Wat?!

784 35 7
                                    

Pov: Harry
Ik zit in de ziekenzaal bij Fleur. Nadat ze probeerde Tom Riddle te ontwapenen raakte ze bewusteloos. En dat is ze nu, 1 dag later, nog steeds. Dan hoor ik haar opeens kreunen. "Fleur" zeg ik. Ze kreunt nog een keer. "Harry?" Zegt ze. "Ja. Hoe gaat het?" Vraag ik. "Gaat wel" zegt ze. "Ik had je nooit mee moeten laten gaan. Ik had je moeten overtuigen om daar te blijven" zeg ik schuldig. "Het is allemaal mijn schuld." Ze pakt mijn handen vast. "Nee Harry, ik heb er zelf voor gekozen om met je mee te gaan. En die keuze heb ik bewust gemaakt. Ik moet mijn kleine broertje toch beschermen. En daarnaast, kan ik niet jou ook nog verliezen, je bent de enige familie die ik nog heb." Ik glimlach. Dan zegt ze opeens: "wacht, waar is Ginny? Is ze in orde? En is iedereen die versteend was alweer normaal? En hoe gaat het met Hermione en Jessica?" Ik lach. "Geen zorgen. Ze zijn allemaal in orde" zeg ik geruststellend. Ze zucht van opluchting.

Opeens staan Ron en Hermione bij ons. "Ehm, sorry, we wouden niet afluisteren ofzo maar we hoorden per ongeluk wat jullie zeiden. En... we hoorden ook... wat jij zei over... ehm... dat Harry jouw kleine broertje is" zegt Hermione. Fleur en ik kijken elkaar aan. Fleur zucht. "Jullie zouden het vroeg of laat toch wel ontdekken. Het klopt, Harry is mijn kleine broertje." "Maar hoe? En waarom weet niemand hier iets van?" "Ten eerste, Jessica weet het ook. Ten tweede, ik zal jullie alles uitleggen. Anderhalf jaar voordat Harry werd geboren woonden James en Lily nog niet in Godrics Hollow. Op een avond, vraag me niet hoe want ik heb geen idee, vond Voldemort hun. Hij sloop s 'avonds naar binnen. Maar in die tijd wou hij ze nog niet doden. Hij sloop naar hun slaapkamer en betoverde Lily. Ze werden wakker en riepen snel te hulp. Maar hij ging gewoon weg en er leek niks ernstig aan de hand te zijn met Lily. Maar de volgende ochtend ontdekte ze wat Voldemort met haar had gedaan. Ze was zwanger. Een paar dagen later kreeg ze een dochtertje, geboren uit Voldemorts magie. Ze vroegen Dumbledore om hulp. Hij ontdekte dat als ze boos zou worden haar slechte kant het over zou nemen. En dan zou ze een soort Voldemort worden. Om dit tegen te gaan sprak hij een spreuk over het baby'tje uit zodat, zo lang als ze om iemand zou geven, ze niet slecht zou worden. Dus James en Lily zorgde voor het kleine meisje alsof het hun eigen dochter was. Maar ze mocht nooit naar buiten. Ze was dolgelukkig toen ze een klein broertje kreeg. Maar toen ze 3 was, vermoorde Voldemort James en Lily. Harry werd naar zijn oom en tante gebracht. Maar dat was te gevaarlijk met haar. Dus nam Dumbledore haar mee naar Hogwarts. En voedde haar daar op als zijn eigen dochter" zegt Fleur. "Wow" zegt Ron geschokt. "Wacht, dus jij bent de dochter van Lily maar je bent geboren uit You Know Who's magie?" Zegt Hermione. Fleur knikt. Ron kijkt nu een beetje angstig. "Je hoeft niet bang voor haar te zijn Ron, ze is niet slecht" zeg ik. Ik wil niet dat mijn beste vrienden bang zijn voor mijn zus. Hij knikt maar blijft nog steeds een beetje bang kijken.

