16. Shownu : "Beklenti Değişimi" (Bonus)

1.7K 43 2
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Shownu ile ilk randevunuzda yaşadığınız rezaleti ilk sevişmenizde de yaşamak istemiyordun. Uzun süredir beraberdiniz ve O her zaman centilmenliğini koruyordu.

Ona olan güvenin iyice yerleştiğinde yavaş yavaş onu arzulamaya başlamıştın. YAzları beraber yüzmeye gidiyordunuz. Gerçekten enfes bir vücudu vardı. Su oyunlarına katılmanızı iple çeker hale gelmiştin. Tenin tenine değdikçe için bir hoş olmaktaydı.

Bikini almaya giderken onu da sürüklemiştin beraberinde. Amacın fantezi çamaşırlar bölümünden geçirmekti onu. Mağazanın düzenli müşterisiydin. Fiyatların uygun olması,sen alışveriş yaparken tepende dikilen bir görevli olmaması çok güzeldi. Fakat mağaza biraz ufaktı ve yüzme kıyafetlerine giden yolda geçmek zorunda olduğunuz reyon fantezi çamaşırlar bölümüydü. Bu kez bu,çok işine yarayacak bir durumdu.

Geçen sefer yüzmeye gittiğinizde sen mayonu unutmuştun ve bir bikini almıuştın en yakın dükkandan. Shownu'nun bikiniye bakışı hoşuna gitmişti.

Sen niyeti bozmuştun ama ilk adımı atmaya çok çekiniyordun. Shownu'nun beklentileri hakkında bir fikrin yoktu.

*

Shownu için ise durum pek vahimdi. Minicik bikini yüzünden tüm gün sudan çıkamamıştı. Roketi kocaman olduğu için sertleştiğinde bu cidden belli oluyordu. Sen tüm gün sırtına binmiştin, horoz dövüşü için omzuna binmiştin bir de.

Shownu'nun ilişkide cinsel ilişkinin hangi noktada zamanı olduğuna kendisi karar verip karşısındakinin kendisine güvenmesini istediğini biliyordun. Bu da şu demekti; dominant olmak istiyordu.

Sen ise içten içe Shownu'nun sana boyun eğmesini hayal ediyordun. Aranızdaki küçük şakalaşmalarda bunu mikro düzeyde yaşıyordun. Sana bir konuda yalvarmasına ise ayrı bayılıyordun. İçindeki tsudereyi dürtüyordu hep.

Ve şimdi sen kabindeyken sadwece senin içeride çıplak olduğunu düşünmek bile mahvediyordu onu. Denize gittiğinizde mayolarınla zaten zorlanırken sen bir de bu kez bikini almıştın. Sarı renkli. İpleri siyah renkti. aradaki minicik parçaları çıkarıverdiğini düşünüp drmuştu. O kadar güzeldin ki... sevimliliğin onu sertleştirdikçe sertleştirmişti.

Sabahtan beri beş bikini denemiştin. Shownu tükenmiş haldeydi. Son olarak pudra pembesi bir bikini seçmiştin. Buna da güzel filan demezse bu sene deniz sezonunda siyah tek parça mayonla yüzecektin. Shownu'nun bir yorumda bulunmasını istiyordun.

*

Sen bikiniyi giydiğinde durumu fark ettin, ışıklarla birlikte sanki sen çıplakmışsın giib bir hava veriyordu bikini. Asla bunu giymezdin. DErhal çıkaracakken aklına gelen hinlik ile Shownu'ya seslendin.

"Oppa.... bi bakar mısın? Bunu çok beğendim de,sence nasıl?"

Shownu,garibim,saf saf sevgilisine fikir vermek üzere kafasını araladığın kabin kapısından içeri uzattı. Uzattığı gibi de kaldı. Kalakaldı. Bir an çıplaksın sanmıştı. Kafasının içinde kendine küfür ediyordu.

'Hay ben kafamı sileyim, kız mayo bakacağını söyledi ben de kalkıp yumuşacık eşofmanla geldim. Şimdi kot giyseydim korse gibi saklardı... '

Kendine saydırırken kendini belli ettiğinden habersiz sana beyninin fişi çekilmiş gibi bir halde bakıyordu. İki eli iki yanında,önü iyice kabarmış eşofmanı ve O harfine dönmüş yumuşacık dudaklarıyla üstünde bikini olduğunu algılmaktaydı. Tüm kan sertliğine gidince beyin işlevini yerine getiremiyordu.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now