1. Wonho : "Unutmak İstemiyorum " (Bonus)

3.7K 103 41
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Eski bir boksör ile bir ilişkinizin olmasının en güzel yanı ; kaslar.

Wonho oppanın annesi evi boyatıyordu ona. Oda oda. Bugün sıra salondaydı. Ve Wonho oppa,üstsüz yapıyordu badanayı boyayı. Yardıma gidiyordum ama illa mahalleden bir arkadaşı daha oluyordu bizimle. Terlemesi,nefes nefese kalması yüzü gözü boya içinde o terli perçemin alnına düşmüş haliyle bana bakıp gülümsemesi. Yani fantezisel bir aşırı yüklenme yaşıyordu algılarım. İlk günden annelere de zorunlu açılım nedeniyle epeydir başbaşa kalamamıştık. Bir kerecik bir kaçamağımızda da yine annelerin baskınıyla sonuçlanmıştı. Öpüşüyorduk sadece (!) cidden (!).

Bu badana boya işinin Wonho'yu yorma ve oyalama amaçlı olduğundan şüpheleniyordum. Ben dükkan dükkan gezip, evin içinde oluşturduğum temaya uygun fakat farklı renkte boyaları arıyordum. Burası ufak bir yerleşim yeriydi,en azından Seul gibi işlek şehirlere göre. Dolayısıyla her markanın her rengi bulunmuyordu. Ne kadar yorgun olursak olalım Wonho beni her gece spor salonunda çalıştırıyordu. Sıkılaşmak istiyordum evet,ama ölürsem bunu başaramam,değil mi?! En azından spor salonundan çıkmadan önce ışıkları kapattığımız o beş dakikalık sürede doyasıya sarılıp öpüşebiliyorduk. Ya da yüzme havuzuna gittiğimizde öpüşmeler ateşlenip ön sevişme seviyesine gelebiliyordu. Ellerini üzerimde hissetmek ve bana hissettirdiği herşey muhteşemdi. Bakışları ruhuma kadar beni titretiyordu.

Ne yaptığını bilir halde dalga köpüğü mavisine boyadığı duvardan bana dönüp odayı gözleriyle taradı. Herkes kendi işindeyken gözlerimin içine bakıp vücüdünü duvara karşı dalgalandırdı. Hep romanlarda,hikayelerde okuduğum ama şu an tam olarak anladığım bir şekilde nefesim kesilmişti. Göz kırpıp benden ona su götürmemi istedi. Elim sürahiye gittiğinde bitmiş olduğunu fark ettim. Bizim eve gidip doldurmam gerekecekti çünkü bu evdeki damacana için sucu daha gelmemişti. Mutfak kapılarımız karşılıklı olduğu için oradan geçip bizim mutfağa girdim. Sürahiyi doldurup tezgaha bıraktım ve terden üstüme yapışan tişörtümü çıkarıp yan odadaki çamaşırlığa attım. İç çamaşırımla evin içinde dolanmak iyi gelmişti. Başka bir tişört alıp mutfağa gidecekken evin içinde bir karaltı gördüğümü sandım... evet görmüştüm.

Elimde tişörtle tam dışarı kaçacaktım ki,diğer elim kapı kulbunu görene kadar omuzlarımın üstünden iki el kapıya dayandı. Bağırsam,oppam beni duyar mıydı acaba?

Arkamı döndüğümde onun Wonho olduğunu fark ettim. Aptal herif! Fantezi yaşayacağım derken kalpten götürecekti beni. Ne zaman geldi ki buraya? Annelerimiz nerede?

Ona doğru döndüğümde o güzel yüz bana doğru eğildi. "Altın kızlar yorgunluktan dünyayı unuttu, sizin damcana takılı değilmiş diye yardıma yollandım. Ve sen ... Küçük Seksi Cadım. Seni tek lokmada yemek istiyorum."

Yapabildiğim tek şey şekilli dudaklarına bakıp inlemek olmuştu. Adam kir pas içinde bile seksiydi ve nefesi yüzüme,vücuduma değdikçe bacaklarımı sıkıştırma isteğiyle dolup taşıyordum. Beni daha fazla kıvrandırmadan dudaklarımızı buluşturdu. İlk etapta elleri kapıya yaslı halde tüm vücudunu bana teslim etmişti. Biliyordu ki ne kadar dokunursam dokunayım bu bana yetmiyordu. Apaçık bir şekilde ona dokunmaktan haz alıyordum. Ona arzu ve aşk dışında bir hayranlığım da vardı. Sanat eseri gibi bir şeydi bence. Dokunuşlarıma daha fazla dayanamayıp kollarını bana sardı. Nefes alırken inip kalkan göğsüme bir an baktı ve yüzünü gömdü. Beni kaldırıp tezgaha oturttu ve bacaklarımın arasına girdi. Tüm bunları yüzünü oradan kaldırmadan yapmıştı. Sonunda bana baktığında gözlerinin rengi oldukça koyuydu. Bakışları ise ruhumun çekirdek işlemcisinden daha aşağılardaki bir yedek işlemciye hitap ediyordu. Bacaklarımı sıkıştırıp sakinleşmeye çalıştıkça o kendini bana yaslıyordu. Şu anda insanoğlunun kıyafeti icat etmiş olmasından nefret ediyordum. Benim için birer engellerdi sadece. Dudaklarımız bir kez daha buluştuğunda karnımda bir farklı dalgalanma hissettim. Heyecanım artıyordu. Ve sanırım tam da ona sürtündüğüm noktada onun beni ne kadar arzuladığın haykıran sertliği duruyordu.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now