21

2.6K 55 8
                                    

DANTE

Vi hann precis komma innanför dörren till min lägenhet innan hon snabbt knöt sina armar kring min midja. Hennes huvud gömde hon i min bröstkorg och jag hörde hennes tunga andetag. "Kom, du borde sova" förklarade jag, men lät trots det mina armar slingra kring hennes kropp. Tanken på att detta var min elev, och att detta var förbjudet, den tanken var alldeles bortblåst.

"Jag vill gå ut på en cigg" mumlade hon tyst och jag nickade lite. "Väntar du här lite, jag hämtar något bekvämare som du kan ha på dig" förklarade jag och hon nickade lite försiktigt, slog sig ner på bänken jag hade i hallen. Mina steg styrdes snabbt mot mitt sovrum och jag sökte fram en stor t-shirt och en hoodie till henne, och när det var gjort gick jag tillbaka till hallen för att ge dem åt henne. Hon tackade blygt, och gick in till vardagsrummet, där dörren till balkongen var, och tittade på mig.

"Kan du hjälpa mig?" Frågade Belle, pekade på klänningens dragkedja i ryggen och jag nickade, hjälpte henne att ta upp den. Vänta, tänkte hon byta om här?

Hon steg ur klänningen, släppte håret löst över axlarna och tittade på mig. Jag bet i min underläpp och granskade henne. Fan, fan vad fin hon var. När hon stod där framför mig, iklädd matchande underkläder i en mörkröd färg, med sitt mörka hår längs med axlarna och hennes skygga ögon tittandes på mig, då ville jag inget hellre än hålla om henne.

"Du är så fin" suckade jag lågt och hon log stort, men drog min hoodie över huvudet och lät sin lilla kropp ta plats i den. Den hängde ända till lite ovanför hennes knän och hon var så otroligt söt i den.

"Kommer du med ut?" Frågade hon, viftade lite på ciggpaketet hon hade i handen och jag nickade, följde efter henne ut på balkongen. Hon slog sig ner på en av stolarna, tände ciggen hon placerat mellan läpparna och gav över både tändaren och asken till mig.

"Jag borde ju inte röka med dig, eller speciellt inte erbjuda cigg åt dig, för du är ju ändå min lärare..." började hon och mötte min blick med glittrande ögon och ett skratt påkommande. "Men jag borde inte heller för den delen vara inne i din lägenhet, eller nyss stått framför dig i bara underkläder, så jag tror det inte gör så mycket" fortsatte hon och vi båda delade ett lätt skratt. "Nej, jag tror det inte gör så mycket om du bjuder på en cigg" var mitt enkla svar och hon log stort mot mig.

"Varför blev du en lärare? Kunde du inte vara typ vad som helst annat, så det inte skulle behöva vara så jävla förbjudet?" suckade hon och jag tittade på henne med en blick för att visa att jag tyckte samma, jag ville inte att det skulle behöva vara så svårt.

"Men ingen ser något, ingen behöver veta" mumlade jag tyst och vi båda fimpade ciggen, styrde oss in i lägenheten.

Båda ville ha varandra, så jävla mycket.

ELEV » dante lindheWhere stories live. Discover now