37

2K 61 18
                                    

DANTE

En vecka senare låg jag hemma i sängen, i ett rum lika svalt som luften utanför lägenheten. Med mörker kring mig lika mörkt som natten utanför. I mina armar låg Mirabelle och sussade så sött. Hennes lätta andetag mötte min bara bröstkorg, och hennes nakna överkropp lutade mot min. Det mörka håret var uppsatt i en stor knut på huvudet och ansiktet var sminkfritt. Hennes kropp låg naken bredvid min, förutom trosor och täcket som döljde hennes kropp ända upp till midjan. Benen var intrasslade med mina, och hon hade sett till att fläta ihop våra fingrar innan hon somnade.

"Jag älskar dig" viskade jag, tyst, för att inte väcka henne. Hon rörde trött på sig, gav mig en halvslarvig puss på nyckelbenet och mumlade något till svar. "Va?", "Jag älskar dig", ett otydligt mummel var hela meningen bestående av men trots det hörde jag tydligt vad hon sade.

Belle satte sig trött upp och gnuggade sig i ögonen. "Vem var tjejen?" var hennes fråga och jag suckade lite. Jag visste ju att frågan skulle komma. "Hon heter Rosa. Hon är ett av mina ex från långt tillbaka" svarade jag och hon nickade lite. "Vill du förklara?"

"Rosa var den första personen jag genuint tyckte om. Vi var tillsammans i endast fem månader, men hon hade varit en av mina bästa vänner före det och jag bodde i hennes lägenhet fyra utav fem månader. Tills dagen hon trodde jag skulle vara borta hela natten, och jag hittade henne i säng med min bästa vän. Orsaken till vad som hände i Danmark var att hon, som också har rötter i Danmark råkade vara där. Rosa bad mig träffa henne och jag sade att hon skulle komma till baren jag var i. Hon bad om ursäkt och försökte få mig tillbaka, och berättade för mig att 'tjejen du kollar in' nyss hånglade med en annan snubbe. Hon syftade alltså på dig, och det är okej att du hånglade med någon annan, det behöver inte-", där avbröt Belle mig.

"Dante, jag var inte med någon annan den kvällen"

"Va?"

"Jag lovar"

"Oavsett. Jag blev sårad och lyckades väl låta henne lura in i min hjärna att du ändå inte ville ha mig och att jag bara borde go for her, vilket min fulla hjärna trodde på. Jag har ingen bättre orsak en det. Det du såg höll på i ungefär tio sekunder, men längden har ju förstås inte någon skillnad. Men, jag har helt enkelt ingen annan orsak. Det hände, och jag ångrar det, och jag vill vara med dig så länge jag får", som svar fick jag en lång puss på kinden. "Dante, det är okej. Tack för att du berättade. Dessutom var, och är, vi ändå inte tillsammans så du får väl egentligen göra vad som helst, det bara sårade mig" förklarade hon och jag nickade långsamt.

"Mirabelle?"

"Ja Dante?"

"Vill du vara min flickvän?"

Hennes läppar mötte mina och hennes lätta kropp lades över min. Mina armar lät jag slingras kring hennes midja och hon trasslade in sina fingrar i mitt hår.

"Jag vill vara din flickvän, Dante"

Försiktigt vände jag håll på oss, lät hennes kropp hamna under och kysste henne passionerat. Och den kyssen gav mig känslor jag aldrig tidigare hade känt. Inte med Rosa, inte med Erika, ingen annan hade väckt dessa känslor hos mig. Jag kände mig euforisk, jag kände mig älskad, och jag kände att jag älskade henne.

Sakta men säkert ledde en kyss till något annat, och det sexet vi hade efter det var det mest kärleksfulla sex jag någonsin haft, med någon.

Mirabelle Côté, jag fucking älskar dig.

ELEV » dante lindheWhere stories live. Discover now