Bir Damla Ararken Vahaya Denk Gelmek: Son MCU Haberleri

54 8 25
                                    

Arkadaşlar ne oldu ya öyle. Gece yattım sabah bir kalktım ortalık yıkılıyor. Herkes başka bir şeyin fragmanından konuşuyor, haberler yağmış, castler tartışılıyor falan. Bir dumura uğradım, muhtemelen hepimiz uğradık. Aylardır doğru dürüst hiçbir haber bulamıyorken ve bu durumdan şikayet ederken, kovalarla küreklerle haberler saldılar üzerimize.

Önce fragmanlardan sonra duyurulardan gitmek istiyorum.

Önce fragmanlardan sonra duyurulardan gitmek istiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wandavision Fragmanı

Çok değişik bir şey olacak bu dizi gerçekten. Wanda'nın güçlerinin hakkını verebilecek olması bir yana kurgusu ve sinematografisi olarak da diğer tüm MCU işlerinden ayrı bir yerde olacağı belli. On yıllar arasında sitcomdan bir başka sitcom tarzına atlaması bir yana, bir hapishaneden kaçış tarzı da olacak gibi. Wanda kendi yarattığı gerçeklikten kaçmaya çalışırken FBI da onu dışarıdan durdurmaya çalışacak. Merak ettiğim, o zihin taşı acaba Strange bağlantısı olabilir mi? Ki fragmanda Vision, Wanda'ya 'evimiz için savaşalım' diyor, bu da bana Vision acaba bir hayal değil de gerçekten mi dirildi sorusunu getiriyor aklıma. Ya da dizinin büyük twisti bu olacak ve dizi bizi beş bölüm boyunca Vision'ın gerçekten dirildiğine inandırdıktan sonra bir anda bam! Vision da meğer Wanda'nın hayaliymiş. Wanda delirecek ve oradan Strange mevzuya dahil olacak vesaire. Hakkında tahmin yürütmek bile heyecanlandırıcı. 

Falcon and Winter Soldier Fragmanı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Falcon and Winter Soldier Fragmanı

Sonunda Bucky konuşuyor! Bucky bir şeyler yapıyor sonunda! Kaç filmdir sessizce durmak ve ateş etmekten başka bir işe yaramayan Bucky sonunda karakterine geri dönmeyi başardı. Siyah-kırmızı maskeli adamların Zemo ile bağlantısı olup olmadığını merak ediyorum. Acaba onlar Zemo'nun askerleri mi yoksa dizi boyunca iki farklı tehdit ile mi uğraşacaklar. Hem Zemo hem de Bucky'nin daha aktif bir şekilde hikayede yer alacak olması bir yana, U.S Agent'ı görecek olmamız da heyecan verici. Steve'in cenazesi dizide olmayacak gibi. Ya diyalogla söylenecek ya da hiç belirtilmeden geçilecek gibi. Onun haricinde, aksiyonu oldukça şahane gözüküyor ve film gibi gözüküyor. Bu nasıl dizi ya gerçekten? Böyle dizi mi olur? Normal bir MCU filmi bu? Winter Soldier 2 yaz koy sinemaya kimse şikayet etmez. Fragmanda beni rahatsız eden tek şey, Bucky'nin elinde bıçak çevirip sapladığı an oldu. Bence Bucky öyle artistlik ile uğraşmadan direkt saplamalı. Ki hareket o kadar da estetik görünmüyor. 

Marvel Mecmuası || Unpopular Opinion İçerirWhere stories live. Discover now