Mysterio'nun Kötü Adam Olması ve Çoklu Evrenler

99 4 7
                                    

Biliyorsunuz ki, bir süre önce Spider-Man Far From Home fragmanı çıkmıştı. Burada hakkında konuşmadım. O yüzden bu yazı hem fragman hakkındaki görüşlerim olacak hem de internette gördüğüm birkaç şey hakkında burada bir yakınma gerçekleştireceğim. Şimdi, öncelikle fragmandan başlayalım.

Endgame'den sonra yayınlanan fragmanımız da Tony Stark'ın ölü olduğu bir kez daha vurgulanıyor. Endgame'de Tony Stark öldükten sonra Peter Parker'ı ağlamaklı bir halde görüyoruz çünkü Tony Stark ölmüş. Aynı şekilde, Tony Stark'ın ölmesi Happy'i de çok üzmüş olmalı ki "Ben de onu çok özledim," cümlesini kuruyor Peter'a karşı.

Benim kafama takılan birkaç detay var. Birincisi, bu evrendeki Peter Parker'ın neden gizli kimlik gibi bir derdi yok? Mysterio ile tanışıyorsun sen, niye o maskeyi çıkarıyorsun ki? Oyuncunun yüzünü görmemiz için mi böyle yapılıyor, gerek yok. Tom'dan rica etseler çocuk bütün filmi maskeyle oynar zaten. Menejerlerinin anlaşmalara böyle şartlar koymasına gerek yok.

Ara not: X-Men filmlerindeki Beast (Hank Mccoy) veya Mystique (Jennifer Lawrance) gibi oyuncuların gerçek yüzlerini, makyajlı hallerinden daha çok görmemizin sebebi; film sözleşmelerinde "Oyuncunun oynadığı ekran süresinin bilmem kaçında kendi yüzü gözükecek," gibi bir anlaşma yapılması. Bu yüzden maskeli kahramanlar dakikada bir maskesini çıkarıyor. 

Tamam anladık çizgi romandakinden daha çocuk bir Spider-Man yapıyorsunuz. Ancak biraz gizli kimlik endişesi duyabilir mi çocuk, lütfen?

Spider-Man'in gizli kimlik derdi ile başka bir yazı hazırlarım ama şunu belirtmem lazım. Civil War'dan sonra, New Avenger olarak kurulan ve yer altından kaçak olarak kahramanlık yapan takımda bulunan Spidey, bütün ekip üyeleri ile birlikte yemek yerken maskesini çıkarmayan biri.

 Civil War'dan sonra, New Avenger olarak kurulan ve yer altından kaçak olarak kahramanlık yapan takımda bulunan Spidey, bütün ekip üyeleri ile birlikte yemek yerken maskesini çıkarmayan biri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kendi ekip arkadaşlarından bile kimliğini saklıyor çünkü dostu diye bildiği kişilerin bile öğrenmesi ailesi için bir tehdit oluşturabilir. Diğer kahramanların saklayacakları bir kimlik, korumaları gereken bir aileleri yok ama Spider-Man'in var. Daima oldu. Bunu filmlerde de görmek istiyorum. Bu kimlik durumunu en iyi, Tobey'in oynadığı üçlemede görmüştük. En azından ikinci filme kadar saklamıştı kimliğini. 

Amazing Spider-Man'de daha yirminci dakikadan Gwen'in sırtına ağ atıp kendine çekmişti. 

Bu evrende kimlik saklama konusunda çok beceriksiz. Bir filmde üç kişiye kimliğini açık edebilir misin? Ned fark etti, baş düşmanın Vulture fark etti ve son dakika May de fark etti. Üzücü bir durum açıkçası. 

Fragman hakkında düşündüklerim bunlardı. Şimdi kalan iki konuya geçelim. 

Mysterio'nun kötü adam olduğunu spoiler sanmaları. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Marvel Mecmuası || Unpopular Opinion İçerirWhere stories live. Discover now