3. Minhyuk : "Durum Güncellemesi" (Bonus)

2.7K 86 13
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Minhyuk ile ilişkinizin üçüncü senesi dolarken ailesinin boşanma haberiyle dağılmıştınız. Bu üzücü haberi aldığınız sırada Minhyuk ile üçüncü seneniz hatrına Minhyuk'un annesine ait göl evinde arkadaşlarınızla bir haftasonu geçirecektiniz. Ama olmadı... olamadı.

Boşanma davası sonuçlanınca açıklama yapmışlardı. Yani Minyuk itiraz edecek ya da en azından sindirecek bir fırsat bulamamıştı. Bir süre kendine gelememişti. Evdeki durumu hiç hissetmediği, arayı bulmaya yardım edemediği için kendini yok yere suçlamıştı. Bir gün oturup konunun onunla hiçbir alakası olmadığını,bunun normal bir süreç olduğunu ve onların Minhyuk'u sevmeye tam gaz devam edeceğini açıkladın. Sakinleşmiş ve bunun etkisiyle sana sarılıp haykırarak ağlamıştı. Herkese karşı kendini kapatmak onu fazlasıyla yormuş olmalıydı.

Bir haftasonu balık tutmaya karar verdiniz. Göl evindeki depolanmış erzak ve gerçleri düşününce oraya gitmek daha akılcı olacaktı. Hazırlanıp yola çıktınız. Minhyuk yol boyu arabayı sana kullandırmış, kendisi de utanmazca şarkılar söyleyip muavin koltuğunun tadını çıkarmıştı. Epeydir böyle canlı görünemiş olduğu için sesini çıkarmadın ve onun planına uydun. Göl evine vardığınızda yol boyu araba kullanırken yaşadığın gerginlik kendini belli etmiş, bel ağrın sana sürpriz bir karşılama yapmıştı. Minhyuk eşyaları içeri taşırken sen de kanepede biraz uzanmaya karar verdin. Sonuç olarak uyuyup kalmıştın.

Akşam yemeğini,sofrayı ve ambiyansı hazırlayan Minhyuk bey seni dudağından tatlı tatlı öperek uyandırdı.

"(ismin) ... sevgilim... kalbimin sahibiçesi... canımm... yah! BAYAN!"

"Haykırma! Sahibiçe nedir yahu?! Alttan alta laf sokar gibi..."

"Ama küp şekerim,çok acıktım..." O yüzü asma numarasını Hoseok denen abisinden öğrendi zalım Minhyuk. Hain 'Hosok'.... meh!

"Bu numaralar hep protein tozu kokuyor Minhyuk bey!"

"Protein tozu değil o aşkım,bak... et pişirdim. Bak yemek bunlar. Hadi yiyelim..."

He yiyelim he.... numaracı MinMin.

Yemekten sonra tutturmuştu mehtap gezintisi yapacakmışınız tekne ile. Küreklerle aranın nasıl olduğu omuzlarından belli,diyemedin. Peki sevgilim dedin. Gece gece ne teknesi....

Tam sağ salim rıhtıma dönmüş tekneyi iskeleye bağlıyordunuz ki bu şaşkın burnunun ucundan geçen sinekten korkup tekneyi alabora ettirdi. Sezondan harçlığına kıyıp aldığın lacivert güzeli elbisen tamamen ıslanmıştı. Kuru temizleme halleder umarım bu rezaleti. Yoksa MinMin'i paralayacaksın.... Al sana mehtap turu.

Kıyıya yakındınız filan ama buz gibi suya cici elbisenle düşmüştün. Sinirliydin. Sağ gözün yanıyordu.. Maskaran suya dayanıklı değil. Sen de Minhyuk'un 'kabahat işledim ben ama beni sevmeyi bırakma' alt metinli köpek yavrusu bakışlarıyla peşibde dolanmasına dayanıklı değilsin. Hoseok abiden nefret ediyordun şu an. Bu işleri bu çocuğa o öğretti. Pis herif.

"Sahibiçe'm.... özür dilerim. Hiç böyle olmamıştı. Söz yenisini alıcam bu elbisenin.. yoksa diktiririm senin için. N'olursun bana birşey söyle.."

"Şu uyuz kız arkadaşlardan olmak istemiyorum ama ben demiştim Minhyuk! Yahu bizim neyimize tekne gezisi filan! Durma halının üstünde.. hala üstünden su akıyor. Git banyoya da çıkar şunları..." 

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now