4. Kihyun : "Hamarat Yazar" (Bonus)

2.5K 92 24
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

"Abi! Hayır!"

"Sordum mu? Yani sana fikrini sordum mu? Hayır!"

"Abi bak annemler ararsa ben ne dicem. Abicim nolur bak!"

"Yahu ne abarttın (ismin)! Sadece 3 gün için gidiyorum. Şimdi eve haber versem kızla şimdiden mi gidiyorsun tatile diye başlar annem."

"Annem fena birşey demiyor ki abi.... ya bak ben evde tek kalmam! "

"Kihyun'u özledim. Yeminle adamı özledim. Ne zaman dönecek Japonya'dan?"

"İki hafta sonra... abi... ben tek kalamam ya niye anlamıyorsun!"

"Kocaman oldun artık cadı.... ya 3 gün!"

Sana her istediğini yaptırmasını sağlayan yavru köpek bakışlarından attı. 

"Abi... defol.... sakın geri dönmeyin... direkt annemlerin yanına gidip izinlerini alın.... senden nefret ediyorum bir de."

"Tamam pamuk prenses... ben de seni seviyorum. Sana Jeju'dan yüz maskeleri getiririm. Hadi kaçtım ben..."

Adi abin kız arkadaşıyla Jeju Adası'nda bir haftasonu tatili kazanmıştı ve annen duysa abinin bacaklarını kırardı. Abinin okul mevzusu yüzünden eğlenceli aktiviteler yapması yasaktı. Ama adam üniversitedeydi... yani... nasıl durduraktınız ki?

*

Kihyun bir akrabalarının düğünü için Japonya'daydı. Burada olsaydı yapabileceğiniz şeyler hakkında konuştunuz. Senin in yazdığı yetişkin içerikli hikayeyi mail atmıştı. Uzaktayken, birlikte yapmayı özlediği şeyleri bir olay örgüsünde yazmıştı. O kadar ateşli bir anlatımı vardı ki ter basmıştı seni.

'Hikayen bu kadar ateşli olmak zorunda mıydı? Duşa gireceğim, ruhum arınana dek orada kalma niyetim var.'

Cevap geldi,

'Şu an sana eşlik edebilmek için ışınlanmayı icat etmeye çalışıyorum...'

Gülümseyerek telefonunu şarja bıraktın ve soyunup duşa girdin. Su sana öyle iyi geliyordu ki... Mutlu mutlu duştan çıkıp üstüne bir yazlık elbiseni geçirip, aç karnını doyurmaya mutfağa gittin.

 Ve karşında evrenin en yakışıklı, en hamarat yazarı/aşçısı Kihyun'umu gördün. Tüm ciddiyetiyle, muhtemelen sen duştan çıkana kadar, bir şeyler hazırlamaya çalışlıyordu. Islak saçların ve bembeyaz elbisenle ona korku dolu saniyeler yaşatmayı planlamıştın. Ama o seni fark ettiğinde süslemesine eğildiği tabaktan kalkmayı unutmuş ve sana aç halde, sana baktı. 

Yemek hazırlarken neden Maroon 5- Animals şarkısını şarkı listesine eklemişti bilmiyordun ama şu anın olup olabilecek tek uygun şarkısıydı. Burada olmasına şaşıracak vaktin bile olmamıştı.

Gözlerini birkaç kez kırpıştırdıktan sonra o seksi bakışı yüzüne yerleşti. Hani sen korkutacaktın ? Sen niye korkmaya başlamıştın bu bakışlardan?

"(İsmin)... seni cidden çok özledim." deyip nefesini vererek sana baktı. Ellerini mutfaktaki ada tezgaha koymuştu. Yemek programlarındaki usta aşçılara benziyordu. Ve önlük giydiğinde içinde oluşan dürtülerin nelere olduğunu adı gibi biliyordu.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now