24. Minhyuk : "Yaramaz Golden'in Marifetleri" (Bonus)

1.1K 49 18
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Barınaktan evinize gelen Golden, eve sığmaz olmuştu. Boyu birazcık büyümüştü sadece ama artık çiftleşmeye hazırdı. Dolayısıyla evde kırmadığı şey kalmamış, çiğnemediği ayakkabı bırakmamıştı. Asabın bozuldukça bozuluyor ama çok da ses etmemeye çalışıyordun. Minhyuk ise sen rahat et diye yanına taşınmanı istediğini kendine hatırlatıyordu. Daha beter olmuştu her şey. Sana karşı mahçuptu.

Tüm istediği mutlu ve huzurlu olmandı.

Tuvalet için çıkardığınızda denk geldiği her köpeğe sırnaşıyordu yaramaz Golden. Minhyuk'a bu durum komik gelse de gülemiyordu. Senin sinirini görüyordu çünkü. Bu sebeple tuvalete kendisi çıkarıyordu Golden'i. Sen de evde Golden'in geçtiği yerleri düzeltiyor, ayakkabılığa insan kilitli korunaklar hazırlıyordun.

***

Yine de bir akşam yorgunluktan çıkarıp ortada unutuvermiştin bir maaşı gömdüğün ayakkabılarını. 

İş için aldığın ilk pahalı ayakkabılardı. Ve Golden onları çiğnemeye bayılmıştı. Onca diş kaşıyıcısı, oyuncağı ve zamazingosu oluduğu halde yine gidip senin ayakkabılarını çiğnemeye bayılıyordu. Asabın bozulmuş halde ağlarken Minhyuk geldi.

"Bebeğim! Ne oldu!!"

"Minmin... baksana ya... ben bunları ... ya off.."

Minhyuk bir ayakkabılara bir de köşeye sünmüş Golden'e baktı. İç geçirdi. Golden evladı sen ise gönlünün sahibiydin. Seni sakinleştirene kadar öylece sana sarılıp saçlarını okşamıştı. Golden ise gelip çenesini bacağına yaslamıştı.

"Sevgilim... Golden'i bir haftasonu için annemlerin evine bıraksak? Hem onların bahçesi var. Golden enerjisini atar. Biz de projelerimizi rahat rahat bitiririz. Hm?"

"Olur tabi... baksana.. Golden hazretleri annenleri duyduğundan beri kuyruğunu sallıyor. Bak bak.... "

***

Golden eve döndüğünde herşeyi kırıp parçalayan taraf sen olmuştun, duruma gıcık olan da Golden. 

Golden cidden değişmişti. Sakin, ponçik haline dönmüştü. Yaramazlık yapmıyor, ideal ev hayvanı olarak dolanıyordu etrafta. Oyuncaklarını yerine taşıyordu yine.

Sen eşyalarını orda burada bırakınca yerine götürüyordu sonra gelip sana pati atıyordu.

'şşş... baksana.. hesap ver.. neden dağıttın evi' der gibi...

Minhyuk ise senin bu dellenmiş haline karşılık olarak ne yapacağını bilemez haldeydi. Masaj yapmayı teklif etse sinirleniyordun, gel saçlarını tarayayım dese öfkeleniyordun. Hele akşam dışardan söyleyelim, yorulma dediğinde kızılca kıyamet kopmuştu. Sen normalde bunları yapsın diye türlü hallere girerdin.

Minhyuk annesini arayıp çaktırmadan Golden nasıl sakinleşti diye sordu.

"Aaa... evladım,ne var bunda bilemeyecek. Golden burada komşunun golden cinsi köpeğiyle çiftleşip durdu. Enerjisini attı hayvan. Apartman dairesinde hayvan mı bakılır oğlum... bırak sen onu buraya. Hayvanın tüyleri renklendi yavrum.."

***

Minhyuk yaşadığı aydınlanma ile iş yerini arayıp senin için izin istedi.

Monsta X - One Shots [Smut]Onde histórias criam vida. Descubra agora