37. Shownu : "Kıkırdayan Evlatlar" (Bonus)

992 31 4
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Shownu odanıza giren 'evlatlarınızı' kovalaya kovalaya kapıya kadar gitti.Bu sizin üçüncü kez onlara basılmanızdı. Geçen seferki en beter olandı. Çünkü o esnada Shownu ranzayı sarsıyordu,altında sen varken. Chuseok tatilinde ortak evde toplaşmalarından daha saçma birşey yoktu!

"Babacımm... acaba bize harçlık verir misin? Biz de gidip evden uzak bir yerde birşeyler yapalım?" dedi Changkyun. Kıkırdaması asabını bozsa da utancından birşey diyemedin.

"Evet babişko, kardeşim doğru diyor. Harçlık ver bize..." dedi Jooheon,aegyo yapıyordu resmen.

Sırayla tüm üyeler,Kihyun hariç, harçlık isterken Shownu elini cebine attı ve cebindeki pizza parasının hepsini onlara verdi. Kihyun çoktan daire kapısından onlara fısıltı halinde seslenip bunu yapmamalarını,ayıp olduğunu söylüyordu.

'Wonho abi! Yahu sen de mi?'

'Sen değil misin bana iki de bir size uyup genç olmamı söyleyen?'

'Abi... demedim birşey. Yürüyün hadi! (İsmin)'den de utanmadınız di mi?'

Kihyun onları hızla evden çıkarırken koşup Jooheon'a yetiştin. Senin ona öfkeyle koştuğunu gören Jooheon haykırarak daire kapısını ardından kapattı ve dışarıdan tuttu.

"Lee Jooheon!"

"Noona!"

"Bırak kapıyı!"

"Noona.. az sabret,asansör gelecek şimdi. Biz kaçarken gelmezsin sen.. Hem Shownu abi,babam.. ay aman işte O bekler. Noona... lütfen.. ya bi kız neden bu kadar güçlü olur!!!"

***

Kaçıp gitmişlerdi. Sinirlerin yatışsın diye mutfağa gidip bir bardak su içtin. Buzdolabı üzerinde duran haftalık programı inceledin suyunu sakin sakin içerken. Cidden çok yoruluyorlardı. Bir ara onlara gerçek yemek yapmalıydın.

Suyun bitince odaya,SHownu'nun yanına geri döndün. Shownu tişörtünü falan çıkarıp uyumuştu yine. O horuldarken iki dakikacık odayı toparladın. Wonho'nun yatağını topladın,ortalığa savrulmuş giysileri temizse dolaba,değilse sepete attın. Hyungwon'un yatağına baktın. Dağınıktı ama yüksekti. Hem o kendi de düzeltirdi canım.... tabi.

Shownu'ya baktın. Yüzüstü yatmıştı. Sırtını parmak uçlarınla gezindin. Bir vadi vardı sırtında. Güçlü sırt yapısındaki en ufak kıpırdanmalar bile nefes kesiciydi. Eğilip vadinin ortasından öptün. Mırıldandı. Daha aşağı ve yukarı bölümlerini de öptün. Öptükçe inliyordu. Birden sana döndü. Üzerine eğilmiş halini görünce bir eli ensene yapıştıu ve seni sertçe öpmeye başladı. Diğer eli elbisenin altına yolculuk yaptı. Çamaşırının kenarından içeri,daha da içeri,hatta kadınlığından içeri girdi. Haşin davranmasına bayılıyordun. İri parmaklarından biri zaten yeterliyken ikincisini de içine itivermişti. Onun kalınlığı kadar değildi iki parmak birden olsa bile.

İki büklüm halde ansızın doyuma ulaşmıştın. Shownu elini kadınlığından çektiğinde tiredin. Çamaşırını çbucacık çıkarmıştın. Kıyafetlerini de çamaşırının yanına yolladın. Hazır başlamışken Shownu'nun şortu ve çamaşırını da çıkarttın. Soyunmanı ve onu soymanı izlerken neredeyse birkaç parmağının toplamı kadar kalın erkekliğini sıvazlayarak seni izlemişti. Saçlarını kulaklarının arkasına iterek alt ranzada Shownu'nun üzerine çıktın. Bir kez tadını almıştınız ve her fırsatta bedenlerinizi birleştirme konusunda söze dökülmemiş bir anlaşmışlığınız vardı.

