Bölüm 43

24.8K 1.9K 350
                                    

Medya Moneta.
........

Lohga anlatmaya başladı.

"Moneta hiçbir zaman taraf tutmadı. Her zaman geride kaldı kendine zarar verilmediği sürece kimseye dokunmadı. Güzeller güzeli iyilik prensesiydi adeta. Sonra lanetlendi. Hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği kadar kötü biri oldu. İntikam ve hırsla yaşadı. Bu hırsı onun sonu oldu. İhanete uğradı kendi yarattığı büyücüler tarafından. "

Lohga'nın sözünü bölerek konuştum.

"Biliyorum. Dirildiğinde nasıl olacak peki ? Bu tablodaki gibi iyilik bireyi olarak mı?"

 Dirildiğinde nasıl olacak peki ? Bu tablodaki gibi iyilik bireyi olarak mı?"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Lohga tabloya baktıktan sonra başını olumsuz anlamda salladı. Elini salladıktan sonra tablo ters döndü. 

"Hayır Atalante. Moneta'nın laneti yarı olarak devam edecek. Senin gibi yeni bir birey olarak dirilecek. Kostümü değişti. Aynı kalan tek şey yardımcısı Lisa olacak."

Değişen tabloya uzunca baktım. Ne düşünmeliydim? İyi mi kötü mü?

Moneta'nın lanetten sonra değişen yüzü yarı lanetli olarak kalacaktı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Moneta'nın lanetten sonra değişen yüzü yarı lanetli olarak kalacaktı. Bu görüntü bile korkunçtu. O sırada Adonis sordu. 

"Eğer son halindeki gibi devam ederse yardımcısı Lisa ile zıt düşeceklerdir. Ama umarım İlk Moneta olarak devam eder."

Lohga anlatımına devam etti.

"Yardımcısı Lisa iyi niyetli ve şefkatli biridir. Monetaya çoğu konuda engel olmaya çalıştı ama Moneta onu dinlemedi ve kötülüğüne devam etti. Büyücüler Monetaya ihanet ettikten sonra Lisaya dokunmadılar çünkü onu seviyorlardı. Moneta dirildiğinde Lisa onu törpüleyecektir. Bu yüzden Atalante Lisa ile olabildiğince aranda sempati kurmalısın. Moneta ancak bu şekilde idare edilebilir. Büyücülere büyük bir kin içinde dönecek. Bu konuda ne yapacaksın bilemiyorum."

Atalarının yaptığı ihanetinin bedelini şu an büyücüler ödeyemezdi, bu adil olmazdı. Tıpkı benim atamdan birinin yaptığı bir şey yüzünden insanların burası ile olan bağının koparılması gibi. Bu adil değildi. Bunu Monetaya güzel bir dille anlatmalı hatta göstermeliydim. 

ATALANTE | [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin