Bölüm 54

21.5K 1.7K 825
                                    

Kevin'ın ihanetine mi uğramıştım? Onu koruma altına almış olmama rağmen mi? Peki neden? Neden böyle bir şey yapmış olabilirdi?

Şaşkınlık içerisinde 'Kevin' dedim gözlerimi dikerek. Kevin yerden diklenerek 'lütfen dinle Atalante senin için yapıyordum bunları' dedi. Azrail fazlasıyla öfkeliydi. 'Kes sesini' diye bağırdığında ev sallandı. Kevin'ın ağzından kanlar gelmeye başladığında elimi kaldırarak 'dur' dedim.

"Ne söyleyeceğini merak ediyorum."

Azrail öfkeyle geri çekildiğinde Kevin zorla ayaklanarak bakışlarını bana sabitledi.

"Anda seni insan bedenine göndermeye çalışıyor. Bu yüzden bedenin korunması için büyük kabile cinleri insanlar ayarlamış. İnsan bedenin hayatta kalmamalıydı. Bunu senin için yaptım."

Bu nasıl bir savunmaydı böyle? Şaka mıydı bu cidden?!

"Bunu bize anlatmak yerine kendi kafana göre iş yapamazsın!"

Azrail'in bağırışına karşılık ev tekrar sallandı. Öfkesini kontrol edemezse evi başımıza yıkacaktı. Şaya 'insan bedenine dönmen mümkün mü' dedi ciddi bir şekilde.

"Evet istersem mümkün."

Şaya bakışlarını yere sabitledikten sonra düşüncelere daldı. Eğer tahmin ettiğim şeyi düşünüyorsa tam olarak beni öldürmek yerine insan bedenime göndermeyi alternatif olarak seçebilir düşüncesindeydi. Elka öfkeyle bağırdı.

"İnsan bedenine dönemezsin. Yönetilecek bir savaş var!"

"Dönmüyorum zaten Elka. Bunu biliyorum."

Azrail Kevin'a dönerek onu tek eliyle tuttu ve öfkeyle konuştu.

"Atalante'nin insan bedenini bıçakladın. Eğer beden ölürse sen de ölürsün. Yargılanacaksın!"

Kevin bakışlarını bana çevirerek tekrarladı aynı şeyleri.

"Senin için yaptım diyorum. Seni göndermeye çalışıyorlar."

"Bu çok saçma Kevin! Bunu bize anlatmak yerine arkamızdan iş çevirdin. Azrail'in gücünün farkındasın. Onunla paylaşmalıydın."

Kevin bir şeyler demeye çalışsa da başaramamıştı. Azraile dönerek 'onu mahzene atın' dedim. Bu yapılan kesinlikle benim iyiliğim için değildi. Gizlice yapılan bir şeyde olumlu bir sonuç aranamazdı. Bize haber vermeliydi. Savaşta ölmezsem dönebilmem için bir umuttu o beden benim için. Değerliydi. Ama şimdi bıçaklanmıştım!

Azrail Kevin ile birlikte ortadan kaybolduğunda derin bir nefes verdim. Fazlasıyla gergin bir haldeydim. Moneta yanıma gelerek kolumdan tuttu ve 'biraz otur' dedi. Koltuğa geri oturduğumda Fiona lafa girdi.

"Yediklerine ve içtiklerine dikkat et. İnsan bedenine dönebilmen için iksiri içmen gerekir. Herhangi bir yolla vücuduna girmemeli."

Moneta başını salladıktan sonra 'insan bedenine döndürülürsen her şey tekrar geçmişteki gibi olabilir. Kaybederiz' dedi.

"Hayır Moneta. Hepiniz uzmansınız artık savaşta. Eskiden sen lanetliydin şu an değilsin. Aranızda olmaması gereken şeyler oldu. Bu zamanda buna dikkat ederseniz birlik içinde sizi kimse yıkamaz."

Şaya bakışlarını yerden hiç ayırmamıştı. Esya bu durumu fark ettiğinde Şayaya dönerek 'sorun nedir' diye sordu. Şaya ise bir şeyler belli etmeden 'dalmışım' diye yanıt verdi. Ne düşündüğünü o kadar iyi biliyordum ki.

ATALANTE | [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin