33

2K 64 13
                                    

"Xans don't make you
Xans gon' take you
Xans gon' fake you
And Xans gon' betray you" - Lil Xan

BELLE

Vad skulle man ens känna, eller tycka? Han var min lärare, och det var väl lika bra att det tog slut. Men ont som fan gjorde det.

Du kallade mig vacker. Och i dem orden, trodde jag att det låg ärlighet bakom. Dina små meningar om hur du ville sova bredvid mig, om hur du skulle ge upp allt för min skull. Jag trodde på allihop. Du fick mig att känna mig som en nyförälskad tonåring, du fick mig att tro att till och med jag, en krossad liten artonåring, kunde bli älskad. Allt vad vi hade kunnat bli, så fort jag hade gått ut skolan skulle vi kunnat vara officiella, vi kunde varit något stort. Vi kunde ha älskat varandra.
Men vad jag inte visste var att alla dina ord var en lögn, ett sätt att manipulera mig, att få mig att falla men inte vara redo att fånga mig. Du kallade mig vacker, samtidigt som du tänkte på någon annan, bad mig att sova bredvid dig, samtidigt som du älskade med någon annan. I hennes värld, finns jag inte ens. Hon vet inte om att det finns någon annan. Men i riktiga världen, förstod jag aldrig, att jag var den andra.

Att falla för någon, och sedan inse att allt den ville var att svänga sig om för att vara med någon annan. Att den troligtvis hela tiden hade en eller annan i sitt liv, och bara lekte lite med en.

Kära Dante Lindhe, jag gav dig en stor del av mig själv. Jag visade mig sårbar, jag grät och jag skrattade med dig. Men det var inte tillräckligt. Jag gav dig mer än jag ens gav mig själv, var så ärlig med dig att jag svek mig själv, men jag var inte tillräckligt för dig.

I ett annat liv kanske vi löser det och är glada, känner att vi vill älska varandra. I ett annat liv kanske vi får det att gå rätt.
Men inte i detta liv, i detta liv gör vi det inte och jag har jävligt svårt att acceptera det.

I detta liv får vi inte vårt lyckliga slut eftersom saker inte alltid löser sig som vi hoppas att de gör och ibland skadar vi de människor vi älskar mest, eller vi säger oss älska mest. Ibland är kärlek inte tillräckligt för att få någon att stanna, och hur ont det än gör är det inget du kan göra för att komma ur kaoset du skapat.

Jag öppnade ögonen, mötte starka lampor ovanför mig, hörde oroliga röster runt mig men kunde inte urskilja ord.

Sjukhus.

ELEV » dante lindheWhere stories live. Discover now