Bölüm 50

25K 1.8K 796
                                    

Bu konuşmalarımızda geçen Zebani kraliçesi olmalıydı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bu konuşmalarımızda geçen Zebani kraliçesi olmalıydı. Bahsettiklerine göre büyüye karşı güçsüzdü ve bu yüzden kendine bir ekip kesinlikle buluyordu. O ekibin biz olmayacağını şimdiden biliyordum. Lohga anlatmaya başladı.

"Zebani kraliçesi Regina. Yardımcısı tabloda gördüğün değişimdir. Cin ırkından olup tek başına çalışmaz. Fiziksel dövüşte diğerlerine oranla çok daha iyidir. Çıkarları üzerine hareket eder ve iyi bir ekip arkadaşıdır."

Azrail söze girdi.

"Yine de ilk ölen özel kendisi."

Başımı olumlu anlamda salladım. Regina büyüye karşı savunmasızdı. Bu yüzden kendisini büyüye karşı koruyacak biriyle ekip olmalıydı. Görünüşü beni istemsizce ürkütmüştü.

"Görünüşüyle bile çok kişiyi ürkütebilir. Avantajlı."

Regina'nın ekipmanları hepimizden daha fazlaydı. Kılıçlar, mızraklar ve yayı görünen camın arkasında duruyordu. Hepsini aynı anda kullanabilme özelliği yakın dövüşte hepimizi alt edebileceğinin işaretiydi bence. Regina hakkında gerekli bilgiyi edindikten sonra binadan ayrıldık.

Azrail yine beni kucaklamaya çalışsa da bunu reddederek yürüdüm. Bacağıma yürümek iyi gelebilirdi. Taşınmak istemiyordum ve bir an önce eski kuvvetime dönmek istiyordum.

"Eve gidelim Azrail. Adras gelmiş olmalı."

Azrail başını olumlu anlamda salladıktan sonra yavaş adımlarla eve yürüdük. Azraile tutunarak ilerliyordum ve muhabbetimiz bir yerden bir yere atlıyordu.

"İnsanların alemine gidebileceğimizi söylemiştin."

Azrail başını olumlu anlamda salladıktan sonra gözlerime derince baktı. Ne söyleyeceğimi merak ediyordu.

"Sen şu an insanlar alemine geçebilir misin?"

"Evet Atalante. Geçebilirim."

Ortam bir süre sessiz kaldığında konuşmaya devam ettim.

"Ailemi uzun zamandır görmüyorum. Bedenim epeydir komada. İnsanlar aleminde insanlara görünebiliyor musun?"

"Görünebiliyorum. İstediğin nedir?"

"Acaba aileme bu olanları anlatabilir miydim? Senin aracılığın ile. Bu olanların canlı kanıtı sensin. Seni gördüklerinde sana dokunduklarında rüyadan daha etkili olacaktır."

"Eğer bunu istiyorsan yaparım Atalante. Ama sen benimle gelemezsin. Kendi bedenine döndüğün vakit seni buraya tekrar almamız bu zaman için çok güç. Gücün iyi durumda değil."

Azrail konuştuğu vakit orada olmak isterdim. Kalbime derin bir hüzün çökmüştü. Bu konuyu konuşmak ve bunun teklifini yapmak bana hiç iyi gelmemişti. İstemsizce dolan gözlerimi kolumla sildim. Azrail ise o sırada yürümeyi kesti ve durarak bana döndü.

ATALANTE | [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin