11

2.8K 40 4
                                    

BELLE

Onsdag. Veckorna hade gått framåt och ett par lektioner med Dante hade också flugit förbi. Jag skulle inte påstå att jag direkt var bättre på matten, men det var ett par saker som jag nog lyckats lära mig, och vi hade kommit över den stela delen redan. Visserligen var jag fortfarande väldigt försiktig och ganska obekväm, men det kändes inte lika stelt längre. Iallafall inte riktigt så som i början.

"Ska du ha lektion med Dante idag då?", med munnen full av mat ställde Zoe samma fråga som hon frågade ungefär varje dag. "Aa, fast han typ frågade om vi kunde ha den hos honom eftersom hans dotter tydligen skulle vara där", förvirringen i min röst gick inte att undvika direkt.

Att vara hemma hos min lärare som dessutom är typ världens snyggaste kommer kännas jävligt konstigt, och jag visste inte riktigt om jag ens tänkte göra det, eller bara skippa dagens lektion. "Har han en dotter?!" utbrast Zoe och jag ryckte till av den plötsliga höga tonen. "Jag kände typ exakt likadant när han berättade det för mig" svarade jag med ett litet skratt.

Att jag hade blivit förvånad var bara en underdrift, jag blev verkligen chockerad. Inte så att det var en dålig sak, men det var verkligen oförväntat. Han såg ju verkligen inte gammal ut. Månne han hade en flickvän också? Eller till och med fru? Jag måste kolla om han hade en vigselring på sig.

"Fan vad snällt av honom ändå att han vill hjälpa dig så jävla mycket" konstaterade hon och jag nickade lite som ett sätt att visa att jag höll med. "Verkligen, men jag vet inte riktigt om jag bara borde skippa det idag för det känns lite konstigt", knappt hann meningen aavslutas innan Zoe tittade på mig med en konstig blick.

"Klart som fan att du inte skippar det, det här är ju världens chans för dig", hon mötte min förvirrade blick med höjda ögonbryn och jag suckade lite innan jag skakade på huvudet. "Alltså du vill ju bara att jag ska ligga med honom", "Ja men såklart, vad annars?", och så brast vi båda ut i ett skratt.

ELEV » dante lindheDär berättelser lever. Upptäck nu