28. IM :"Gözlerime Bakar Mısın?"(Bonus)

1.6K 50 3
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Changkyun ile acılı bir ayrılık sonrası barışmıştınız. Barışmanızdaki zerafeti, kendi aranızdaki dinamiği çok sevmiş, onun seni nasıl sevdiğini görerek memnun olmuş ve şaşırmıştın. Seni cidden ama cidden seviyordu.

Seviyord  ama gecenin bir vakti markette sana avaz avaz aegyo yaptırıyordu. Sinirlenmiş, pembe pembe dükkandan çıkmıştın. O da tüm dondurma çeşitlerinden ikişer tane almış peşinden eve gelmişti. Özellikle koşup eve girip kapıyı kapatmıştın.

Çünkü zili çalması gerekmişti.

Çünkü o zili çalınca sen de kapıyı açıp onu karşılayacaktın. Gülümseyerek açtın kapıyı. Changkyun ne yaptığını anlamış, kendi yokluğunda acının kol gezdiği evin her yerine basmış, her odasında tekrar kendi etkisini bırakmış ve devirdiğin tüm fotoğraflarınızı yeniden düzeltmişti. Dondurmaları dolaba koyup yanına geldi.

Tüm dondurmaları bırakmamıştı buzluğa. Biri elindeydi. Vanilya kremalı bir küllah dondurma. Yalaya yalaya geldi. Dondurmayı küçük bir çocuk gibi yiyişini özlemiştin. Sen de acele tarafından toparlamıştın evini. Changkyun adımını atar atmaz her şey normale dönmüştü evde. Changkyun geceliğini fark etti.

Gecelik yaptığın şey Changkyun'un senin evindeki pijamasının üstüydü. Changkyun sadece altını bulabilmiş üstünün nerde olduğunu sormak için odaya dalmıştı. Sen ise yatağın çarşafını düzeltiyordun. Popon havada yatağın diğer tarafına abanırken yakalamıştı seni. Saten pembe çamaşırınla. Bu, Changkyun'un en sevdiğiydi. 

Evet normalde giymiyordun ama ... 

hani yeni barışmışken belki.... diye,düşünmüştün,sen. Evet. -_-

Changkyun içinde volkan olup patlasa da sakince uzanıp seni yatağa devirdi.

"Tişörtü çıkarır mısın..." Derhal çıkardın. Birden ona itaat eder olmuştun.

Changkyun sana uzun uzun baktı. İçine sutyen giymediğini unutmuştu. Sen geceleri çıkarıyordun hep. İçindeki hareketliliğe erkekliği de eşlik etmek istiyordu. Hafifçe sertleştiğini hissetti. Ayrıldığınızdan beri seni hayal ederek kaç kez kendini tatmin ettiğini saymamıştı. Ve şimdi sana yeniden dokunabilecek olmanın verdiği sevinçle elini sakince uzatıp bir göğsünü avuçladı. 

Lunaparktaki gondola bindiğinde de böyle dümdüz bir ifadesi vardı. Dolayısıyla ne hissettiğini anlayamıyordun. O ise avuçladığı ve yavaşça sıkıp bıraktığı, mıncıkladığı göğsüne bakıyordu. İç çekti.

Sen ise bu hareketiyle delicesine uyarılmıştın. Normalde göğüslerine her dokunduğunda liseli çocuklar gibi ifadeler takınan sevgilin şimdi sakin durunca sende ters psikoloji oluşturmuştu. Yatakta oturdunuz. Changkyun artık iki eliyle iki göğsünü yoğurup, göğüslerinin şekilden şekle girmesine hipnotize olmuş gibi bakıyordu. Bu kez daha içli içli iç çekti. Görüşünü netleştirmek ister gibi gözlerini kırpıştırdı. Bir eli halen bir göğsünü avuçlarken diğeri ile de diğer göğsünü hafifçe takoatlayıp yeniden sıkmaya başladı. Bu saçma hareketlerden dolayı uyarılmış olmandan utanmıştın.

Göze göze olsun diye sen de ellerini onun vücuduna götürdün. Ellerini pijamasının içine daldırıp sertliğini çıkardın. Neredeyse en sert halindeydi. Bir elinle başını yoğururken diğeriyle de sana hep komik gelmiş olan erkekliğinin eşlikçilerini yoğuruyordun. Changkyun'un elleri bir an gevşedi fakat aynı yerinde kaldı. Hareketsizce. 

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now