DUYURU

18.7K 1K 90
                                    

Tüm okuyuculara merhaba!

Bildiğiniz üzere bu kitap iki yıla aşkındır kurgulanıyor. Hatta ilk bölümlerin yazımları 2015'in son aylarına dayanıyor. Şimdi anlatmak istediğim şey aslında tam olarak bu değil. Demek istediğim ilk başlarda yazdığım bölümlerle şu an yazdığım bölümlerin bir olması mümkün değil. İlk bölümlerin yazımı ilk defa yazdığım bir dönemdi ve fazlaca acemi bir zamanlamayla yazılıyordu.

O uydurulan her kelime (Kisor, sayn, kosip...) gerçekten birden aklımda kurduğum kelimelerdi. Hayallerimde yaşayıp buraya kurguluyordum. 15-16 yaşında yazmaya başladığım zamanların hayal dünyasıydı. Şimdi ise o zamanların hayalini devam ettiriyorum. Daha düzgün ve akıcı yazmaya çalışıyorum ama tabii ki elimden ne gelirse o.

Her gün diziye konu olacak rüyalar gördüğüm için oradan da yararlanıyorum elbette. Kitabı tamamladığımda, kitabı baştan sona bir düzenlemeye sokacağım. Sizden istediğim ilk bölümden beri okumuş ve bu yazıları okuyor olan okuyucumun sıkılarak okuduğu ve kopukluk yaşadığı yerleri yorumlarda belirtmesidir.

Kitaplarda betimlenen yerlerden şahsım olarak söylüyorum hoşlanmıyorum. Okurken de çok sıkılıyorum ve atlayarak gidiyorum her seferinde. Bir süre sonra da betimlemelerden dolayı kitabı bırakmış olarak buluyorum kendimi. Bu yüzden benim kitabımda fazla betimlemeler göremezsiniz. Bölümler ilerledikçe betimlemelerim artıyor ancak belirli bir seviyede. Ben daha çok sürekli olay içerisinde sürüklenmeyi seviyorum ve olayların hızlı bir şekilde akması hoşuma gidiyor. Bu yüzden de bu şekilde olmaya devam edecek.

Sanırım çok fazla konuştum. Buraya kadar sıkılmadan okuyan herkese teşekkürlerimi sunarım. ❤️ Öpüldünüz.😍

NOT: KİTAP DÜZENLENDİĞİ İÇİN DEĞİŞİM OLMAYACAKTIR. LÜTFEN KARAKTER İSMİ VEYA KİŞİLERİN DEĞİŞMESİ İÇİN TALEPTE BULUNMAYINIZ. SADECE KOPUKLUK YAŞADIĞINIZ BİR YER VARSA VE AKLINIZA TAKILAN SORULARI SÖYLEYİNİZ.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ATALANTE | [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin