19

2.6K 54 15
                                    

BELLE

"Konsekvens" var Dantes val. Vi hade hållit på med detta i någon timme nu och även fått det omvänt till något drickspel, vilket i sin tur ledde till en hel del alkohol som simmade i våra kroppar. "Om det finns någon speciell sak som du har lust för just nu, gör det", jag visste att han förstod precis vad jag menade.

Det tog inte mer än några sekunder innan min rygg mötte sofftyget och hans kropp var över min. Mina armar placerades kring hans nacke och händerna i hans hår. Det syntes i hans ögon hur mycket han ville ha mig, och troligtvis såg han exakt samma blick i mina ögon. "Vad fan är det du gör med mig?" hans röst var tyst och hes, ögonkontakten bröts inte.

Dantes hand var på min midja och andra vid min käke. Hans ansikte närmade sig mitt och jag kände hans tunga andetag pusta mot min hud.

Sedan var hans läppar i kontakt med mina.

Det var så jävla fel men det kändes mer rätt än någonting annat någonsin hade känts. Hans läppar mot mina som om de var gjorda för varandra, det var som en ljuv melodi som bara låter så bra att man inte vill sluta lyssna. Och i det här fallet, inte vill dra ifrån.

Båda ville ha mera, men jag insåg efter en kort stund att det var fel, för fel. Visst, jag bad själv om det och nej, jag ville inte egentligen att stunden skulle ta slut men det var inte okej, allt skulle fuckas upp på grund av detta. Dante kunde förlora sitt jobb, förlora möjligheter att få jobb i framtiden och jag, well? Jag skulle väl inte förlora så värst mycket förutom att folk skulle se mig som tjejen som knullar sin lärare, typ.

"Nej Dante, vi kan inte" utbrast jag, kravlade mig ur hans grepp och ställde mig upp. Han gjorde samma sak och såg panikartat på mig, men samtidigt både besviket och förvirrat. "Men-", "Dante, du måste verkligen gå nu".

Sagt och gjort, han tog sina saker och tog på sina skor, innan han avlägsnade sig från min lägenhet. Vad i helvete är det som händer? Varför hånglade jag nyss med min lärare? Hur kommer allting se ut efter detta? Det skulle ju vara bara privatlektioner, men det blev tydligen något annat.

Och det värsta var ju att jag njöt av varenda sekund hans läppar var i kontakt med mina.

ELEV » dante lindheWhere stories live. Discover now