29. Wonho : "Öksürük Şurubu" (Bonus)

1.3K 39 1
                                    


'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Hoseok'un kalıplı vücuduna ters orantıdaki şapşik halleri muhteşemdi. Ve ilişkinizin ilk on ayında anlamıştın ki, sen dominant olmayı seviyordun. O ne zaman sana mahçup mahçup baksa, bir kabahat işleyip sana karşı çekingen davransa sen onun alttan alttan sana bakan gözlerinden etkileniyordun. Seksilik yaptığı zamanlarda gülesin geliyordu. Ama kendi halinde, bir şey ile meşgulken duruşu, bakışı, büzdüğü ya da ısırdığı dudaklarıyla niyetini bozup duruyordu.

Ancak sen emin de değildin,d ominant mı olmayı seviyordun yoksa domine edilmeyi mi...çünkü Hoseok tam da hızınızın arttığı anda illa üste çıkar, sana, seni gerçekten etkileyen o sert bakışıyla bakar ve bazen apaçık ve terbiyesiz cümlelerle senden ne kadar zevk aldığını sana hırıltılarla söyler ve sen boşaldıktan sonra vahşi bir hareketliliğin ardından seni en baştan tahrik eden inlemelerle ve son sert vuruşuyla içinde boşalırdı.

İçinden çıkarken yine ponçik tavşan bakışlın oluverirdi. Adeta içine bir ruh girer, boşalırken bir şeytan çıkarma yaşar ve normale dönerdi Hoseok. Bir kerecik de olsa ona hükmetmeyi denemek istesen de, o anki zevk ile boşverirdin.

***

Sınava yetişmen gerektiği için Hoseok'a çamaşır makinesi durunca, makinedekileri kurutucuya atıp sadece o kocaman siyah tuşa basmasını tembihlemiştin. O esnada banyoda olan Hoseok sana 'hı-hı' dese de, bu kez de yapmayacağını az çok tahmin ediyordun. Genelde anlamasız hecelerle cevap verince ya unutur ya da sadece yapmazdı. 

Tipik Hoseok.

Eve döndüğünde kurutucunun halen çalışıyor olması, sesinin uğultusunun da taa daire kapısından duyulması gerekiyordu. Fakat sen sessiz bir eve gelmiştin. Hoseok.. yine unutmuştu. Kesin. Odana yöneldin. Yatağın üstünde sereserpe yatmış Hoseok'u görünce, ona olan kızgınlığından sebep kendni tuttuğun bir haftanın özlemi bastırmıştı. Hoseok'un yatağa deniz yıldızı gibi yayılmış haline gülümsedin. Uçuk narçiçeği rengi nevresim setinin üstündeki kaymak tenli kaslı ve yakışıklı sevgiline bakarken soyundun. Gidip dantelli siyah fantezi çamaşır setinin üstüne jartiyerini taktın. Ensende sıkı sıkıya topladığın at kuyruğun ve sınav haftası başlangıç pakedinin bir parçası olan ve normal zamanlarda asla kullanmadığın, kullanmanın gerekmediği çerçeveli gözlüğünle yatağın başına döndün.

Eğilip Hoseok'un henüz uyku halindeki sempatik üyesine üfledin. Biraz seğirmişti olduğu yerde. Hoseok ise kim bilir kaçıncı uykusundaydı. Derin bir nefes alıp bir kez daha üflediğinde erkekliğinde belirgin bir irkilme oldu. Hoseok bu kadarla uyanmazdı, bilirdin. Eğilip birden onu ağzına aldın. Hoseok'un her daim kişisel hijyene verdiği önemi bilmenle gelişen bir ilgiyle, onu ağzınla mutlu etmekten hoşlanmıştın. Onu izleyebiliyordun. Çaresizce sana yalvarmaları ve uyarılmış haliyle seni kendine çekmesine bayılıyordun.

Sertliğinin daha da belirginleşip uzadığı bir anda gözleri kırpışınca birden kucağına yerleştin. Onu öpüp, kendini ona sürtüyordun. Ağı olmayan bu takım onun favorisiydi. Biliyordun. Seni üstünde görünce birden ayılarak kıkırdadı. Sevinç kahkahasıyla tam elleri seni bulacakken birden ellerini durdurdun.

"Ev ödevlerini yaptın mı bakalım yaramazım?"

Ah işte... aklına birden gelmişti sorumsuzluğu. Aslında bu kez cidden yapacaktı ama yatağa uzanınca beli rahatlamıştı. Ne olduğunu anlamadan uyumuştu. Yine o mahçup ifadesiyle sana baktı.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now