11. Kihyun : "Ben De" (Bonus)

1.7K 49 8
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

"Aşkıım! Baak bizim için ne aldııı-"

Tuvalet kapısından ağzında diş fırçasıyla fırlayıp salonun ortasında durdu. Ağzından fırçayı çıkarıp sana,elindeki ufak koliye baktı. "Koliyle fantazi iç çamaşırı mı aldın?!"

"Ne?" Tuvalete gidip diş fırçalamasını bitirdi ve ağzını durulayıp döndü.

"Hayatım, en son eve böyle giriş yaptığında montunu çıkarmıştın ve içinde sadece fantezi kostüm vardı... yani ben de sandım ki..."

"O ne o... hayalkırıklığı bulaşmış şöyyyle yüzünün her yerine? Oppa... iyiden iyiye sapık oldun. Wow! Roket kalkışa hazır!" Parmağınla şortunu gerek sertliğini dürttün. "Firitöz aldımmmm!" Tezgaha yerleştirdiğin mutfak eşyasına hayranlıkla bakıyordun.

"Niye fritöz aldın ki? Yani.. masraf ettin..de..."

"Gece tavuk istiyorum, patates kızartması istiyorum,yorgunum diyorsun. Ondan sana kolaylık olsun diye aldım."

"Hmm... iyi etmişsin... bu durumda sevişir miyiz ben çıkmadan? Bu muhteşem bir haber ve kutlamak lazım, neydi... bereketi için..."

Ona dümdüz bir ifadeyle baktın. "Oppa, bizim adetler o şekilde işlemiyor yalnız..."

Omuz silkti. "Niye ama neden? Yeni yatak alınca illa ilk akşamında sevişiyoruz çift olarak ama fritözü ötekileştirme mi var? Bak yarın buzdolabım yenilenecek mesela.. sen şimdi onda da sevişilmez dersin."

"Çünkü sevişilmez buzdolabı aldık diye..."

"Al işte!"

"Oppa neden bu kadar havandasın bu ara?"

"Suç mu bu (ismin)? Yastığa parfümün sinmiş, bir haftadır yanımdasın sanarak uyanıyorum. Hah, diyorum, filmlerdeki sabah uyanması keyfinden yaşayacağım.. o da ne? Sevgilim yanımda yok!"

Ona hayretler içinde bakıyordun. Ne zamandan beri seninle romantik komedilerdeki gibi bir ilişki ister olmuştu?

"Bakma öyle cadı! Üniversiteye başladığında beraber eve çıktık. Ama uyandığımda sen yanımda yoksun. Kaç senedir bunun hayalini kuruyorum ben ya..." Aksi gibi fena halde hoş görünüyordu. Sırtı epey şekillenmişti. Bacaklarında kas belirginleşmeleri vardı.

"Sen Hoseok ve Hyunwoo abilerle spora mı başladın?"

"Yoo ne ilgisi var..."

Yanına gidip vücudunu el yordamıyla kontrol ettin. "Kedicik, sen finallere çalışırken seksapeliteni mi unuttun? Bu ne saçma ön sevişme... gel duşa girelim de sırtımı kesele bari..."

"SEN SPORA BAŞLAMIŞSIIIIIN!"

"E ama yok artık... iyi be tamam. Ben de başladım spora. Ben de kas yaptım bir ton. Mutlu musun? Al sana adonis. Bunlar çıkana kadar göbeğimle kilolarca yük kaldırdım... al... çoko sos mu banarsın, zeytini adonisimden mi yersin, ne yaparsan yap..."

Şortunu kasık seviyesinin altına indirdiğinde ömrümdeki en seksi adonisleri gördün. Onun yumuşacık tenine iltifat eden bu kas kıvrımı ağzını açık bırakmıştı. Kendini tutamayıp parmak uçlarınla o mükemmel V hizasını takip ettin.

"Oppa... fritözü ötekileştirmesek mi?"

"Cıks... havam kaçtı." yukarıdan sana, suratını az sonra adonislerine gömecekmiş gibi duran ifadene sırıtarak baktı. Dilini uzatıp V'nin soldaki hizasını dilinle takip edip kasığına en yakın bölgeyi hafifçe ısırdın. Bir elin şortun paçasından içeri girip ansızın sana maruz kalarak ereksiyonunun başındaki erkekliğini avuçladın, diğer elinle de kalçasını kavramıştın. Kihyun olup olabilecek en seksi inlemelerini sıralıyordu.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now