32

2.1K 66 28
                                    

BELLE

Dagen hade gått ut på någon bussresa till någon del av Danmark och ett snabbt besök till en restaurang för att äta. Kvällen närmade sig kvällen, och Zoe satt i mitt hotellrum framför spegeln i "vardagsrummet", och sminkade sig. Jag själv höll på och plattade håret, efter Zoes tjat om att jag skulle ha håret löst idag istället för uppsatt. Min klädsel bestod, överraskning, av ett par svarta jeans, med en lite beigegrå topp, som avslöjade lite av de små brösten jag hade, och min svarta fluffiga Teddy coat hade jag planerat ha över.

Någon timme senare var både jag och Zoe helt och hållet klara, fixade och jävligt snygga. Vi mötte resten av gänget som skulle vi skulle dra ut med nere i hotellets lobby, och småfulla som de flesta av oss var, drog vi iväg till en bar tjugo minuter därifrån.

"Fan vad snygg du är idag" viskade Lucas i mitt öra och jag skrattade lite, slog honom lekfullt på armen men yttrade ett enkelt tack. Han bjöd på en cigg och vi rökte varsin, under den lilla marschen vi hade till baren.

Och efter två timmar i baren, lyckades jag se ett en bekant figur komma in. Dante och två helt främmande män. Vad fan gjorde dom här?

Jag gick lite halvsnubblades fram till Dante, trots att alla mina vänner ropade att jag inte skulle. De trodde ju att han skulle bli skitarg, och visste ju, som tur inte, hurdan min och Dantes relation var.

"Hej, mr. Lindhe" hälsade jag med ett litet skratt och Dantes ögon lös upp när han såg mig. "Hej, Mirabelle", han hälsade ganska formellt och jag såg lite fundersamt på de två männen han stod med. "Det här är min halvbror Edwin och hans fästman Winston" förklarade han och jag nickade lite. "Edwin, Winston, detta är Mirabelle Côté". "Aha, the famous one and only?" Frågade han som Dante presenterat som Edwin. "Du har valt en snygg elev att break the rules med iallafall", Dante skrattade lite obekvämt och jag blinkade med ett öga mot honom. "Well, för att inte väcka misstankar borde jag dra mig tillbaka" ursäktade jag mig sedan, men Dante drog mig snabbt närmare, för att viska något i mitt öra. "Kan jag få sova med dig inatt igen?", och jag nickade leendes.

Jag återvände till mina kompisar och alla var som hyperaktiva fåglar när jag kom tillbaka, de trodde väl att de skulle bli hemskickade eller något. Men, efter en shot till var det väl ingen som kom ihåg den oron längre.

"Haha, kolla, läraren får ligg ikväll" utbrast Christian skrattandes, och alla svängde blicken mot ett hörn i baren, inklusive jag. Där stod Dante, och visst stod han med händerna kring en blond, kurvig kvinna, och läpparna mot hennes. Jag kände hur mitt hjärta gick i tusen bitar, och tårarna började välla upp i mina ögon. Det här var precis varför jag aldrig skulle falla för honom, eller för någon överhuvudtaget. Jag skulle ändå bara bli lämnad ensam och sårad.

Jag reste mig upp, samlade mig för att klistra på ett falskt leende så ingen skulle misstänka något. "Jag tror jag har druckit lite för mycket, jag borde dra mig tillbaka" förklarade jag och mina vänner vid bordet yttrade olika sorters hejdå-fraser. "Jag kommer med" sade Zoe och även hon reste sig. På vägen ut ryckte hon i Dantes ärm och han svängde sig tvärt om. "Fuck you Dante, fuck you för att du spelade med hennes känslor. Kanske vi borde se till så du får sparken nu", nästan fräste Zoe ut, argt, men ändå tyst. Dante mötte min blick, jag kunde inte läsa av hans ögon eller ansiktsuttryck, men jag kunde ändå se att ånger låg bakom. Han ångrade sig. Men han gjorde det ändå.

"Mirabelle, jag..." började han. "Jag kan förklara, jo bullshit, så säger dem alla" suckade jag och gick ut ur baren med Zoe hack i häl.

"Vilket fucking svin" fräste hon argt och jag kände hur tårarna nu släpptes fria. "Zoe, vad fan har jag gjort? Vad fan har jag gjort för att allting ska gå rätt åt helvete för mig?!" nästintill skrek jag. "Jag hade fucking precis börjat få känslor för honom", tårarna tog över så jag snyftade fram det sista. Zoes armar slingrades kring min kropp och hon kramade mig hårt. "Jag älskar dig, Bellis" viskade hon.

"Vi förstördes innan vi ens hade hunnit bli något"

~~~

Btw kommentarer uppskattas jääävligt mycket

ELEV » dante lindheWhere stories live. Discover now