21. I.M. : "Sabahın Körü Otobüsü" (Bonus)

1.3K 46 5
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Changkyun ile bir haftadır küstünüz. Yani ara ara konuşuyordunuz ama sen ona pas vermiyordun. Bir haftadır sana dokunmasına müsaade etmediğin için sana aç aç uzaktan bakmasından adeta zevk alıyordun. Yapmaması gereken birşey yapmıştı ve cezası içinin yağlarını eritecek düzeyde denkti.

***

Sen tedirgin olduğunda kekelerdin. Bu normaldi,kendisi de demişti bunu. Ama sen yeni fanteziler deneyelim dediğinde kendisi kekelemişti. Grinin Elli Tonu kadar olmasa da bir nebze sert bir deneyime karar vermiştiniz. Ve sen karşılaşacağın şeyin ne olduğundan o kadar da emin değildin. Sadece,karizmatik sevgilini çeşit çeşit baharatlarla tekrar tekrar tatmak istemiştin. O sebeple de ön sevişme kısmında kekelemiştin.

Changkyun ise zaten tam olarak hakim olamadı ve sana 'sert' gitmesi gerekmesinden hoşlanmadığı için gülüp sana her zamanki romantik ve sevecen tavrıyla sokulup bir önsevişme başlatmış ve kekelemen devam edice de ,aslında ileri derecede hoşuna gittiği için,gülüp seni taklit etmişti. Utangaç hallerin ve masum ifadelerin onu inanılmaz derecede cezbediyordu. Sen çok farlıydın. Masumiyetin onu bazen sana sarılıp senin için her olası zarar verici etkene zırh olmak istemesine,bazen ise bir zırhı sertliğine geirip seninle hali kalmayana dek sevişmesine dair arzularla dolduruyordu onu.


Ama sen alınmıştın bir kere. Olayın iç yüzünü bilsen de onu süründürmek hoşuna gidiyordu. Otobüsün bir ucundaki koltukta oturuken saçlarını bir tarafa toplayıp boynunu açtın. Sayfaları çevirirken dudaklarını yaladın ve bazı paragrafları okurken dudağını ısırdın. Yol boyu ciddi bir okuma yapıyor gibi gözüksen de yaklaşık yirmibeş sayfayı poz vere vere boş yere çevirmiştin. Hikaye akışı hakkında gram birşey bilmiyordun.

Yol bitip de okula varınca derslerde aynı şovun devam ediyor,derse odaklanmanla şov gerçeğe dönüyordu. Changkyun,senin ciddi tavırlara girmenden aşırı dercede etkileniyordu. Bunu ağzından kaçırdığında duymamış gibi yapmıştın ama doyasıya kullnaıyordun bu silahı.

***

Ders çıkışında Changkyun seni fakültenin bodrum katına götürdüğünde sakin sakin onu takip ettin. Sonunda harekete geçmişti. Sen de ihyiyaç. halindeydin esasen. Changkyun'un performansı son derce doyurucuydu. Ve her daim,sana centilmen bir vahşilikle yaklaşır,seni gocundurmadan sana sert erkek hissini sonuna dek yaşatırdı. Sevişme biter bitmez sevgi dolu ve sevimli erkek arkadaşının sarılmasıyla tamamlanırdın. Onun bu tamamlanmış pakedine bir ayrı aşıktın.

Bodrum katına vardığınızda beklediğin seksi sahne yerine sana kızan,seni azarlayan bir Changkyun buldun. Sana cidden kızıyor,ne hata yaptığını soruyor,onu bunca zamandır itip durmandan sıkıldığını,artık ona birşeyler söylemen gerektiğini söylüyordu...

"Bana bir özür borçlusun.. sana hayran kaldığım için beni cezalandırdığının farkında mısın?"

"Şey ben Chang-"

"Ben buna artık tahammğl edemiyorum (y/n )! Benden bu kadar! Yok savır falan... bitti!"

"Ne... ne saçmalıyorsun?"

"Sus konuşma... o hareketler nedir bir haftadır öyle otobüslerde?"

