23

2.5K 53 11
                                    

DANTE

Måndag, och matematik tredje lektionen med Belles klass. Belle, min elev som jag har legat med. Haft sex med.

Dagen efter, när vi vaknat, hade det inte varit så "pinsamt" som jag hade varit rädd för, visst märkte man att hon kände sig lite dålig för vad som hade hänt, och det gjorde även jag, men njutningen kändes nog mer än ångesten, troligtvis för oss båda.

Eleverna strömmade in i klassen, och bland dem kom Mirabelle. Hennes mörka hår var uppsatt, som vanligt, och kroppen beklädd i ett par svarta springbyxor, som fick hennes rumpa att se förjävligt bra ut, och en svart hoodie. Och hon såg lika vacker ut som alltid, fan. Den här tjejen gav mig på riktigt fjärilar i magen.

Timmen gick snabbt, Belle mötte min blick lite mystiskt ett par gånger under lektionen och utbytte varje gång ett litet diskret leende med mig. Hon bad om hjälp en gång, med uppgiften hon hade haft svårigheter med. Under den tiden såg jag till att njuta av närheten, och andades in doften av henne. Vilket jag dock var tvungen att göra väldigt diskret, det var verkligen inte okej att någon ens skulle misstänka oss vara något mer än bara lärare och elev.

"Mirabelle, kan du stanna en stund?" Frågade jag när lektionen led mot sitt slut och såg direkt hur folk gav henne blickar, både elaka men även medlidande blickar, de trodde ju att jag skulle påpeka något gällande hennes mattesvårigheter. "Mm" svarade hon enkelt och satt kvar på sin plats medans klassen tömdes på elever.

Hennes kompis Zoe ropade något om att hon skulle möta någon utanför och att hon ska söka upp Belle efter det, vilket Belle bara nickade lite till. Hon var så otroligt tystlåten, på något sätt. Sade aldrig något mer än det behövdes, och ibland inte ens så mycket som behövdes.

"Hur är det?" Frågade jag, när klassen tömts och hon mötte min blick. "Helt okej, allt känns lite jobbigt och jag känner mig helt enkelt..." började hon, tittade ner i bordet och ritade något i sitt häfte samtidigt. "...på något sätt lite smutsig, inte så att du skulle vara äcklig eller något, det är bara så fel" suckade hon och jag nickade.

"Jag håller med. Vad som hände borde verkligen inte hända på nytt, och får inte spridas", hur mycket det än tog i mig att säga det så visste jag att det var rätt. Det enda rätta.

En elev och lärare kan inte ligga, kan inte ha en relation.

ELEV » dante lindheDär berättelser lever. Upptäck nu