#DontSpoilTheEndGame

87 11 5
                                    


Dünyadaki en harika hayranlara

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dünyadaki en harika hayranlara.

İşte bu. İşte sona geldik. Eşi benzeri görülmemiş öyküler mozaği ile geçen on bir yıl ve on bir franchies'ın sonu. 

En başlangıçtan beri süregelen bu yolculukta bizimle olan bütün hayranlara, yaşadıkları bütün inişleri çıkışları ailesiyle, arkadaşlarıyla, sınıf arkadaşlarıyla, iş arkadaşlarıyla paylaşan sizlere. Her karakterin derinliğiyle ve hikayesiyle derinden ilgilenen sizlere. Gülen. Sevinen. Göz yaşı döken. Düşüncelerini ve duygularını özgür bir biçimde diyaloglara, teorilerle, hayran kurguları ve hayran resimleriyle belirtenlere. Bilmenizi isteriz ki ikimiz, Endgame ile ilgilenen her bir kimse, son üç yıl boyunca İnfinity Saga için şaşırtıcı ve duygusal bir sonuca varmak gibi tek bir niyetle yorulmadan çalıştı. 

Çünkü bu öykülere bir çoğunuz vaktinizi, kalbinizi ve ruhunuzu yatırdınız. Bir kereliğine daha sizin yardımınızı rica ediyoruz.

Gelecek haftalarda Endgame'i gördüğünüzde, lütfen diğerleri için spoil etmeyin, tıpkı size spoil edilmesini istemediğiniz gibi. 

Hatırlayın, Thanos hala sessiz kalmanızı talep ediyor.

Her zamanki gibi, iyi şanslar ve iyi seyirler.

Russo Biraderler 

#DontSpoilEndgame

--------

Eğer yanlış çevirdiysem kusura bakmayın. Aşağı yukarı elimden geleni yaptım. Yine de mektubun ana metni anlaşılıyor. Şu, yedi yıldır beklediğimiz filmi hiçbir şekilde spoiler etmeyin. Belki de hayatımız boyunca başka hiçbir film için bu kadar 'hype' yapamayacağız. En azından bazılarımız yapamayacak. 

Bütün hayranlar nefeslerini tutmuş o günün gelmesini bekliyor. Bazıları Game of Thrones ile ilgileniyor. Bazıları sosyal medya uygulamalarını siliyor. 

Russo'lar böyle bir mektup yayınladı ama ne oldu biliyor musunuz? Araplar, Endgame'in içerisinden görüntü sızdırmış ve anlatmadan anlatmalarını rica ettiğim için çok önemli sahneler olduğunu öğrendim. Tabi, o sahneler neydi bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum.

Şu sırada lisede olmadığım için memnunum. Çünkü bizim sınıfta filmleri spoiler etmeyi seven en az iki kişi vardı. Şu zamanlarda kesin gördükleri her şeyi bize söyleyip bizi sinir etmeye çalışırlardı. Eğer size de böyle bir şey yapılırsa;

Sıralarına yapıştırıcı dökün.

Çantalarına böcek bırakın.

Montlarına sigara bırakıp ihbar edin. 

Yapın bunu. Çünkü şöyle bir durumda bir filmi spoiler etmek bence mahkemeye kadar uzanacak olan bir insan hakları ihlali. 

Benim de size mektubum böyle bir şey olsun. Endgame'i izleyebileceğiniz en erken tarihte izlemeniz dileğiyle. 

Filmin yorumunu, yayınlanmasından on gün sonra yayınlayacağım. On gün içinde gidecek olan herkesin gideceğini düşünüyorum. Bazıları belki ikinci defa gider. Belki de çok duygusal ve yoğun bir film olacağı için gidemez. 

Kendinize iyi bakın. Eğer bir şekilde, kaza sonucu Endgame hakkında bir şey öğrendiyseniz lütfen kimseye söylemeyin. Herkes şu kadar yaşayabileceği en iyi seyir keyifini yaşamak istiyor ve o yüzden son günlerde yayınlanan hiçbir TV Spot'a bakmıyor (Hala yayınlıyor Marvel, önceki filmlerden akıllanmamışlar).

Filmden sonra görüşmek üzere. 

Sevgilerle. 

Marvel Mecmuası || Unpopular Opinion İçerirWhere stories live. Discover now