"Hangi--"

"Hangi hareketler diyor bir de!!! Hangi hareketlermiş.... o süt beyaz boynunu açmalar,o çilek dudakları ısırmalar... okuma gözlüğünü kullanmalar... artık o gözlüğe ihtiyacın bile yok halbuki... Hele derste ciddiyet... "

Changkyun nefes nefeseydi şehvetinden. Ellerini bir CEO pozuyla beline koydu. Sonra ceketini yere fırlatıp seni çenenden yakaladığı gibi duvara yasladı.

Sonra elini çekip mesafeyi koruyarak çığınlukla swnin dudaklarına ve grnel olarak tüm yüzüne yarıya dek inmiş gözkapaklarıyla bakıyır, incdlşyor ve nefesini bilerek ve planlı olarak yüzünde gezdiriyordu.

"Bir haftadır benim olana el sürdürmüyorsun... canım yanıyor artık... şu enfes pembeleşmiş yanaklara bak.. Sevgilim..."

Onun bu hakim ses tonu dizlerini çözer, tüm günahlarını itiraf ettirirdi sana. Ve ıslanmayı geçer, şelale olurdun.

"Changkyun..."

"Bir erkek fazlaca uyarılır, ereksiyonu uzun sürerse canı ne kadar yanıyor haberin var mı? Yoksa bunu da o gözlüklerle okudun mu?"

Nefes nefese olduğun için göğsün yükselip alçalıyordu. Changkyun'un dikkati dağıkmıştı. Birden parnak uçlarıyla çıt çıtlı gömleğin önünü birden açtı.

"Ne diyeceksen söyle bakalım... aklıma takıldı." dedi. Sert ve azarlayan bir öğretmen gibiydi.

"Changkyun... seni çok özledim..." gözlerini yumup derin bir nefes aldı.

Dişleri arasından tısladı "Güzelim...."

"Neden bu kadar geç kaldın. İki gündür ben--" cümlen tamamlanamadan dudaklarınız buluşurken göğüslerini ovaladı.Bir eli beline giderken diğeri de onu desteklemekteydi. Sertliğini içine hizalayıp ağzının içine fısıldadı.

"Tatlım...ben geri döndüm..." ve içine yavaşça girdi. Sıkılığın hakkında inleyip bir küfür savurdu. "Resmen ereksiyonum tansiyon sahibi oldu senin yüzünden... Güzelim... seni çok özledim... uzun olamayacak galiba.." dedi. Hemen ardından sert ve hızlı bir dansa giriştiniz. Changkyun,sadece hentailerde duyabileceğini sandığın inlemelerle adını inlemekteydi.

En sevdiği pozisyon için kutudan inip kutuya abandın. Kalçana bir 'aferin' şaplağı yedikten sonra içine tekrar girdi. Onun sert karın altı kasları senin kuyruk sokumuna hoş bir masaj yaparken yavaştan gözlerin kayıyordu. Sonunda gözlerini iyice yumdun ve ona hitap edemez hale geldin. İnliyor ve haykırıyordun. Erkekliği içini işgal ederken erkekliğinin eşlikçisi ikili de tomurcuğunu uyarıp duruyordu her darbede.

Changkyun saçlarını eline dolayıp daha da hızla içine girip çıkarken kutuya parmaklarını batırdın ve bir kedi gibi kutuyu tırnakladın. O da seninle birlikte zirveye ulaştı ve sıvılarını birbiriyle karıştı içinde. Çıktığında ise her şey artık zemindeydi. Sen dizlerin titrer halde öylece kaldın. Changkyun ise sırıtarak üstünü düzeltiyordu.

Merdivenlere kadar normal yürüseniz de ilk basamağa oturup birbirinize sarıldınız.

"Nolursun bu gece gelebileceğimi söyle... bu bana yetmedi..." dedi Changkyun.

"Yetti deseydin yalan söyledin diye bir hafta daha elletmezdim ..."

"Sonunda yürüyemeyen sen oluyorsun Güzelim.."

"Oppa... iyi bir geceden yürüyerek çıkılmaz ki... sen söylemiştin."

"Uslu öğrencim benim.. hrrr"

**

Changkyun bence resmen sevdiğine tapan bir sevgili olur.

Sağlık,sadakat, sevgi ve macera dileklerimle,

D.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now