. Hij neemt me in zijn armen en geeft me overal kusjes. 'Rustig aan het is nog maar ochtend gekkie' zei ik. Hij lacht en staat op.
Perspectief Nasser
We waren in de woonkamer gewoon aan het gamen tot dat het alarm af ging. Ik ging meteen kijken wat het was en wat ik zag kon niet. Dounia is dood? Haar chip is weg. 'NEEE NEE NEE DIT KAN NIET NEEEE' riep ik. Meteen kwamen al mijn broers kijken. 'kankerzooi' zei Amir terwijl hij op de muur sloeg.
'bel pa nu' riep ik. Amine belde hem en hij was er. 'ZE KAN NIET DOOD ZIJN NEE NEE NEE' riep ik.
Ik ging woedend naar buiten en zocht haar in Frankrijk. Ze was daar niet. Alles was weg. Ze was toch met Nassim, hoe kan ze weg zijn?

Perspectief Dounia
2 maanden verder

Het gaat gebeuren. Ik dounia El Amrani stap uit de onderwereld. Haha ik stop niet zijn jullie gek? Moehim ik heb wel een eigen pand geopend. 3 zelfs. 1 in Utrecht 1 in den haag en 1 Amsterdam. Ik ben al weer back in Nederland en ik moet mezelf echt goed bij kunnen houden. Ik kijk naar m'n verlovingsring en begin te lachen. Met mij en Nassim ging het goed elhamdoulilah. Ik heb wat afstand genomen van mijn broers want dat was nodig. Zo konden zij focussen op hun ding en ik op de mijne. Mijn zaken gaan gewoon door zoals altijd. Nasser dacht dat ik dood was omdat ik mijn schoenen had weggegooid, en Mn ship zat er in. Ik had het niet eens door en hij is helemaal naar Frankrijk gegaan om te kijken of ik daar was. So cute.
Ik heb een huis kunnen kopen in Utrecht. Niet zo ver van mijn normale huis. Mijn ouders zijn op reis gegaan naar Spanje en wouden graag daar ook gaan wonen. We worden ouder en iedereen begint zijn eigen keuzes te maken.
Ilham heb ik ook al een tijdje niet gezien. Ze zijn mee gegaan met mijn ouders en Nassim wou niet mee. Hij bleef hier speciaal voor mij. Ik probeerde hem over te halen maar hij wou het niet.

Ik werd verstoord door de bel. Ik liep naar beneden en zag daar Karim. Met grote ogen kijk ik hem aan.
Ik heb hem al heel lang niet meer gezien. Laatste keer was in Frankrijk toen ik hem redde.
Ik sprong hem om de hals en hij pakte me stevig vast en drukte mij tegen zich. 'Tazz kheb je kkr hard gemist waar was je man' 'je weet wel druk druk druk hoe gaat het met jou?' vroeg hij. 'kom b3da binnen' zei ik. Hij vertelde over alles. Hij gaat morgen trouwen. Zelf weet ik niet of ik er bij ga zijn maar ik ga mijn best doen. Salma is ook 1 van deze dagen naar mij toe gekomen om sorry te zeggen van die ene keer in Frankrijk.
Flashback
Ik ging naast Karim zitten en hij nam me in zijn armen. 'ik haat mijn leven' zei ik. 'hoe kan jij je leven haten als ik in je leven ben' 'ugh jij altijd met je egoïstische opmerkingen' Hij lachte.

Er kwam een meisje naar ons toe en tot m'n schrik was het Salma. Ik heb nu even schijt en blijf zitten in Karim zijn armen. 'uh wesh je denkt je bent een hoer dat je zomaar m'n vriendje afpakt' Ik wou net opstaan maar Karim hield me tegen.

'niet nu' fluisterde hij. 'waarom noem je dounia een hoer' vroeg Karim. 'd.d..dounia El Amrani?' vroeg ze stotterend. 'de enige echte' zei ik. 'omg het spijt me ik had dat niet moeten zeggen' zei ze.

Ik moest er wel om lachen maar oké. Ik ging naar het pand en meteen werd ik overspoeld met hallo en hoe gaat het en shit.
'dag mevrouw er is iemand die u dringend wilt spreken' zegt mounir. Mounir is m'n assistente en broer tegelijk.
'stuur hem maar' zei ik. Hij knikte en even later hoorde ik stemmen in de gang. Ik draaide mij om en ging naar m'n kast. Ik hoorde iemand op de deur kloppen. 'BINNEN' riep ik.
Hij kwam binnen maar ik ben nog steeds gefocust op m'n kast. Ik haalde er wat papieren uit en draaide mij om.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now