Shownu kaşlarını çatarak sana bakıyor ve dolgun dudaklarını büzerek yüzücü stilinde nefes alıp veriyordu. Zevkle irkildiğin bir an kafanı geriye atmak istedin. Fakat sonuç olarak kafanı ranzanın tavanına vurmuştun. Shownu seni yavaşça ranzadan kaldırıp Wonho'nun yatağına yatırdı ve bacaklarını aralarak derhal uzun zamandır hayal ettiği şeyi yaptı; dudaklarını seni inim inim inleten noktana bastıra bastıra seni defalarca kez öptü. Sonunda tekrar üzerinde yerini aldığında yavaşça başlayıp sert bir şekilde biten bir giriş yaptı. Boyutlarına bayılıyordun çünkü duvarlarını ne çok haşin ne de fazla kibar olmayan bir şekilde taciz ediyordu.

Göğüs uçlarına ayrı ayrı ilgi gösterdi senin için onun genşliğine uyum sağlayana dek. Ardından içine doğru savurduğu her darbede sen daha fazla ıslanmaya devam ediyordun. Zevk sıvın bacakların arasından akarken Shownu senin bu fazlaca memnun halinle daha da ilkel şekilde üstünde hareket etmeye devam ediyordu.

Birden onu ittin ve üzerine çıktın. Tekrar onu içine aldığında dirsekleri üzerinde doğrulup seni izledi. Bİr eli arada bir üzerinde zıplarken sallanan göğüslerini sertçe okşarken başını geriye atıp inledi. Ardından dayanamayarak seni bir hamlede altına altı. Burun buruna geldiğinizde seni titretir bir hoşukla öptü. Dolgun dudakları boynundaki hassas yere savruk darbeler vururken bacaklarını Shownu'nun belibe sardın.Sırtına tutunup adını haykırarak yavaş yavaş orgaszma ulaştın. Bu yeterli değildi Shownu için. Sen sakinleşip tepki veremeyene dek darbeleri devam etti. Orgazm sonrası orgazmı keşfetmiştin. Sanki daha da derinliklerine gittike en baştan ama daha zengin bir doyum keşfediyordun.

"Hyunwoo... seni bulduğum için çok şanslıyım. Seni.. çok.. çok.. seviyorum!!! Tanrım inanılmazsın!" diye çığlık attın.

Shownu sana inleyerek baktı ve gözlerini yumarak başını geriye attı. Daha kısa mesafeli fakat daha sert ve hızlı darbelerle birkaç kez daha içine girip çıktı. Kendinden geçtiğine tanık oluyordun. Ona bu zevki veriyor olmak inanılmazdı. Ellerini uzatıp saçlarını okşadın.

Boşalmasına yakın sakince adını mırıldandın; "Hyunwoo'm.."

Shownu adını telaffuz ediş şeklinden ne dediğini anlar hale gelmişti iki haftada. Derhal içinden çıktı. Karnını hedef alsa da yanlışlıkla çarşafa boşaltmıştı tüm ürünlerini. Yanına yüzüstü yuvarlanıp yüzünü sana döndü.

"Ben de seni çok seviyorum birtanem..." saçlarını okşadı.

"Wonho abi bizi spor salonundan getireceği halterlerle öldürmesin diye yatak örtülerini değiştirmeliyiz." dedin.

"Bu kez yatağında seviştiğimizi anlayacak.." dedi sıkıntıyla. "Gerçi... herkesin çarşaflarını yenileme fikrin yüzünden kimse şüphelenmedi geçen sefer ama her geldiğinde onca işi tekrarlamasak daha güzel olur.." dedi sırıtarak. Kötü çocuk mimiklerine bayılıyordun.

"Bir dahakine yere örtü falan serelim ya da bana gidelim.." dedin.

"Bir dahakine mi? Hazır örtü batmışken bir daha yapalım.. ama oppana izin ver.. azcık şarjör dolsun.." dedi ve yine o karanlık ifadesiyle sana göz kırptı.

Farklı şeylerden bahsetseniz de ortak niyette olmanız güzeldi.

**

Sanki Shownu'ya yeterince seksi yazamıyorum gibi geldi. Öyle mi sizce de?

Sağlık,huzur,sevgi ve macera dileklerimle,

D.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now