35. IM : "Şehir Kazan,Changkyun Kepçe" (Bonus)

1.5K 47 10
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

Ve bir de.. bu hikayenin fluffıyla ciddi düşünüyorum. Bence Changkyun tam olarak öyle bir sevgili olurdu.

**

Adet haftan boyunca Tıpkı Changkyun'un özlediği gibi buluşmalara çıkmıştınız. Aynı yaşta oluşunuzun getirdiği neşeyle tersine yaja zamanı yaparak birbirinize OPPA/NOONA deyip deyip gülmüştünüz. Sen her güldüğünde Changkyun elini kalbi üstüne koyarak izlemişti seni.

Eve döndüğünüzde banyoya girmek üzere soyunurken Changkyun birden banyoya girdi.

"Ah! bebeğim, özür dilerim. Çok sıkıştım da... sadece iki dakika çıksan olur mu?" dedi en ama en tatlı dudak büküşüyle. Sakince gülümseyerek kapı önüne çıktın. Sadece siyah sutyenin ve düşük bel kotunla duvara yaslanıyordun. Sutyenin yeniydi. Seni daha derli toplu gösteriyordu. Göğüslerin de doğru ölçüde şişmişti bu ay. Fakat ne yazık ki o dolgunluğu geçmişti artık. Changkyun çıkmadan kontrol ettiğinde sabahtan beri tek damla değmemiş pedini gördün. Adetin bitmişti. Zaferle gülümsedin. Changkyun'un dün gece sen uyurken senin minicik şort ve sporcu sutyeninle uyumanı izleyerek kendini tatmin etmişti. Sen de güya uyur halinde en seksi pozuna girip onun inlemelerini dinlemiştin. Eğer sevgilin seni uyandırmadıysa, birden uyandığında senin onu kendini tatmin eden halini görmenle utanacağını düşünmüştün.

Artık o koca aletini tekrar içinde hissedebilirdin. Göğüslerini dışarı çıkararak yaslandın duvara. Bir elin pantolonunun içinde, sözde gizli bir şekilde kendini okşuyordun. Changkyun çıkınca birden durdun ve ona çekinerek baktın. İçeri girip kapıyı kapattın. Kıyafetlerini çıkardın. Küvet dolunca musluğu kapatmıştı Changkyun. Bathbomb atmıştı bir tane de. İnce düşüncesine için giderek kapıya doğru inlemeye başladın. Adını tekrarlıyordun sessiz sessiz. Küvete girdin ve iç bacağını tuttun. Suyun içinde kalan bu kısım, sanki sen kendini tatmin ediyormuşsun gibi bir görüntü ortaya çıkarıyordu.

Changkyun dayanamayarak içeri girdi.

"Sevgilim.... nolur inleme! Ben sana dokunamazken inleme! Tanrım göğüslerin! Suyun üstünde! Islak ıslak süzülüyorlar... " Küvetin kenarına sünmüş, küvetin kenarını tutarak sana aç bir kedi gibi bakıyordu. "Biliyorum bu dönemde olmaz ama... deneseydik en azından... Ya da 'Plus One' ı o muhteşem ağzınla mutlu etsen... dayanamıyorum sevgilim.." dedi mızıkçı bir çocuk gibi. Uzanıp dudaklarına yapıştın. Onu küvetin içine çektiğinde kazandığı zaferle üstündekilerden kurtulup bacakların arasındaki yerini aldı. Eli kayınca saçları ıslandı biraz. Tekrar doğrulduğunda ıslak saçları alnına yapışırken içine doğru tek adımda girdi. Duvarların Changkyun'u fena halde özlemişti. İki gel gitte boşalacaktın resmen.

"Bebeğim... muhteşem bu... off. Bir haftada nası özlemişsin beni... kavramaya bak! O duvarların hastasıyım! Tam da bugün özgürlüğe kavuşmuş olman muhteşem... " diye söyleniyordu. Neşesi yerine gelmişti. Uzun zamandır hatta ilk haftanızdan beri banyoda sevişmemiştiniz ve bu Changkyun'un bir numaralı fantezisiydi. Ergenliğinde bir filmde görmüştü ve o zamandan beri istiyordu. En çok duşta sevişmiştiniz. Fakat bu kez Changkyun yeni bir araba almışçasına neşeliydi.

"Changkyun...." diye inledin.

İçinde hareket etmeye devam ediyordu. Mor renkli banyo tuzu sayesinde ikinizin de mutlu olduğu bir ortamda sevişiyordunuz. Changyun saçlarını geriye itti. Bir asi minik perçem alnına geri dönse de fazlaca seksiydi. Göğüslerini avuçlayıp zevke geliyor, haykırıp içine daha da ritmik bir şekilde girip çıkıyordu. Banyo suyundaki dalgalar artarken uzanıp küvetin baloncuk düğmesine bastın. Jakuziye dönen küvette Changkyun seni tüm CEO karizmasıyla sarsarken çok pahalı ve lüks hissediyordun. Zevkinle inlerken Changyun'un şekilli kalçalarına tutundun. Tam kavramalıklardı. Koca erkekliği ve dolgun toplarına rağmen minicik ama şekilli bir poposu vardı.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now