20

2.7K 57 7
                                    

Belle

Fredag. Zoe hade kommit till min lägenhet direkt efter att skolan hade slutat, då jag återigen inte hade varit närvarande, och hon hade sett till att få upp mig ur sängen så jag skulle vara redo att dra ut och festa på kvällen. En ny bar hade tydligen öppnats ett par kvarter bort, och hon tyckte verkligen jag behövde lämna mitt hem för att ha lite kul efter all depp.

Så, klockan var runt tio på kvällen när jag stod framför spegeln i min hall och granskade mig själv. Jag såg helt okej ut, om man verkligen tänkte efter. Mitt självförtroende var verkligen inte på topp, men ibland kunde till och med jag känna mig lite vacker. Bärandes en svart, spänd och väldigt avslöjande spetstopp och en tajt läderkjol, med mina svarta Vans, då jag denna gång hade sagt emot att bära klackar, stod jag med ett vinglas i handen och en halvfull bästa vän bredvid mig. "Kom babe, vi drar!", Zoe uttryckte sig med hög röst och jag skrattade åt henne, men tog min jacka över axlarna och min väska i handen. "Vi drar" konstaterade jag och hon log lite, kramade hårt om mig innan hon sprang ut genom ytterdörren.

Eftersom denna bar var så nära mitt hem bestämde vi oss för att ta oss dit gåendes, då ingendera hade lust att betala för en skitdyr taxi, när det bara var någon kilometer bort. På vägen dit lyckades vi få i oss en hel vinflaska och alkoholen steg snabbt för mig.

Kvällen gick snabbt framåt, alkoholhalten var hög i min kropp och jag hittade en kille, vars namn jag glömde sekunden efter att han berättat det, som hjälpte mig att för stunden dämpa mina känslor. Men ändå, när han knuffade mig mot den svala väggen, i ett hörn bredvid dansgolvet, tryckte sina läppar mot mina, så tänkte jag bara på kyssen jag och Dante hade delat några dagar tidigare.

Så vad gjorde jag? Ditchade killen och skickade ett fylle-sms till Dante? Som man absolut inte borde göra? Självklart.

Till: Dante Lindhe
Skickat: 02:51
Hej Dante, ja hångla me mån o ja tänkte pp dej. Förlåt för att js e så dum. Förlpt för stt ja slängde ut dej
Ja vill ba va me dwj

Ja birde int skicka nåt ti dej men ja tänker pp dej

Och det tog inte länge innan ett svar kom.

Från: Dante Lindhe
Mottaget: 03:02
Det är okej, jag förstår varför du bad mig att lämna. Var är du? Jag hämtar dig därifrån.

Till: Dante Lindhe
Skickat: 03:05
Slow Elixir Bar
Du bwhöver inte hämta mig
Ja bor här nöra

Från: Dante Lindhe
Mottaget: 03:07
Kom ut om fem-10 minuter, ja hämtar dig därifrån o kör hem dig.

Jag lämnade meddelandet obesvarat, försökte leta upp Zoe för att berätta för henne att jag skulle dra. Henne hittade jag bredvid ingången till den korta korridoren vid toaletterna. Hon stod med någon brunett tjejs läppar mot sina och jag log stort, att Zoe inte var straight var en självklarhet men hon själv vågade inte erkänna det förutom när hon hade druckit.

"Zoe, sorry for interrupting, men jag börjar dra nu" förklarade jag och hon nickade, lyckan glittrade i hennes ögon.

Efter ett snabbt besök på toaletten, i försök att fixa till mig själv, så godkände jag att jag såg tillräckligt okej ut för att träffa Dante, och gick ut genom dörren, mötte den svala nattluften i Stockholm.

En cigarett tändes, i väntan på Dantes ankomst, och bara efter ett par bloss saktade hans bil in framför barens ingång. Resten av min cigarett fimpade jag, för att snabbt sätta mig i passagerarsätet i hans bil.

"Hej, Mirabelle".

Holy fuck, jag hade alltid hatat mitt riktiga namn men han fick det att låta så jävla fint, sättet han uttalade det på.

ELEV » dante lindheWhere stories live. Discover now