10. Minhyuk : "Umarım" (Bonus)

1.6K 52 2
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Minhyuk ile ilerleyen sıcacık ilişkiniz seni çok mutlu ediyordu. Sadece tek bir sorun vardı.

Minhyuk senin ona dair tek zaafını biliyordu; boynuna gömülmen.

Sen de onunkini biliyordun; boynuna gömülmen.

İkinizin bir çok yönü gibi bu da ortaktı. En büyük kozdu ikna için. Kartların bu kadar açık olması ürkütücüydü. Çünkü sevgilin olma sıfatıyla Minhyuk cidden farklıydı. Hafiften bir kötü çocuk ya da f*ckboy hissi veriyordu. Seninle olduğu her saniye her şeye hazır olurdu. Yeter ki sen tamam de. Yeter ki sen 'hadi' de.

İhtiyacın olan her şey oluyordu aslında. Hem de karşılık beklemeden. Moral kaynağın, yardımcın, dert ortağın, akıl hocan, her şeyin... sadece libidosu yüksekti. Ve cidden ondan beklenmeyecek bir yaratıcılığa sahipti.

Okulun bilgi yarışması ekibinin başkanı olduğu için bu dönem şehir şehir tunuvaya gitmesi gerekiyordu. Gittiği yerlerden illa seni bin kere görüntülü arar, çevreyi gezdirir, gece kendi otel odasına geçtiğinde ise renkli renkli sohbetler ederdiniz. Her birinde Minhyuk sana,yanına geldiğinde ne gibi fantezilerle sana sahip olacağından bahseder,seni havaya sokar ve geri kalanında senin yatağında nefesini tutarak yuvarlanmana sebep olurdu. Geceleri annen seni üst kattan duyabilirdi çünkü.

Cidden geniş bir hayalgücü vardı. Durduğu yerde on farklı senaryo yazar, her birini defterine not alır, siz gerçekleştirdikçe üstünü silerdi. O defter gibi bir defteri bitirmiştiniz. Gittikçe daha iyi oluyordu. Sessiz sakin, inek öğrencinin içinden çıkan yatak Lucifer'ı seni her daim en baştan şaşırtıyordu.

*

Bir sabah banka hesabındaki hareketliliği bildiren mesaja uyandın. Biri hesabına iki bin yatırmıştı. Baban olamazdı, daha yeni yatırmıştı harçlığını, annen bu kadarı birden yatırmazdı zaten. Az sonra Minhyuk aradı.

"Evrenin en güzel gülüşlü kızına günaydııın!" sabahın zembereğinde bu kadar pozitif enerji sana fazlaydı. Sabah sesinle cevap verdin.

"Aloo?" sesin cidden kamyon motoru gibi çıkmıştı.

"Se-sevgilim?" Minhyuk'un ürkme anı...

"Benim ya ben.. boğazımı temizlemeden açtım telefonu.. ne oldu?"

"Ah be ... tır egzozu sesinle bile seksisin,derdim ama yalan söylersem anlıyorsun..."

"Minhyuk, seni yatağa bağlarım ve.." sesindeki ani seksapelite daha nefes aldığında belli oluyordu.

".. sss...... bebeğim,birazdan ilk oturuma gireceğiz ama söyle..." Kesin şu an ereksiyonunun çamaşırı içindeki pozisyonunu değiştirip, gömleğini pantolonu dışına çıkartmıştı.

".. eşşek sudan gelene kadar tokatlarım!! Ne var bu saatte!"

"Cidden (İsmin) verdi, (İsmin) aldı.... Diyecektim ki, ben alışkanlıktan kendi hesap numaram yerine seninkini verdim dünkü turnuvada kazanınca. Para senin hesaba yatmıştır. Bana yollar mısın bir miktar?"

"Hıı.. tamam olur..."

İşte tüm belan böyle başladı. Minhyuk o parayı birden yollamanı istemiyordu. Minik minik meblağlarla alıyordu. Sırf sana 'Sugar Mommy' sıfatını verebilmek için. Para isteyeceği zaman seksi veya erotik pozlar atıyor hemen ardından o erotik pozda aegyo yapıp bir miktar para yollamanı isteyen kısa bir video atıyordu. İşin fenası, bu durum hoşuna gitmişti. Bir an evvel gelsin de detaylı halini gerçekleştirin istemiştin. Ama bunu hayatta Minhyuk'a söylemezdin.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now