MCU'da En Merak Ettiğim Zaman Aralıkları

41 1 0
                                    

Merhaba arkadaşlar, yeni bir bölüme daha hoş geldiniz. Bu bölümde, filmlerde anlatılmayan zaman aralıkları hakkında konuşacağız. İki film arasında geçen zaman ya da bir filmin öncesi sonrası olan bu zaman aralıkları MCU'da ne yazık ki pek doldurulmuyor. Çizgi roman kanadında daha çok desteklenseydi, mesela Star Wars gibi o zaman böyle merak içerisinde kalmazdık. 

Ne yazık ki MCU'ya dair çok fazla çizgi roman çıkmadığından bilmiyoruz çoğu zaman o zaman aralıklarında neler yaşandığını. Haliyle insanlar da merak ediyor ve neler olduğu hakkında teoriler atıp hayran kurgular yazıyor. Bir yandan hayran kurgular için boşluk bırakmalarına seviniyorum bir yandan da neler olduğunu canon olarak bilemiyor olmak üzücü oluyor. 

Ben de bu bölümde en merak ettiğim zaman aralıklarını sizler için derledim. Herhangi bir sıralama yapmadım. Bunlardan birine bile cevap alsam benim için iyi olacak. 

Clint Barton'ın İnfinity War'dan Sonra Yaptıkları

Clint Barton'ın İnfinity War'dan Sonra Yaptıkları

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Buna umarım Hawkeye dizisinde değinirler. Endgame'de sadece üç dakika falan gördük ve üzücüydü daha fazla görememiş olmamız. Eğer görme şansımız kesin varsa açıklasınlar yoksa da açıklasınlar. Ronin olmuş Clint'in dediği gibi, "Don't give me hope." Ronin olması, MCU'da Hawkeye'ın başına gelen en devrimsel şeydi ve yalnızca bu kadar kısa değinmeleri karakterin kara kaderinin bir parçası olarak kaldı. Kesinlikle orijinal altılı içerisinde en az işlenen karakter durumunda Hawkeye şu an. İyi ki ikinci filmde Whedon bize bir iyilik yaptı ve ailesini gördük. Dizisi çıkana kadar da durumu böyle kalacak ne yazık ki. Onun mafyaları kovalarken kılıçla yaptığı akrobatik hareketleri görmek, düşmanlarını acımadan katlettiğini görmek çok eğlenceli olabilirdi seyir keyfi olarak. Dediğim gibi, umarım dizide değinirler. 

Steve Nat ve Sam'in Civil War'dan Sonra Yaptıkları

Her ne kadar Black Widow filmi Natasha'nın Civil War'dan sonra ne yaptığına odaklanacak olsa da ben üçlü olarak ne yaptıklarını ve başlarına neler geldiğini merak ediyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Her ne kadar Black Widow filmi Natasha'nın Civil War'dan sonra ne yaptığına odaklanacak olsa da ben üçlü olarak ne yaptıklarını ve başlarına neler geldiğini merak ediyorum. Onlar Civil War ile İnfinity War arasında bir çeşit Secret Avengers oldular çünkü. Secret Avengers çizgi romanlarda oldukça sevdiğim bir takımdı. MCU'da farklı olsa ekipteki karakterler, bir şekilde izlemek ve görmek isterdim. 

Marvel Mecmuası || Unpopular Opinion İçerirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin