22. Wonho : "Kot İnadı" (Bonus)

1.4K 42 2
                                    


'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

"Kahkahan kahkahama karışmayınca çok salakça bir ses çıkıyor ortaya bebeğim... Sen bana katılmadıkça benim bir anlamım yok..."

Odaya girdiğinizde Wonho alt dudağını ısırırken kıyafetinin fermuarını çözüp askılarını indiriyordu. Ayağıyla kapıyı kapattı bir yandan da. Sırtını okşamaya bayılırdı hep. Gözlerine baktığı saniyede sen de gömleğinin önünü açtın. Bembeyaz göğsüne dasladın yüzünü. Öpücüklere boğdun. Şekilli göğüs kaslarına ayrı ayrı öpücük yağmuru uyguladın. O tulumunun yere düşmesini ve içinden çıkmanı sağlarken sen de onun gömleğinin önünü iyice çözmüş,sol göğüs ucunu emmekteydin. Kendini kat kat kalın kazaklar altında bile belli eden göğüsuçlarıyla uğraşmaya bayılıyordun. Kısık bir inleme çıktı o biçimli dudakları arasından. Hafifçe ısırırken kemerini ve pantolonunu yere düşürdün.

Beyaz ve onu daha da şekilli gösteren boxerını indirdin. İndirirken sen de eğilmiştin. Heykelsi bacaklarına dokunmaktan kendini alamamıştın. Dışarıda kopan fırtına elektrikleri de korkutmuş olacaktı ki elektrkler kesilmişti. Yıldırımların odanın içini aydınlatmasıyla görebildiğin bir noktaya yapıştırdın dudaklarını. Sen öptükçe gerilen kaslarına karşı gülümsedin. O ise uzanıp odandaki devasa mumu yaktı. Seni,vücuduna adeta tapınır gibi kendisiyle sevişirken izlemek zorundaydı. Sen en görülesi manzaraydın.

Dudakların onun sanılandan daha iri erkekliğine ulaştığında,odanın her yanına saçılan tokalarından birini bulup saçlarını tepede topladı. İfadelerin öyle kımetliydi ki.. kendinden geçmeden önce hepsini görmeli,hafızasına kaydetmeliydi.

Yavaşça tüm sertliği ağzına aldığında Wonho o sempatik inlemesiyle seni geri çekti. Ne olduğunu anlamaya çalışırken seni yatağa oturtup kafasını bacaklarının arasına daldırdı. Onu durdurmaya niyet etsen de Wonho'nun dudakları ve dili ilişkinizin başından bu yana master derecesi alabilecek kıvama gelmişti ve eğer Efendi Wonho sizi yemek isterse,konuşma yeteneğinizi kaybederdiniz. Sonra gözlerinizi yumardınız zevkten. Son olarak da çarşaf,yatak başlığı,artık ne varsa el altında,onu sıkmaktan elleriniz uyuşurdu. Bir de sesiniz kısılabilirdi.

Bugün bunlardan biri olmayacaktı,çünkü ev arkadaşın bir daha senin Wonho'ya feryat etmelerini duyarsa seni kesin uykunda yakardı.

***

Wonho kafasını uzatıp klitorisini dudakları arasına hapsettikten sonra bacaklarını omuzlarına altı ve sıkıca sardı. 

Çaprazlama konumda kalan elleriyle yapraklarını aralarken klitorisine olan engelsiz ulaşımıyla seni daha da çıldırtmaktaydı. Sen adını inledikçe dili daha kıvrak hareket ediyor,dudakları beyin hücrelerini ya iki katına katlatan ya da tümden yok eden bir his yaşamana sebep oluyordu. Tutacak birşey bulamıyordun. Kalçanı çaresizce havaya kaldırmak istiyordun. Ama Wonho'nun kaslı kolları seni öyle sıkı sarmıştı ki,hareket edemiyordun. Ve sabit kaldıkça sesin daha derinden çıkıyordu.

Ev arkadaşın mı varmıştı? Çok ilginçti...

Wonho'nun kollarına tutundun. Damarları çıkmıştı yine. Kollarındaki damarlar sana dev boyutlardaki sertliğini anımsatmaktaydı.

"Oppa... bırak..."

"Olmaz.. bu benim özür dileyişim."

"Anlıyorum,çok başarılısın... da gelmek üzereyim!"

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now