Pov: Fleur
Dan komt er opeens een zwart met wit gevlekte hond binnenrennen. "Jessica" zeg ik blij. Ze springt op mijn bed. Ik begin haar te aaien. "Ik ben zo blij dat je in orde bent" zeg ik. Ze blaft. De anderen kijken ons een beetje vreemd aan. Ik negeer het gewoon. Dan ziet ze Ron zo angstig kijken en kijkt ze mij vragend aan. "Harry voelde zich schuldig omdat hij dacht dat dit zijn schuld was. Dus ik zei dat ik mijn kleine broertje moest beschermen maar Ron en Hermione hoorde dat en toen heb ik ze alles verteld" zeg ik. Ze kijkt me aan. "Nou ja, alles. Alleen over mij" zeg ik. Ze loopt naar Ron. "Wow, ben jij een animagus? Cool" zegt hij terwijl hij haar aait. "Ze is als een animagus geboren. Haar ouders waren ook animagussen. Haar vader een zwarte hond en haar moeder een witte hond. Daarom is zij een zwart met wit gevlekte hond. Ik ben in ons 1e jaar een animagus geworden" zeg ik. "In welk dier kan jij dan veranderen?" Vraagt Hermione. "Een hinde. Net zoals papa" zeg ik. "Was papa een animagus?" Vraagt Harry verbaasd. "Ja, hij kon ook in een hert veranderen" zeg ik. "Ik vind het nog steeds raar dat niemand van jou weet. Maar ik vertrouw je" zegt Hermione. "Dank je. Dat betekent veel voor me" zeg ik dankbaar. "Als Harry je vertrouwt, vertrouw ik je ook" zegt Ron. Ik glimlach. "Wanneer ontdekte jij het eigenlijk Harry?" Vraagt Hermione. "Vorig jaar, toen Fleur in de ziekenzaal lag na haar gevecht met You Know Who. You Know Who zei toen dat zijn dochter hem niet wilde helpen omdat ze te veel van haar kleine broertje hield, en dat ik dat broertje was. Maar ik wist niet of het Fleur of Jessica was. Toen hebben Dumbledore en Fleur me alles verteld zodra ze weer wakker was. "En hoe zit het met dat You Know Who gedoe?" Vraagt Ron. "Nou, ik ben geboren uit zijn magie. Dus ik ben eigenlijk een deel van zijn magie. Dus wanneer ik boos word neemt zijn magie het in mij over en word ik dus eigenlijk net zoals hem" leg ik uit. "Dus dat was wat er gebeurde toen je Draco aanviel. Hij nam het over omdat je boos was omdat hij Harry beledigde" zegt Hermione. Ik knik. "Maar waarom schreeuwde je dan zo?" Vraagt Ron. "Nou, als Hij het overneemt is een deel van mij nog steeds mezelf. En dat deel wil niet dat hij de macht heeft. Dus dan is er een strijd om de macht in mijn hoofd. Het kost veel energie en het veroorzaakt hele erge hoofdpijn" leg ik uit. De rest van de middag spelen we met Jessica (als hond) en kletsen we.

Pov: Harry
Het is het einde van het jaar. We staan op het perron. Ik zwaai naar Fleur enJessica. Ik ga ze missen. Vooral Fleur. we gaan de trein in en zoeken een legecoupé. Als we er 1 hebben gevonden gaan we zitten. "Ik vind het nog steedsraar" zegt Ron. "Snap ik. Ik vond het net zo raar toen ik het vorigjaar ontdekte" zeg ik. "Maar ik ben blij dat ik haar heb.""Het moet geweldig zijn om na zo'n lange tijd waarin je dacht dat je geenfamilie meer had te ontdekken dat je een zus hebt" zegt Hermione."Ja, het was ook geweldig. Maar het was ook wel een beetje raar" zegik. De rest van de rit kletsen we over van alles en nog wat. Als we op hetperron aankomen gaan we de trein uit. Ron en ik zeggen gedag tegen Hermione dieal naar haar ouders loopt. Ik loop met Ron naar zijn familie. "Hoi mevrouwWeasley" zeg ik. "Dag Harry. Hoe gaat het?" Vraagt ze."Goed. Ik moet nu naar oom Herman en tante Petunia" zeg ik. Dan zegik gedag, zwaai naar ze en loop naar oom Herman en tante Petunia. Dan stappenwe in de auto en gaan naar huis. Ik kan niet wachten om weer terug te gaan naarHogwarts en al mijn vrienden weer te zien.

His sisterWhere stories live. Discover now