21

952 52 5
                                    

20.00. Lange jurk aan. Hakken. Make up, haar. Alles is klaar. Pistool in mijn tas en niemand die het ziet. Ik stap de lift in en druk op 0.
Ik stap de deur uit en pak een sigaret. Ik stak hem aan en stap de auto in. Ik reed weg naar de stad met een rustig muziekje op.
-
Ik kwam aan bij het feestje en keek naar de bewaker. Hij liet me binnen zonder iets te zeggen. Hij gaf me nog een knipoog en ik stapte verder. Het was een grote zaal met een grote trap die naar boven leidt. Ik keek naar achter en zag al meteen veel zakelijke mensen. Maar de jongen zag ik niet. Ik ga de trap op en ga naar de eerste kamer en daar is hij. Een sigaret aan het roken op het balkon.
'Stoor ik' zeg ik. Hij keek snel naar achter en zag me. Hij werd al snel bang maar hij liet het niet zien. 'Aan wat heb ik jou bezoek aan te danken' vraagt hij. 'Misschien moeten wij even praten' zeg ik.
De kamer was groot, grote zetel, grote tv. Hij ging zitten en ik kijk hem aan. Ik ga heel dicht bij hem zitten. Ik pak mijn pistool en richt het in zijn nek.
'Wat wou je nu weer vertellen over mijn familie?' vroeg ik. 'Ik wou niets vertellen' zei hij stotterend. 'Luister, snitch iets van mijn familie, ik ga jou moeder laten zien wat verlamde benen zijn' zei ik. Hij keek me aan en knikte. 'Pak je spullen maar ik neem je mee' zei ik. Hij pakte snel zijn koffer en vulde het. Ik ging naar zijn keuken en pak een appel en bijt er in.
We gingen naar beneden en hij liep naar mijn auto. 'Leg je koffer maar naast mijn pistool daar' zei ik. Ik keek hem lachend aan. Hij stapte in de auto en ik ook. Ik ga hem afzetten bij Nasser. Omw Nederland!

Ik pak mijn telefoon en de jongen is in slaap gevallen.
Tweelingbroer❤️ bellen
'Hey'
'Hey Dounia alles oke?'
'Ja ja met jou?'
'Goed, vertel wat is er'
'Ik heb die ene jongen waar ik je over stuurde. Welk pand ben je'
'Hoe heb je dat gedaan? En in utrecht'
'Ik ben er morgen om 10 uur, misschien 8 uur zelfs. Wees daar zodat je weet wel wat kan doen'
'Is goed'
Ik haak af en begin weer na te denken. Zou ik terug naar Frankrijk gaan of gewoon terug naar huis gaan. Weet het antwoord niet en rijd gewoon de autosnelweg op.
Na een tijdje parkeer ik ergens in een bos. Ik pak de jongen op en leg hem in mijn koffer. Ik pak de ketting en bindt hem vast. Ik pak mijn groter pistool en leg die onder het koffer gedeelte. Ik pak mijn trainingspak en leg het naast me in de auto. Mijn hakken doe ik uit en gooi ze van achter. Ik stap weer in en rijd weg naar een tankstation. Ik ga naar de wc en kleed me aan. Ik doe mijn training aan en doe mijn schoenen ook aan. Mijn make up haal ik eraf en doe mijn haar in een staart. Ik koop nog wat Redbull en ga dan naar de auto. Ik kijk weer in de koffer en de jongen slaapt als een roosje. Ik lach en doe de koffer weer dicht. Ik stap in en rijd weer weg naar Nederland.
In Nederland
Zaterdag 8:21

Ik kom aan in Utrecht en parkeer in de garage. Ik ga het pand binnen en zie meteen Nasser. Ik loop lachend naar hem toe en knuffel hem. 'Waar is hij' zegt hij. 'Koffer pak hem mee doe wat je wilt ik ben weer weg' zeg ik. 'Wowow wacht ga je weer weg? Zonder daag' zei hij. 'Ik heb veel aan mijn hoofd, ik neem een hotel hier in Nederland en dan zie ik wel of ik weer naar huis kom of niet' zei ik. Hij keek me begrijpend aan.

Na dat Nasser de jongen pakte uit mijn koffer, rijd ik weer weg naar Nassim. Ik moet hem zien want ik mis hem echt. Ik stuur Ilham een appje.
Ik: is Nassim thuis?
Bestfriend🤞🏽: ja hij slaapt, moet ik hem wakker maken?
Ik: nee hoeft niet ik kom even langs dan ga ik weer
Ilham: isgoed schatje! Ik accepteer alle keuzes dat je neemt en ik sta achter je onthoud dat
Ik: ik ook altijd voor jou bestfriend💋

Ik kijk lachend naar Mn scherm en rijd haar garage in. Ik ga naar boven en kom Ilham tegen. Ik geef haar een knuffel. 'Ik heb je gemist a rare' zei ze. 'Ik jou ook beo' zei ik. We lachen naar elkaar. 'Ik ga naar boven' zei ik. 'Isgoed' ze kijkt me aan en ik ga naar boven. Ik ga de kamer van Nassim rustig in en zie dat hij op zijn telefoon is. Hij kijk naar me en staat direct op en knuffelt me plat. 'Nassim rustig' zeg ik lachend. Hij laat me los en zoent me. Hij pakt me op en begint kusjes te geven in mijn nek. Ik pak zijn hoofd op en kijk hem aan. 'Ik ben er nu' zeg ik. 'Ga alsjeblieft niet weg je was maar 2 dagen ofzo weg en ik kon al niet zonder je' zei hij. 'Hey rustig ik blijf wel' zei ik. Ik keek hem aan en gaf hem een kus op zijn neus. 'Sta op, kleed je aan we gaan naar buiten' zei ik.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now