25

2.4K 54 9
                                    

!!!!!! KAPITLET BESTÅR TILL STÖRSTA DEL AV SEXUELLT INNEHÅLL, FEEL FREE ATT SKIPPA OM DET INTE PASSAR ER !!!!!!

DANTE

Jag hörde hur golvet knarrade, och förstod att det var Belle som genom korridoren för att komma in till köket där jag stod. "Godmorgon, drunkie" hälsade jag och svängde mig om, blev nästan chockerad av vad jag såg. Inte på ett dåligt sätt, verkligen inte.

Hon stod i en av mina stora t-shirts, håret aningen rufsigt som hängde ner över axlarna, ett helt sminkfritt ansikte och en trött blick. Men jag kunde inte annat än tycka att hon var det vackraste jag sett, och det att hon bar min t-shirt var en enorm turn on.

"Jävlar" viskade jag och bet mig försiktigt i läppen, granskade henne upp och ner. "Va?" svarade hon, med en tyst och oförstående röst.

BELLE (first time perspektiv-switch i mitten av ett kapitel, förlåt)

Dantes steg styrdes närmare mig och jag märkte hur mina andetag blev tyngre. Lite försiktigt knuffade han mig mot köksbänken, och ställde sig rakt intill mig. "V-vad gör du Dante?" viskade jag tyst, jag visste ju nog vad han gjorde, vad han ville, och kunde verkligen inte påstå att jag inte skulle vilja detsamma.

Hans ena hand letade sig kring min midja, andra placerades på min höft, en liten aning ovanför min rumpa, och jag ryckte till lite. "Dante...". "Berätta, Mirabelle, säg mig om du vill att jag slutar", hans röst var mörk, och han talade med ett tyst tonfall. Dantes läppar träffade mina, handen kring min midja letade sig till mellan mina ben, och kyssen utvecklades till något annat än bara en oskyldig kyss.

Han lyfte upp min kropp på köksbänken, såg till att inte avbryta kyssen. Jag kände hur hans hand sökte sig under trostyget, och rörde i min bara hud vid mitt underliv, och lät kyssen avslutas på grund av stön som ville släppas mellan mina läppar.

"How about we take this to the bedroom?" Viskade Dante och jag nickade lite, men satt kvar, fortsatte kyssa honom. Det kändes verkligen inte som det gjorde med alla andra killar. Att kyssa honom, att vara såhär intim med honom, det kändes så rätt, fastän det var så fel. Det kändes som om detta var allt jag längtat efter hela mitt liv.

Dante drog t-shirten av mig, och fumlade lite men lyckades ändå knäppa upp min bh. "Fuck" väste han och jag tog av hoodien han stod i. "Babygirl", sättet han talade med mig, rörde mig, visade hur mycket han behövde mig. Det fick mig att glömma bort allt som inte borde få vara mellan oss, det fick mig att bara vilja go for it, här och nu. Än en gång, fastän jag hade lovat mig själv att förra gången var första och sista gången vi skulle göra något. "Jag kan fan inte vänta på dig längre".

"Dante...vi borde inte"," Jag vet, men jag kan inte hålla mig ifrån dig", han lät sina mjukisshorts och boxers falla till marken, tog tag vid mina höfter och drog mig närmare honom. Hade sex med mig.

Älskade med mig.

Och jag njöt av varenda sekund, varendaste en sekund med honom.

•••

Känns konstigt o skriva sånthär men kände att sånt oxå behövdes

ELEV » dante lindheOù les histoires vivent. Découvrez maintenant