22

2.6K 57 4
                                    

BELLE

Dante knuffade mig lite försiktigt bakåt, så att min rygg mötte väggen. Han ställde sig framför mig, lät sin ena hand ligga på min midja. Hans andra hand ströks över min kind, och jag rös till av hans beröring. En hårslinga som fallit framför mina ögon placerade han försiktigt bakom örat, och jag kände hur mina kinder hettade till. Alkoholen i mitt blod var inte ens en del av detta, jag skulle stått på samma plats även om jag vore hur nykter som helst. För allt jag ville var att ha Dante.

"Fuck it, fuck alla regler" viskade han, tittade på mina läppar och lutade sig framåt. Dantes grepp runt min midja blev stadigare och hans andra hans höll han ännu vid min kind, när hans läppar mötte mina, för andra gången någonsin. Jag lät mina händer trasslas in i hans hår, och kände hur han försiktigt lyfte upp mig för att bära mig någonstans, troligtvis till sitt sovrum.

Med mina ben kring Dantes midja och hans läppar i kontakt med mina, så lade han ner både mig men även honom på en mjuk madrass. Han höll uppe sin kropp med armbågarna, för att inte låta för mycket tyngd hamna på mig, och pussade mig en snabb avslutande gång innan han drog ifrån och mötte min blick. "Du är fan oemotståndlig, vet du det?" viskade han, lite hest och suckade med ett leende på läpparna. "Föddes sådan" var mitt enkla, lite fräcka svar, och båda skrattade en aning. Allt kändes så enkelt och på något sätt naturligt, som om det här var meningen att hända, gjort för att hända.

Mina tankar avbröts när hans hand slank ner längs med min rygg och stannade precis ovanför min höft, och ett lite kvidande läte gav jag ifrån mig. Jag ville ha honom. "Va? Vad vill du?" Frågade han lite retsamt och jag gnydde, ett gnyende som var en blandning av upphetsat och irriterat.

Dantes hand placerades på min rumpa och hans läppar mötte mina igen. Jag log nöjt mot hans läppar men besvarade ivrigt kyssen han inlett.

"Jag vill ha dig, Mirabelle"
"I'm all yours, Dante"

-

kort very shitty kapitel, känns konstigt att skriva sånhänt men ville få in det. Idk im sorry if it sucks puss på er hejdå godnatt nu ska jag sova

ELEV » dante lindheDär berättelser lever. Upptäck nu