9. Shownu : "Bir İdeal Abinin Portresi" (Bonus)

1.8K 43 5
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Üstünüzü başınızı alelacele toparlayıp içeri girdiniz. Shownu'larda bir yemek partisi veriliyordu. Shownu'nun altı enteresan arkadaşı,deli dolu kız kardeşi MinBun ve sen davetli listesini oluşturuyordunuz. MinBun Jooheon'a abayı yakmıştı. Jooheon ne zaman gülümsese Minbun eriyordu.

Ve senin finallerin yüzünden Shownu sana iki haftadır dokunamamıştı. Herkesin karaoke ile oyalandığını düşündüğü bir anda seni yavaştan arka bahçedeki kiler/depo olan kulübeye götürdü. Pantolonlarınızı diz hizasına indirmiş, seni öne eğip arkana geçmişti.

Eli kazağının içinden göğsünü buldu. Acele etmeniz gerekliydi. Her an sizi aramaya başlayabilirlerdi. Dışarısı buz gibi olsa da içerisi nefesleriniz yüzünden saunaya dönmüş, kazağının içinde,bir de o aksiyonla terlemiştin. Üstelik Shownu senin direktiflerine uymuş,sert ve hızlı ilerliyordu. Saçını çekmesine bayılmıştın. Zevkten gözlerinden yaş gelmişti.

Kaçak göçek olması daha da tatlı yapıyordu bu seferi.

Herkes ilişkinizi biliyor olsa da cinsel hayatınız hakkında fikirleri yoktu ve olsun istemiyordunuz. Ne arkadaşları ne de senin en yakın arkadaşın,onun kız kardeşi Minbun bunun şakası yapılmayacak birşey olduğunu kabul etmeyeceklerdi. Daha bilmedikleri haliyle bile yeterince laf ediyorlardı zaten.

"Canım, yeterli değil mi hızım? Şimdiye üç kez gelmiş olman lazımdı? Acele ettirmek istemiyorum ama ... kendimi tutmak zorlaşıyor..."

"Üzgünüm oppa, herşey çok iyi ama maskaram aktı ve gözümü yakıyor.. odaklanamadım.. Bir de acele ediyor olmak zorluyor.. sen.. devam et. Yakınsan beni bekleme." Shownu birden durup içinden çıktı.

"Olmaz... ben bundan ikimiz de zevk alıyorsak bu şekilde devam edebilirim. Gel buraya, evet cidden akmış. Hem eyeliner hem de maskara... Yukarı bak da temizleyeyim. Bu markanın da suya dayanıklılığı fos çıktı." Ciddi ciddi sinirlenmişti. Bu gibi durumlar için en pahalı suya dayanıklı maskarayı bile denemiştin. Ama hepsi bunun gibi fos çıkmıştı.

Bir an güldün. "Ne var (ismin),neye güldün?" hala dikkatle akan makyajını temizliyordu.

"Hiiç, sadece az önce orgazma bir kala maskaram akıyor diye hevesini kursağında bıraktığım iri ve seksi sevgilim, evinin bahçesindeki kulübede akan makyajımı büyük bir ciddiyetle siliyor..... ereksiyonu hala sert ve beni dürtüklüyorken hem de.." Bir an utanıp toparlanmaya koyuldu. Onu durdurdun. Zırhı çıkarıp onu dudakların ve ağzınla havaifişeklere ulaştırdın. Kulübenin duvarını yumruklayarak kendini bıraktı. Toparlanıp size seslenmeye başlayan kalabalığın yanına döndünüz.

Herkes dağılırken Minbun'un yüzündeki tuhaf ifadeyi gördün. Jooheon'ı resmen avuçlamıştı. Kimse görmeden Jooheon Minbun'un elini alıp avcuna bir öpücük kondurup dışarı çıktı. Minbun'a şok halinde bakarken o da sana Shownu'nun silmeyi unuttuğu diğer gözünü işaret etti. Şirin şirin gülümsedi.

Ne yaptığınızı biliyordu. Karşılıklı sır tutacaktınız.

*

Ertesi hafta Wonho'nun doğum günü partisinden önce Shownu sana bir paket vermişti. Ne içindi bu hediye anlamamıştın. Parti için yapacağın makyajda kullanmanı istemişti. Sen de kullanmıştın.

Wonho'nun dedesinin müstakil evi cidden büyüktü ve havuzbaşında yine aynı kadro gülüşüyordu. Parti ilerlerken Shownu'nun Kırmızı kısa elbisene bayıldığını fark ettin. Sana elbise giy diye yalvarıp dururdu. Harika göründüğünü söylerdi. Haklıydı da. Çok seksi olmuştun. Gerçi kirli eşofmanların içinde de seksi oluyordun.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now