Endgame'den Yeni Yayınlanan Silinmiş Sahneler

45 7 4
                                    

Biliyorsunuz ki Endgame'den silinmiş sahneler arada bir yayınlanıyor. Daha ne kadar yayınlanır bilmiyoruz. Marvel'ın dışarıya spoiler kaçmasın diye alakasız sahneleri de çektirdiğini düşünürsek, yayınlanacak daha çok malzeme vardır muhtemelen.

Olsun, bize de yazacak bölüm çıkıyor. 

Bu bölüm de yeni yayınlanan ve bakılmaya değer kesilmiş sahneleri derledim. Hadi hep beraber bakalım.

Tony'nin Morgan'ın Gençliği İle Konuştuğu Sahne

Natasha'nın Ölüm Sahnesinin Alternatif Versiyonu

Son Savaş Sekansında Kahramanların Toplanıp Plan Yaptığı Sahne

Tony ve Peter Karşılaşmasının Alternatif Sahnesi

Tony'nin Strange'e Çıkışması Sahnesi

Sahneler hakkında konuşmam gerekirse, Morgan kısmını koymamaları iyi olmuş. Ben filmde olmasını istemiştim evet ama koymayı düşündükleri diyalog bundan ibaretse, koymamaları daha iyi olmuş. Belki başka çekilmiş kayıtlar da vardır bilmiyorum ama bu versiyonu, filmde olmaya değmezmiş.

Natasha ve Clint'in yaşadığı alternatif Vormir sahnesi aslında iyi olma potansiyeline sahip ama olmamış. Dramatik olmak isterken biraz komiğimsi görünmüş. Filmdeki hali çok daha iyi ve hissettirmek istediği duyguları hissettiriyor. Orada da belki biraz fazla hissettirdiğinden bayabilir seyirciyi ama olsun.

Bütün kahramanların toplanıp plan yaptığı sahnenin filmde olmasını isterdim çünkü bu film her ne kadar bütün kahramanları bir araya toplasa da bütün kahramanları bir arada göremedik aslında. 

Tony ve Peter karşılaşma sahnesinin de filmdeki hali daha iyiymiş, bunu görmüş olduk. Tony'nin o an öyle bir durumda Peter'ı görünce bu kadar sevinçle karşılaması biraz garip dururdu. Filmdeki karşılaşmaları daha iyi.

Strange ve Tony'nin tartışığı kısım filmde olabilirmiş. Tony'nin yaşadığı gerginliği vurgulaması ve içinde bulunduğu çaresizliği hissettirmesi açısından filmde olmasını dileyebileceğim bir sahne olmuş.

---------------------

Şimdilik bulduğum kesilmiş sahneler bunlar. Elbette gözümden kaçırdığım başka kısımlar da vardır ama şimdilik durum böyle. Birçok kesilmiş sahnenin kesilmesine sevinmişiz gibi duruyor sahnelerin genelini incelediğimiz zaman. Bu iyi bir şey olmalı, bakış  açısına bağlı elbette ama bence iyi bir şey olmalı. 

Siz kesilmiş sahneler hakkında ne düşünüyorsunuz? Şimdilik benden bu kadar. Kendinize iyi bakın. Marvel'la kalın. 

Marvel Mecmuası || Unpopular Opinion İçerirWhere stories live. Discover now